Τρόμος στην Πολωνία με τον καταιγισμό ρωσικών χτυπημάτων στην Ουκρανία – Συγκλονίστηκε το «Σημείο Μηδέν» του ΝΑΤΟ

Κοινοποίηση:
0a54a94e714dacd0b8d32237656e16fd_XL-696x385

Η ολονύκτια επίθεση με ρωσικούς πυραύλους και drones στην Ουκρανία στις 5/9/2024 περιελάμβανε μεγάλα πλήγματα στη δυτική πόλη Lviv, η οποία βρίσκεται εκατοντάδες χιλιάδες από τις γραμμές του μετώπου.

Αυτά τα εντεινόμενα πλήγματα θεωρούνται ευρέως ως αντίποινα για τη συνεχιζόμενη επίθεση των ουκρανικών δυνάμεων στο Kursk.

Αλλά δεδομένου ότι οι πύραυλοι έπεσαν πολύ κοντά στα σύνορα της Ουκρανίας με την Πολωνία, η πολωνική αεράμυνα τέθηκε σε συναγερμό κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

Το Reuters αναφέρει ότι πολωνικά και αεροσκάφη του ΝΑΤΟ απογειώθηκαν για τρίτη φορά μέσα σε οκτώ ημέρες για να παρακολουθήσουν στενά τα εισερχόμενα βλήματα και ήταν έτοιμα να τα αναχαιτίσουν σε περίπτωση που οι πύραυλοι πλησίαζαν τον πολωνικό εναέριο χώρο.

Το περιστατικό δείχνει πόσο εύκολα τα αεροσκάφη του ΝΑΤΟ θα μπορούσαν να εμπλακούν σε αερομαχία με τη Ρωσία για λογαριασμό της Ουκρανίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.ΑΠΛΩΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΣΕ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΥΚΡΑΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ.

  2. Γαμηστε τον πουστη δικτατορα ζελε ολοι θα χασουν τα παντα στην ευρωπη τις δουλειες τους τις συνταξεις σπιτια κ.α. το φιλαρακι της η κουλα η κρητικουλα χερετε για αυτο. απο μια σφαιρα θελουν και οι δυο στο δοξα πατρι οι σαταναδες.

Leave a Response