Τσίπρας: “Η μόνη μας διαφορά με την Τουρκία είναι η υφαλοκρηπίδα”

Κοινοποίηση:
alexis-tsipras-ilios

Ο Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη έκανε δηλώσεις λέγοντας πως ζήτησε από τον πρωθυπουργό τη σύγκλιση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών. Όπως είπε μάλιστα, «η μόνη διαφορά μας με την Τουρκία είναι αυτή της υφαλοκρηπίδας. Δεν έχουμε άλλες διαφορές, Η Συνθήκη της Λωζάνης είναι αδιαπραγμάτευτη, γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο δεν υπάρχουν, το Μνημόνιο Τουρκίας – Λιβύης είναι παράνομο. Συνεπώς η μόνη διαφορά που έχουμε είναι η υφαλοκρηπίδα και αυτή οφείλουμε να τη λύσουμε με διάλογο όχι όμως υπό καθεστώς εκβιασμών».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Η μόνη διαφορά που έχετε με τους ανθρώπους είναι ότι δεν είστε άνθρωποι.

  2. μιλησε ο ανεγκεφαλος Τσιπρας…….
    ηλιθιε λαε ποιον ειχες πρωθυπουργο

  3. “” “Η μόνη μας διαφορά με την Τουρκία είναι η υφαλοκρηπίδα” Facebook” “”
    και οτι εχουν τις γυναικες τους σαν υπηρετικα ζωα. ακομη μια διαφορα. Αλλα χωρις την συγκαταθεση της γυναικaς τους, τουλαχιστον στις γερμανοφωνες χωρες, οι τουρκοι ανδρες δεν περνουν δανειο απο τραπεζα. οι τουρκαλες λογαριαζοντε απο τους δυτικους τραπεζιτες της εξυπηρετησεως το γκαραντ του ταμειου της οικογενειας. ισως μια ομοιοτητατ??

    1. Ειλικρινά σκασίλα μου τι τις κάνουν τις γυναίκες στην Τουρκία. Ας τους βάλουν μπούρκα, φίμωτρο, καπίστρι όπως παλιά στα άλογα. Έχουμε τα δικά μας εμείς. Τις καθημερινές παραβιάσεις από αέρος που μας κοστίζουν εκατομμύρια κάθε χρόνο, τους πιλότους μας που κινδυνεύουν, τα αλιευτικά τους που κοντεύουν να φτάσουν στην Αθήνα, τις μόνιμες απειλές, τους χιλιάδες ψευτοπρόσφυγες που μαζεύει από όλη τη γη και τους στέλνει μπαμπέσικα εδώ και μας καταπλάκωσαν να τους σπιτώνουμε, σιτίζουμε και να τους χαρτζιλικώνουμε. Και να ισλαμοποείται η χώρα. Αυτά είναι προβλήματα και διαφορές και όχι το πώς περνάνε οι Τουρκάλες. Γι αυτό Μαρία άνοιξε τα μάτια σου που στα τυφλώνουν οι ψευτοκουλτουριάρικες ψευτοαριστερές ανοησίες που σε ταΐζουν και δες τι σου γίνεται.

Comments are closed.