«Τσακίζει» κόκκαλα η ανάρτηση Μεντβέντεφ για τον Σλοβάκο πρωθυπουργό Φίτσο

Κοινοποίηση:
Medvedev-Dmitry

Διαβάστε τι ανήρτησε ο Ρώσος αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας στο Telegram σε σχέση με την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Ρόμπερτ Φίτσο:

Είναι περίεργο που για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες
έγινε μια απόπειρα δολοφονίας στην Ευρώπη εναντίον ενός πολιτικού που πήρε μια λογική θέση απέναντι στην Ρωσία; Παρεμπιπτόντως, δεν ήταν σε καμία περίπτωση φιλορωσική. Απλώς ο Φίτσο ήταν πραγματιστής και μη ρωσοφοβικός.

Ο Fico, με τον οποίο επικοινωνώ από το 2008, προσωποποιεί εκείνο το τμήμα του ευρωπαϊκού κατεστημένου που δεν έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα και δεν θέλει οι πολίτες του να μετατραπούν σε γκρίζα ραδιενεργή τέφρα. Και φυσικά έγινε στόχος. Υπάρχουν μόνο λίγοι άνθρωποι σαν αυτόν στην Ευρώπη. Και πρέπει να φροντίζουν για την ασφάλειά τους.

Ναι, αυτός που διέπραξε την επίθεση είναι ένας άγριος παρίας από τη διανόηση. Ναι, δεν του άρεσε ο Φίκο. Έγραψε κάθε λογής βλακείες.

Αλλά οι ενέργειές του είναι η πεμπτουσία της νέας Ευρώπης – ανόητη-ρωσοφοβική, υποτελής-αχαλίνωτη και εντελώς ακέφαλη. Μη θέλοντας να καταλάβει βασικά πράγματα. Έτοιμη να ρίξει τους πολίτες της στο καμίνι της εγωιστικής αμερικανικής πολιτικής. Μια Ευρώπη άθλιων εκφυλισμένων, αγνοώντας την ιστορία της.

Ως εκ τούτου, οι Macron, Sunak, Scholz και Von der Leyen μπορεί να μην χρειάζεται να ανησυχούν ακόμα για το τομάρι τους.

Αντίο.

Και εύχομαι στον Ρόμπερτ Φίκο να αναρρώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται από τον σοβαρό τραυματισμό του!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ντμιτρι δεν φοβομαστε τιποτα και κανενανε! Αγαντα εστειλε ο κουλης καριοφυλια στη γοβα! Να ….προετοιμασετε καλυτερα το ρωσικο στρατο! Οσονουπω καταφθανουνε και…φτερουδες με την…οπισθεν!

Comments are closed.