Τρόμος κλονίζει τους Ουκρανούς – To NATO «προτείνει» ένταξη χωρίς τα χαμένα εδάφη

Κοινοποίηση:
ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Η Ουκρανία έχει τελειώσει καταγράφοντας, 400.000 νεκρούς και τραυματίες, καταστροφή της οικονομίας, υπερχρεωμένη χώρα, βιβλική καταστροφή από τους βομβαρδισμούς και όλα αυτά χωρίς νόημα γιατί ο Zelensky απλά παίζει ένα βρώμικο παιχνίδι…
Η Ουκρανία ηττήθηκε και αυτό είναι επίσημο.
Το ΝΑΤΟ και συγκεκριμένα η ύαινα ο Anders Fogh Rasmussen πρώην Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ πρότεινε να ενταχθεί η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ χωρίς τα χαμένα εδάφη…
Εν τω μεταξύ στις ΗΠΑ κατατέθηκε πλάνο χρηματοδοτήσεων αλλά δεν περιλαμβάνεται η Ουκρανία η οποία βρίσκεται σε δραματική κατάσταση…
Χωρίς την οικονομική και στρατιωτική βοήθεια της Δύσης η Ουκρανία είναι νεκρή…
Εν τω μεταξύ οι ρώσοι ετοιμάζουν κάτι μεγάλο, την Ρωσική καταιγίδα σοκ και δέος…
Οι ρώσοι εδώ και μήνες έχουν ετοιμάσει 350.000 στρατιώτες για ειδικές επιχειρήσεις στην επόμενη φάση της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης…

Οι ρώσοι κατέστρεψαν ένα σύστημα αεράμυνας στο αεροδρόμιο Boryspil του Κιέβου, σημαντικό πλήγμα και στο Kharkiv

Οι ρωσικές δυνάμεις εξαπέλυσαν μεγάλης κλίμακας σειρά επιθέσεων πυραύλων και μη επανδρωμένων αεροσκαφών κατά της Ουκρανίας τη νύχτα της 10ης προς 11η Νοεμβρίου, στοχεύοντας την Περιφέρεια Κιέβου για πρώτη φορά μέσα σε 52 ημέρες.
Ουκρανικές στρατιωτικές πηγές ανέφεραν στις 11 Νοεμβρίου ότι οι ρωσικές δυνάμεις εκτόξευσαν 31 μη επανδρωμένα αεροσκάφη Shahed 131/136, δύο πυραύλους Kh-59, έναν πύραυλο Kh-31, έναν αντιπλοϊκό πύραυλο P-800 Onyx και έναν πύραυλο S-300 εναντίον διαφόρων στόχων.
Επίσης στόχευσαν με Iskander-M ή με πύραυλο S-400, το Κίεβο.
Οι ρωσικές δυνάμεις στόχευαν ένα σύστημα αεράμυνας στο αεροδρόμιο Boryspil κοντά στην πόλη του Κιέβου.
Τα ρωσικά στρατεύματα εξαφάνισαν επίσης ουκρανικά οβιδοβόλα, με θύματα Ουκρανούς στρατιώτες στην περιοχή Kherson.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο των επιχειρησιακών υπηρεσιών της περιοχής, σχηματισμοί της ομάδας στρατευμάτων Dnepr εξάλειψαν επίσης τη θέση μιας από τις ουκρανικές μονάδες στην κατεύθυνση Kakhovka

Οι ρώσοι χτύπησαν και διέλυσαν τη διοίκηση της 72ης ουκρανικής ταξιαρχίας στο Donetsk

Οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν τη θέση διοίκησης του ουκρανικού στρατού στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk (DPR) και μια δεξαμενή καυσίμων στην περιοχή Nikolayev στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία, μετέδωσε το Tass επικαλούμενο το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
«Κοντά στον οικισμό Konstantinovka στην περιοχή Nikolayev, μια δεξαμενή καυσίμων του 81ου κέντρου εφοδιασμού του ουκρανικού στρατού καταστράφηκε.
Κοντά στον οικισμό Antonovka στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk μια θέση διοίκησης της 72ης ταξιαρχίας αεροπορίας στρατού των Ουκρανών καταστράφηκε» ανέφερε σε ανακοίνωσή του το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Κατά το τελευταίο 24ωρο, ρωσικά αεροσκάφη, drones, πυραυλικά στρατεύματα και πυροβολικό των ρωσικών ομάδων δυνάμεων έπληξαν ανθρώπινο δυναμικό και στρατιωτικό υλικό της Ουκρανίας σε 132 περιοχές, διευκρίνισε το ρωσικό υπουργείο.

Anders Fogh Rasmussen (Πρώην επικεφαλής NATO): Η Ουκρανία να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ χωρίς τα χαμένα εδάφη που κατέλαβαν οι ρώσοι

Η Ουκρανία θα πρέπει να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ χωρίς τα εδάφη που έχει χάσει προτείνει ο Anders Fogh Rasmussen πρώην Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, με βάση τον Guardian.
«Ήρθε η ώρα να κάνουμε το επόμενο βήμα και να προσκαλέσουμε την Ουκρανία στο ΝΑΤΟ.
Χρειαζόμαστε μια νέα ευρωπαϊκή αρχιτεκτονική ασφάλειας στην οποία η Ουκρανία θα βρίσκεται στην καρδιά του ΝΑΤΟ» τόνισε ο Anders Fogh Rasmussen.
Σύμφωνα με τον Anders Fogh Rasmussen, 
το θέμα της ένταξης της Ουκρανίας δεν μπορεί να αναβληθεί για το 2024.
Ταυτόχρονα, ο αποκλεισμός εδαφών που ελέγχει η Ρωσία από τη Βορειοατλαντική Συμμαχία θα μειώσει τον κίνδυνο σύγκρουσης με την Ρωσία, πιστεύει ο πρώην γενικός γραμματέας του στρατιωτικού μπλοκ.
Σύμφωνα με τον Anders Fogh Rasmussen, η ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ δεν σημαίνει απαραίτητα πάγωμα των εχθροπραξιών.
Πριν την νέα σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, εξετάζεται το εξής ζήτημα η ένταξη μιας χώρας της Ανατολικής Ευρώπης στη στρατιωτική συμμαχία και με ποιους όρους μπορεί να υλοποιηθεί. Συγκεκριμένα, το πρόβλημα της οριοθέτησης της πρώτης γραμμής συζητείται με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται από πού μπορεί να ξεκινάει το Ουκρανικό έδαφος που θεωρείται μέρος της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, διευκρινίζει ο Guardian.
Μετά τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους της Λιθουανίας στις 11-12 Ιουλίου, η Ουκρανία δεν έλαβε πρόσκληση για το στρατιωτικό μπλοκ.
Επιπλέον, ο Γενικός Γραμματέας είπε ότι αυτό το θέμα θα χάσει τη σημασία του εάν το καθεστώς του Κιέβου δεν καταφέρει να κερδίσει την αντιπαράθεση με τη Ρωσία.

The Hill TV: Η Ουκρανία θα θυσιάσει εδάφη για να επιτύχει ειρήνη με τη Ρωσία

Η ουκρανική κυβέρνηση θα πρέπει να θυσιάσει εδάφη για να επιτύχει την ειρήνη με τη Ρωσία, είπαν αμερικανικές πηγές στην τηλεοπτική έκδοση της The Hill.
«Γνωρίζαμε ότι θα ερχόμασταν σε μια κατάσταση όπου η Ρωσία και η Ουκρανία έπρεπε να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις.
Η Ουκρανία θα έπρεπε πιθανώς να κάνει εδαφικές παραχωρήσεις»,
Η Hill τονίζει ότι πολλοί ειδικοί προειδοποίησαν για ένα τέτοιο αποτέλεσμα, επομένως οι θυσίες που έκαναν οι Ουκρανοί ήταν μάταιες.
Πρόσφατα το τηλεοπτικό κανάλι NBC, επικαλούμενο αμερικανούς αξιωματούχους, ανέφερε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρώπη συζητούν με την Ουκρανία το ενδεχόμενο διαπραγματεύσεων με τη Ρωσία και τι θα πρέπει να θυσιάσει για χάρη της ειρήνης.
Σύμφωνα με το NBC, Αμερικανοί και Ευρωπαίοι αξιωματούχοι ανησυχούν ότι η σύγκρουση, κατά τη γνώμη τους, έχει φτάσει σε αδιέξοδο.
Δεν είναι επίσης σίγουροι για την ικανότητά τους να παράσχουν περαιτέρω βοήθεια στο Κίεβο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. πόσο βλάκες τελικά αυτοί οι αμερικάνοι! ειλικρινά παραμυθιάζονται μόνοι τους! δεν υπάρχει περίπτωση να μπεί στο κλανάτο το υπόλοιπο της ορκανίας. Βερολίνο, έρχεται ξανά, πλύσου.

  2. για εσας που υποστηριZετε το καγκεμπιτη ;
    1770: Η Ρωσία υποκινεί επανάσταση και την εγκαταλείπει στο Αιγαίο, ως πολεμικό αντιπερισπασμό, με αποτέλεσμα μαζική σφαγή και εξανδραποδισμό Ελλήνων (Ορλωφικά)
    1798-1807: Ρωσία και Τούρκοι συνεργάζονται στην κατάληψη των Ιονίων Νήσων
    1821: Η Ρωσία καταδικάζει την Επανάσταση και επιτρέπει στους Τούρκους να εισέλθουν στις Παραδουνάβιες Ηγεμονίες και να εξουδετερώσουν τον Ιερό Λόχο
    18211829: Η Ρωσία δεν επιθυμεί ανεξάρτητη Ελλάδα, αλλά τρεις αυτόνομες ηγεμονίες
    1840: Η Ρωσία προωθεί τον πανσλαβισμό και δημιουργεί το Μακεδονικό Ζήτημα
    1870-1908: Η Ρωσία στηρίζει την Μεγάλη Βουλγαρία, την Βουλγαρική Εξαρχία και τους Βούλγαρους τρομοκράτες- κομιτατζήδες στην Μακεδονία
    1899: Η Ρωσία ανατρέπει την ελληνική ηγεμονία στο Πατριαρχείο Αντιοχείας
    1901: Η Ρωσία με τα “Ευαγγελικά” υπονομεύει το Ορθόδοξο αίσθημα
    1913: Η Ρωσία ζητάει αυτόνομο καθεστώς του Αγίου Όρους υπό ρωσική προστασία
    1914-1917: Η Ρωσία διεκδικεί την Κωνσταντινούπολη και βάζει βέτο σε ελληνική παρουσία σε Ιωνία και Ελλήσποντο
    1918-1919: Οι μπολσεβίκοι εξαπολύουν διωγμό κατά των Ελλήνων της Κριμαίας
    1919-1922: Οι μπολσεβίκοι στηρίζουν τους Τούρκους εθνικιστές του Kemal με χρυσό, όπλα, εκπαιδευτές, εθελοντές. Η ήττα το 1922 οφείλεται στην ρωσική στρατιωτική και οικονομική παρέμβαση.
    1934: Η ΕΣΣΔ καθιερώνει για πρώτη φορά “μακεδονική εθνότητα” με την Κομιντέρν
    1937-38: Η ΕΣΣΔ προβαίνει σε εθνοτικές εκκαθαρίσεις Ελλήνων
    1939-1941: Η ΕΣΣΔ στηρίζει τον Άξονα και τον Νοέμβριο 1940 όσο η Ελλάδα πολεμάει την Ιταλία και ζητάει να γίνει μέλος του Άξονα και έξοδο της Βουλγαρίας στο Αιγαίο
    1940-1941: Η ΕΣΣΔ στηρίζει την ιταλική και γερμανική εισβολή και τον Ιούνιο διακόπτει διπλωματικές σχέσεις με την ηττημένη Ελλάδα
    1941: Οι ρωσικές μονές του Αγίου όρους συνεργάζονται στενά με τους Γερμανούς κατακτητές.
    1946: Η ΕΣΣΔ επιβάλλει αποστρατιωτικοποίηση των Δωδεκανήσων και αντιτίθεται στην διεκδίκηση της Βορείου Ηπείρου
    1946-1949: Η ΕΣΣΔ στηρίζει την κομμουνιστική ανταρσία και την απόσπαση της Μακεδονίας υπέρ των σλαβικών κρατών Βαλκανικής και πολεμάει την Ελλάδα στον ΟΗΕ
    1955-1974: Η ΕΣΣΔ υπονομεύει την Ένωση Ελλάδος-Κύπρου
    1961: Η ΕΣΣΔ απειλεί την Ελλάδα με πυρηνική επίθεση και ισοπέδωση της Ακρόπολης
    1969: Η KGB σχεδίαζε βομβιστική επίθεση στο Τουρκικό Προξενείο Θεσσαλονίκης ενοχοποιώντας Έλληνες για ένταση σε ΝΑ πτέρυγα ΝΑΤΟ
    1974: Η ΕΣΣΔ καλύπτει την τουρκική εισβολή στην Κύπρο για αποδυνάμωση του ΝΑΤΟ, με σκοπό να παραμείνει η Κύπρος στο υπό την καθοδήγησή της “κίνημα των Αδεσμεύτων”
    1991: Η Ρωσία πρώτη αναγνωρίζει την ΠΓΔΜ ως… “Μακεδονία”
    1991: Η Ρωσία υπονομεύει την ελληνική ηγεμονία στην Ορθοδοξία με κάθε τρόπο
    2017: Η Ρωσία δίνει S-400 στην Τουρκία, κατασκευάζει το πυρηνικό εργοστάσιο της Τουρκίας και συνεργάζεται σε Συρία και Καύκασο
    2020: Η Ρωσία στηρίζει την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί
    2021: Η Ρωσία υπονομεύει το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας με ίδρυση Εξαρχίας στην Αφρική
    2022: Η Ρωσία καταστρέφει τον Ελληνισμό της Ουκρανίας και απειλεί ανοιχτά την Ελλάδα κηρύσσοντάς την “εχθρικό κράτος”.

    1. απλά γελοίος. ειδικά αυτό με την Κύπρο! σύνελθε.

    2. Τα εύσημα από το γραφείο και από τα πρόβατα της κοματογραμμης εύγε φιλτατε έλα να πάρεις το χαρτζιλίκι ξέρεις εσυ

  3. Ο τακουνακιας ,διεθνης ζητιανος αλλα και κομπιναδορος ,οικονομησε μεν αλλα κατεστρεψε την χωρα και τον λαο της και απο οτι φαινεται θα εχει ασχημο τελος!!Ηθοποιος της κακιας ωρας αλλα και το ιδιο ακριβως σαν φυτευτος προεδρος!!!Κριμα γιατι τον παραμυθιασαν τα αμερικανακια και το ΝΑΤΟ και τον παρατησαν, αφου το ειχε ξεφτιλισει στην ζητα και στην επαιτεια απο οπου μπορουσε…!!!Τα σπιτια και το χρημα που βουτηξε αλλοι θα τα φανε !!!Βλ.γυναικα του ,πεθερα , συμπεθερες και ολοι οι αλλοι αυλικοι και κολακες!!!Αντε γεια τακουνακια!!!

Comments are closed.