Τρόμος στην Αττική Οδό για μητέρα με τρία παιδιά

Κοινοποίηση:
attikiodos-768x432

Επίθεση με πέτρες δέχθηκε μία μητέρα και τα τρία της παιδιά ενώ οδηγούσε στην Αττική Οδό, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο για δράστη, που κρυβόταν πίσω από γέφυρα.

Μάλιστα, από την επίθεση με πέτρες στην Αττική Οδό τραυματίστηκε από τα θραύσματα, σύμφωνα με το Star, ένας από τους γιους της.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου (03/08) ενώ η γυναίκα επέστρεφε από το Ναύπλιο μαζί με τα παιδιά της, ενώ ως συνοδηγός επέβαινε ο γιος της και πίσω καθόντουσαν ο άλλος γιος και η κόρη της.

Ξαφνικά, στο τούνελ που είναι μετά τη γέφυρα Λιοσίων στην Αττική Οδό, καταλαβαίνουν πως υπάρχει ένα ισχυρό τράνταγμα στο αυτοκίνητο, διατηρεί την ψυχραιμία της, πηγαίνει στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης και διαπίστωσε πως κάποιος είχε ρίξει πέτρα στο όχημα.

Από τα θραύσματα, όπως ειπώθηκε, τραυματίστηκε ο γιος της με την ίδια να δηλώνει: «Στο σημείο που σταματήσαμε, υπήρχαν πέτρες, ενώ ο γιος μου είχε τραυματιστεί στο χέρι».

«Όταν ενημέρωσα την Τροχαία της Αττικής Οδού, μου απάντησαν πως αντίστοιχα περιστατικά έχουν καταγγελθεί αρκετές φορές και δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Μου πρότειναν να καλέσω το 100, για να επιληφθεί της υπόθεσης» πρόσθεσε η μητέρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ένα γιαταγανι μα κόψει λίγους κ@λους σε αυτο το κράτος υπάρχει?

  2. εσυ μπασταρδε που το εκανες σου ευχομαι τα χειροτερα. ελπιζω να το διαβασεις τσογλανι του κερατα . Ηθελες ρε να στον κανουν; γαμο την φαρα σας την βρωμερη

  3. Δώστε τους κι’ άλλα επιδοματα. Να σπέρνουν μούλικα κάργα για να πετάνε περισσότερες πέτρες.

  4. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
    ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ !!!
    ΜΕΧΡΙ Κ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ !! ΧΑΧΑΧ

  5. παραιτησου αχρηστε βαψομαλλια μας κλεβουν στις οχτω το πρωι ανενοχλητοι αχρηστε τσατσε της πρεσβειας

  6. Φιλανε το 41% δεν θα μπορεσουν να σας εξυπηρετησουν κυρια μου. Αυτοι κινδυνευουν περισσοτερο απο εσας οποτε θα το υποστειτε αυτο το μαρτυριο.Να μην ειστε πουθενα σιγουρη και για τιποτα. Καλη σας διασκεδαση.

Comments are closed.