Τυνήσιος «ενσωματωμένος» μαχαίρωσε στον λαιμό 20χρονο που δούλευε στο κέντρο ασύλου

Κοινοποίηση:
MAXAIRI

Ένας 23χρονος Τυνήσιος συνελήφθη επειδή μαχαίρωσε έναν 20χρονο υπάλληλο σε κέντρο ασύλου στην πόλη Ροστόκ, λιμάνι της ανατολικής Γερμανίας.

Ο μετανάστης φέρεται να επιτέθηκε στο θύμα του τον βρήκε να κάνει και πάλι χρήση ναρκωτικών μέσα στο κτίριο παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, όταν οι αρχές επιχείρησαν να τον αποβάλουν προσωρινά από το ακίνητο, “υπήρξε ξαφνική επίθεση με μαχαίρι”.

Παρά το γεγονός ότι ο υπάλληλος ασφαλείας μαχαιρώθηκε στο λαιμό, νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο και σύμφωνα με την αστυνομία, τα τραύματά του δεν ήταν απειλητικά για τη ζωή του.

“Ο δράστης, ο οποίος διέφυγε αμέσως μετά το έγκλημα, συνελήφθη χάρη στα εκτεταμένα μέτρα έρευνας”, σύμφωνα με την αστυνομία.

Στο κέντρο ασύλου αναπτύχθηκε μεγάλη αστυνομική παρουσία, συμπεριλαμβανομένων των ΜΑΤ, αστυνομικών σκύλων και ενός ελικοπτέρου.

Τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, τρεις μετανάστες που διέμεναν στο κέντρο κατηγορήθηκαν για επίθεση αφού επιτέθηκαν σε φρουρούς ασφαλείας. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι τρεις άνδρες μέθυσαν και τους απαγορεύτηκε η είσοδος στο κτίριο, καθώς υπάρχουν αυστηροί κανόνες κατά της κατανάλωσης και κατανάλωσης αλκοόλ στους χώρους του κέντρου, σύμφωνα με την Ostsee Zeitung.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: