Τσικνοπέμπτη στη Θεσσαλονίκη: Το αδιαχώρητο στα Λαδάδικα – Ξεφάντωμα του κόσμου ενόψει και των Αποκριών

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Μπορεί στη Θεσσαλονίκη να συνηθίζεται η μεσημεριανή μάζωξη του κόσμου την Τσικνοπέμπτη να κρατάει μέχρι αργά το απόγευμα, ωστόσο ακόμα και μετά τις 21:00 στο κέντρο της πόλης επικρατεί το αδιαχώρητο!

Νέοι, φοιτητές αλλά και καρναβαλιστές της Θεσσαλονίκης έχουν μαζευτεί στο κέντρο της πόλης από νωρίς και γιορτάζουν την Τσικνοπέμπτη και τις Απόκριες, με τα μαγαζιά να είναι γεμάτα πελάτες και τη μουσική αλλά και το ψήσιμο να είναι στο φουλ.

Όπως αναφέρει το ThessToday.gr, όλοι οι δρόμοι του κέντρου της Θεσσαλονίκης συνθέτουν μια απίστευτη και ευχάριστη αποκριάτικη γιορτή και το πάρτι φαίνεται ότι θα συνεχιστεί όλη νύχτα.

Ιδιαίτερα στα Λαδάδικα, επικρατεί το αδιαχώρητο και ο κόσμος έχει πλημμυρίσει τα μαγαζιά ενώ ήδη είχαν ξεκινήσει να μαζεύονται στη Βασιλέως Ηρακλείου. Γι’ αυτό και τα μαγαζιά άνοιξαν νωρίτερα – απ’ ό,τι συνήθως – και χιλιάδες άτομα ξεφαντώνουν για την Τσικνοπέμπτη στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

  

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. στον δρομο ειναι βρε τραχανα τα παιδακια, στο κρυο καθονται και παιρνουν πεντακοσαρα βεργινα με 1,10 απο το περιπτερο. τα μαγαζια μεσα εχουν απο 10 ατομα. αν δεν ειναι αυτο δειγμα φτωχιας, τι αλλο να σου πω; περισσοτερα λεφτα θα χαλουσαν αν καθοταν σπιτι τους με μια τηλεοραση και ενα αεροθερμο

  2. Κατα τ αλλα κλαμα για την….ακριβεια! Αυτα βλεπει η καθε Κουλα και…βαραει! Χρονια Πολλα!

Comments are closed.