«Τρόμος» στην Γερμανία: Μουσουλμάνοι πανηγυρίζουν υπέρ της Χαμάς! Θα ξεσηκωθούν;;; (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΧΑΜΑΣ

Ένα φιλοπαλαιστινιακό ισλαμιστικό δίκτυο Αράβων και Τούρκων πανηγύρισε την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ στο Βερολίνο.

Όπως μεταδίδεται, ο Γερμανός ομοσπονδιακός πρόεδρος, Frank-Walter Steinmeier, είναι τρομοκρατημένος. Η ηγεσία του Κόμματος των Πρασίνων ζητά να εξεταστούν οι απαγορεύσεις σε συγκεκριμένους συλλόγους, ενώ υπάρχει ανησυχία και για πιθανούς ξεσηκωμούς μουσουλμάνων αλλοδαπών στην χώρα!!!

Ο ομοσπονδιακός πρόεδρος Frank-Walter Steinmeier διαβεβαίωσε το Ισραήλ για την «πλήρη αλληλεγγύη» της Γερμανίας μετά την μεγάλη επίθεση της Χαμάς .

«Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, η Γερμανία στέκεται σταθερά στο πλευρό του Ισραήλ – ο ισραηλινός λαός μπορεί να βασιστεί σε αυτό και οι Εβραίοι στη Γερμανία μπορούν επίσης να βασιστούν σε αυτό», δήλωσε ο Σταϊνμάγερ σε εκδήλωση στο παλάτι Bellevue.

Ο Σταϊνμάγερ επέκρινε έντονα τις συγκεντρώσεις αλληλεγγύης με την Χαμάς στη Γερμανία: «Δεν μπορούμε να ανεχτούμε προσπάθειες να γιορτάσουμε τις βάρβαρες επιθέσεις στο Ισραήλ στους δρόμους», είπε ο Σταϊνμάγερ και συνέχισε: «Όποιος επευφημεί αυτόν τον τρόμο όχι μόνο υποτιμά τα θύματα, αλλά και παραβιάζει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Τέτοια συμπεριφορά με φρικάρει, με αηδιάζει».

Το Ισραήλ έχει «δικαίωμα να υπερασπίζεται τον εαυτό του και τον λαό του. Αλλά η Γερμανία πρέπει επίσης «τώρα να είναι ιδιαίτερα προσεκτική» και «να προστατεύει την εβραϊκή ζωή στην χώρα μας», είπε ο Σταϊνμάγερ.

Μάλιστα, πανηγύρια υπέρ της Χαμάς συμβαίνουν και σε ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ:

Πανηγύρια υπέρ της Χαμάς στην πόλη του Βερολίνου:

Υβριστικά συνθήματα στα γερμανικά κατά των Εβραίων!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αν ξεσηκωθούν στη Γερμανία που είναι ένα οργανωμένο κράτος, μπορείτε να φανταστείτε τι θα γίνει στο μπουρδ@λο το δικό μας;

    1. απολύτως τίποτα δε θα γίνει, η Ελλάδα είναι τόπος μετεπιβίβασης για αυτούς, από που νομίζεις ότι πάνε και γεμίζουν την Ευρώπη; από που τρυπώνουν στη Γαλλία, τη Γερμανία και αλλού; και κανένας Έλληνας αντικειμενικά δεν τους έχει ενοχλήσει, δεν τους γουστάρουμε εδώ αλλά κανείς δεν τολμάει και να τους τσαμπουκαλευτεί ή κάνω λάθος; Επομένως τους είμαστε αδιάφοροι, εκτός αυτού, δεν είναι μλκς οι λάθρο όπως νομίζετε όλοι, στις χώρες τους, Αφρική, Μέση Ανατολή, κ.λ.π. δε βλέπουν Έλληνες “επιχειρηματίες” να τους κλέβουν και να τους πηδάνε τις γυναίκες, Γάλλους βλέπουν που πάνε στην αποικία τους στην Αφρική και κάνουν τους μάγκες με δυο κοτόπουλα ΄κέρασμα, Αμερικάνους βλέπουν να “κλείνουν δουλειές” στη Μέση Ανατολή, Γερμανούς στα μπουρδέλα τους, κ.λ.π. οπότε ξέρουν ποιους πρέπει να ξεκάνουν….

  2. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ AfD !!!!!
    ΚΟΙΝΟΣ Ο ΕΧΘΡΟΣ !!! ΚΟΙΝΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ !!! ΚΟΙΝΗ ΜΑΣ Η ΜΟΙΡΑ !!!!!

Comments are closed.