Τσιτσιπάς στον πατέρα του: Γα@ήσου, να γαμ@θείς, να πας να γαμ@θείς (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
tsitsipas

Σε έξαλλη κατάσταση ο Τσιτσιπάς απαίτησε να βγει ο πατέρας του από το στάδιο για να συνεχίσει να αγωνίζεται φωνάζοντάς του :
«Γα@ήσου, να γαμ@θείς, να πας να γαμ@θείς. Να φύγεις από το στάδιο τώρα! Αν δεν φύγεις, δεν παίζω! Βγες έξω από το στάδιο αυτή τη στιγμή!».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Σιγουρα κατι “ρουφαει”! Μαζι με το γκεσταπιτη κουλη θα εισαχθουνε σε ψυχιατρικη κλινικη στην Ελβετια καθ οτι τυγχανουνε φραγκατοι!

  2. Την έλεγε «Μ@λ@κ@σμ@ν@» επειδή μιλούσε ρωσικά. Ξεχνάει ότι, είτε του αρέσει είτε όχι, η μάνα του είναι Ρωσίδα και ο ίδιος μισός Ρώσος. Παριστάνει τον καθαρόαιμο Έλληνα! Βέβαια και οι γονείς του ίδιοι είναι, προσπαθούν να επωφελούνται οικονομικά από τις επιτυχίες του. Γενικά μια «ωραία» οικογένεια! Να τα βράσω και τα λεφτά τους και τις επιτυχίες! Χίλιες φορές να είμαι φτωχός αλλά άνθρωπος έντιμος και με σεβασμό για τους γονείς μου παρά Τσιτσιπάς με εκατομμύρια!

  3. Να χεσω και τα λεφτα σας την εξελιξη σας και τον πολιτισμο σας.ΚΑΤΑΝΤΙΑ -ΚΑΤΗΦΟΡΑ-ΒΟΥΡΚΟΣ

  4. Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του ATP Finals, δηλωμένος τόπος διαμονής τού Τσιτσιπά είναι το Μόντε Κάρλο του Μονακό. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με άλλους κορυφαίους τενίστες που βρέθηκαν στην ίδια διοργάνωση του Λονδίνου: Djokovic (No2), Medvedev (No4), Zverv (No 7) και Berrettini (No8). Κάτοικος τού Πριγκηπατου καί νά βρίζει τούς γονείς του χυδαία δέν ταιριάζουν . Ο χαρακτηρισμός του ώς κωλόπαιδου δεν αποδίδει τήν πραγματικότητα .

  5. Κυριάκο τ’ακούς έχεις άλλον έναν παρέα για ζουρλομανδύα, ? ,….

  6. Καλά είχε πει η Ζυγούλη, η γυναίκα του πούστη, ότι δεν θα άφηνε τα παιδιά της να κάνουν ποτέ πρωταθλητισμό.

Comments are closed.