Τρόμος σε πτήση της American Airlines: Προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του αεροπλάνου – Τον ακινητοποίησαν οι επιβάτες

Κοινοποίηση:
aeroplano

Οι επιβάτες της πτήσης της American Airlines βρέθηκαν σε μια επικίνδυνη κατάσταση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, καθώς ένας άνδρας προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του αεροπλάνου.
Ευτυχώς, οι επιβάτες αντέδρασαν γρήγορα και, με τη βοήθεια κολλητικής ταινίας, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον άνδρα. Ως αποτέλεσμα, το αεροπλάνο αναγκάστηκε να επιστρέψει στο Αλμπουκέρκι του Νέου Μεξικού προκειμένου να διεξαχθούν οι απαραίτητες ενέργειες για την ασφάλεια των επιβατών.

Η πτήση 1219 της American Airlines, η οποία είχε προορισμό το Σικάγο, αναγκάστηκε να κάνει αναστροφή λίγο μετά την απογείωση και να προσγειωθεί στο Διεθνές Αεροδρόμιο Sunport του Αλμπουκέρκη γύρω στις 14:40 την Τρίτη, σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας.

Σύμφωνα με τον «Wonton Don» της Barstool Sports, περίπου 30 λεπτά μετά την απογείωση της πτήσης, ένας άνδρας που καθόταν μερικές σειρές πίσω του προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του αεροπλάνου.

«Εγώ και άλλοι 5 τύποι έπρεπε να παλέψουμε μαζί του στον διάδρομο, να κολλήσουμε τα πόδια του με ταινία… Μόλις προσγειώθηκα με ασφάλεια στο ABQ αλλά HOLY S**T», έγραψε στο Twitter. Αργότερα δημοσίευσε μια φωτογραφία που δείχνει τον ένοχο να συνοδεύεται από το αεροπλάνο από τέσσερις αστυνομικούς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: