Τροχαίο ατύχημα στην Αττική Οδό: Φορτηγό και μηχανή συγκρούονται, στο νοσοκομείο τραυματίας

Κοινοποίηση:
ekab_brady

Το πρωί του Σαββάτου, 12 Οκτωβρίου, σημειώθηκε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Αττική Οδό. Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, μια μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με ένα διερχόμενο φορτηγό στο ύψος της Πλακεντίας, στο ρεύμα που κατευθύνεται προς Ελευσίνα.

 

Από τη σύγκρουση προήλθε σοβαρός τραυματισμός του οδηγού της μοτοσικλέτας. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται ως σοβαρή. Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος και για το πώς συνέβη η σύγκρουση.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή γύρω από το σημείο του ατυχήματος για να διευκολύνει τις έρευνες και να διασφαλίσει την ασφάλεια των διερχόμενων οχημάτων. Επιπλέον, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης βρίσκονται σε επιφυλακή για τυχόν άλλες παρενέργειες που μπορεί να προκύψουν από το συμβάν.

Μετ’ εμποδίων η κίνηση των οχημάτων
Το σοβαρό τροχαίο έγινε στις δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας, με συνέπεια η κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται με καθυστερήσεις από τις αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας.

Αττική Οδός: Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Τροχαίο ατύχημα ύψος Πλακεντίας στο ρεύμα προς Ελευσίνα στις δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας. Καθυστερήσεις από Ανθούσα έως Πεντέλης».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response