Τρόμος στην Ουκρανία από μήνυμα της Zakharova: Έρχεται άμεσα η σκληρή απάντηση της Ρωσίας για τα εγκλήματα στο Kursk

Κοινοποίηση:
ΜΑΚ

«Να μην έχουν καμία αμφιβολία οι εγκέφαλοι και οι δράστες αυτών των εγκλημάτων, συμπεριλαμβανομένων των ξένων εποπτών τους, ότι θα λογοδοτήσουν γι’ αυτά» δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών

Η Ρωσία επιβεβαιώνει ότι η αυτοκτονική εισβολή των Ουκρανών στο Kursk θα επιφέρει κλιμάκωση και ένταση των στρατιωτικών επιχειρήσεων.
Επιβεβαιώνει πως θα απαντήσει συντριπτικά και ακαιραία στην ουκρανική εισβολή 
ενώ στο στόχαστρο της Μόσχας τίθεται και η Δύση, καθώς τα στοιχεία αποδεικνύουν την εμπλοκή και τη συμμετοχή της.
Η σκληρή απάντηση της Μόσχας στα τελευταία πλήγματα των Ουκρανών σε ρωσικές περιοχές δεν θα αργήσει,
 ανακοίνωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova.
«Καταδικάζουμε σθεναρά αυτές τις βάρβαρες τρομοκρατικές ενέργειες που στοχεύουν στην καταστροφή μη στρατιωτικών υποδομών, τη δολοφονία και τον εκφοβισμό αμάχων», είπε η Zakharova σχολιάζοντας το πυραυλικό χτύπημα των Ουκρανών στο Kursk και τις επιθέσεις με drones σε πολλές άλλες περιοχές.
«Να μην έχουν καμία αμφιβολία οι εγκέφαλοι και οι δράστες αυτών των εγκλημάτων, συμπεριλαμβανομένων των ξένων εποπτών τους, ότι θα λογοδοτήσουν γι’ αυτά.
Η σκληρή απάντηση της Ρωσίας δεν θα αργήσει», σημείωσε.
Η Zakharova επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι οι ουκρανικές πυραυλικές επιθέσεις και οι επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη σε ρωσικές περιοχές είναι σαφώς τρομοκρατικές.
«Για άλλη μια φορά καλούμε τους διεθνείς οργανισμούς να καταδικάσουν τις τρομοκρατικές επιθέσεις από Ουκρανούς μαχητές.

Αν και είμαστε σίγουροι ότι η απάντηση θα είναι μια ντροπιαστική σιωπή από τους αρμόδιους φορείς», είπε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. εχει ξοφλησει ο ηττημενος τουρκοπουτιν

  2. Αφηστε τα λογια και ισοπεδωστε το Κιεβο

  3. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΡΙΑ???ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ,ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΤΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ,ΠΗΡΑΤΕ ΤΗ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ. ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΑΧΑΜΝΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    1. οικοπεδο θα γινει η ΝΑΖΟουκρανια , ετοιμαστε τις βαζελινες ΝΑΤΟικοι και ντοπιοι μελαδες

      1. Μυαλό δεν θα βάλετε ποτέ οι πορωμένοι. Μα δεν υπάρχει κανένας λογικός άνθρωπος από εσάς;

  4. Ρε αφειστε το μπλα μπλα και πατειστε τα κουμπια να δουμε που θα κρυφτουνε οι ξεκωλοι Σβαμπ, Μακρον, Κουλαρα και σια! Εχετε καταντησει βαρετοι!

    1. Εσύ που θα κρυφτείς διερωτήθηκες; Και βέβαια πυρηνικά δεν έχει μόνο η Ρωσία. Για μένα όμως όποιος ομιλεί για πυρηνικό πόλεμο είναι βαριά ΆΡΡΩΣΤΟΣ.

  5. Άιντε ρε , μας τα έπρηξες. Μόνο απειλές είσαι. Ζαλίστηκες από από το χαστούκι και το ρεζίλεμα που σας έκαναν οι Ουκρανοί και παραληρείς. Χάσατε χιλιάδες τανκς, χάσατε την ναυαρχίδα του στόλου σας και άλλα πλοία, χάσατε εκατοντάδες ελικόπτερα και αεροπλάνα, χάσατε υποβρύχιο, χάσατε S400, χάσατε χιλιάδες στρατιώτες και τώρα χάνετε και Ρωσικά εδάφη. Για κούνησε λίγο το κεφάλι σου. Με απειλές και προπαγάνδα δεν κερδίζεται ένας πόλεμος.
    Η Ουκρανία απέδειξε ότι δεν σας φοβάται.

    1. ρε ΜΟΥΛΕ απαντας απευθειας απο το προξενειο στην ελλαδα της ουκρανιας η εισαι κανενα νοθο ελληνα με ουκρανιδα πρωην μπαροβιας και σε πονα. Δεν γραφεις ομως που φτασαν οι ρωσοι και τι εχουν χασει τα ουκρανα Ολη η δυση απεναντι στους ρωσους και μας παει τρενο ο πουτιν 40 φευγα χωρες και βρε βλακα ουτε επιστρατευση δεν εκαναν ασε τα ουκρανα στην μοιρα τους και κοιτα τα χαλια μας στην ελλαδα με τα τουρκακια που ο καταραμενος που μας κυβερνα τα εχει πουλημενα ολα θρακη και νησια ΑΗΔΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΑΠΛΥΤΟ ΚΛΑΚΑΔΟΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΓΡΑΜΜΗΣ
      α και κατι αλλο ποσο σε πληρωνει (το γραφειο ξερεις εσυ) για το σχολιο στα σαιτ?

  6. ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΓΩ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΕΒΑ ΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑ Σ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑ ΛΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟ Υ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΗΚΥΚΛΩΣΗ ΒΟΗΘΑ ΟΛΟΥΣ ΕΙΡΗΝΟΠΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΘΟΔΩΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ Σ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗ Σ ΓΗΣ ΑΜΗΝ + ♡+♡+♡+

    1. Κάνε μια χάρη στη κοινωνία,βούτα από τη ταράτσα,αλλά που είσαι κοίτα πρώτα κάτω .

Comments are closed.