Τσάλοφ: «Εύκολη η απόφασή μου να έρθω στον ΠΑΟΚ»

Κοινοποίηση:
Τσάλοφ

Δηλώσεις ενόψει της αποψινής (17/8, 20:00) αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Πανσερραϊκό, έκανε ο Φέντορ Τσάλοφ.

Ο νέος επιθετικός του «Δικεφάλου του Βορρά», χαρακτήρισε εύκολη την απόφαση που πήρε να έρθει στη χώρα μας για χάρη του ΠΑΟΚ, μίλησε για το ντεμπούτο του κόντρα στη Μάλμε, ενώ εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τον τρόπο με τον οποίο τον έχουν υποδεχθεί στη Θεσσαλονίκη!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρώσος επιθετικός:

Για το ντεμπούτο του κόντρα στη Μάλμε: «Είμαι ικανοποιημένος που ξεκίνησα να παίζω, αλλά δε μπορώ να είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Ήταν ένα άσχημο βράδυ για εμάς, αλλά πήραμε ένα μάθημα, ώστε να μάθουμε από τα λάθη μας, να τα εντοπίσουμε και να τα διορθώσουμε. Στη συνέχεια πρέπει να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Ήταν μια φανταστική ατμόσφαιρα, είχα ακούσει πολλά. Τώρα που το έζησα ήταν πολύ ιδιαίτερο, ειδικά στις φάσεις που βάλαμε τρία γκολ. Είναι ένα κίνητρο ώστε να σκοράρω κι εγώ ώστε να το νιώσω αυτό το πάρτι του γηπέδου».

Για την πρόταση του ΠΑΟΚ: «Μίλησα με τον Οζντόεφ κατευθείαν όταν ήρθε η πρόταση. Γνωριζόμαστε, παίζαμε μαζί στην εθνική ομάδα. Μου είπε μόνο θετικά πράγματα για το σύλλογο. Μου άρεσε το πρότζεκτ, ήθελα να αγωνιστώ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και νομίζω ότι ήταν εύκολη η απόφαση που είχα να πάρω».

Για το επίπεδο ετοιμότητάς του: «Είναι πολύ καλό το γεγονός ότι όλοι εδώ είναι πολύ ανοικτοί ως άνθρωποι. Όλοι προσπαθούν να με βοηθήσουν από την πρώτη μέρα, αισθάνθηκα πολύ ευπρόσδεκτος. Το καταλαβαίνεις στην πόλη, ότι όλοι ζουν για το ποδόσφαιρο. Είναι πολύ σημαντικό! Αυτό θα με βοηθήσει και δε θα χρειαστώ πολύ χρόνο, γιατί όλοι είναι πολύ ανοικτοί και διαθέσιμοι να με βοηθήσουν».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: