Τυφώνας Μίλτον: Ανατριχιαστική προειδοποίηση – «Γράψτε το όνομά σας με μαρκαδόρο για να σας ταυτοποιήσουμε»

Κοινοποίηση:
kyklonas_milton

«Αν μείνετε, θα πεθάνετε», προειδοποίησε την Τετάρτη ο δήμαρχος της πόλης Τάμπα τους κατοίκους που δεν έχουν εγκαταλείψει τις περιοχές που απειλούνται από τον φονικό τυφώνα Μίλτον, που πλησιάζει στη δυτική Ακτή της Φλόριντα και αναμένεται να φτάσει στην ξηρά αργά το βράδυ της Τετάρτης ή νωρίς την Πέμπτη.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η Γενική Εισαγγελέας της Φλόριντα, Άσλεϊ Μούντι που προειδοποίησε ότι όποιος επιλέξει να μείνει στις περιοχές που έχουν δοθεί εντολές εκκένωσης, θα βάλει τη ζωή του σε τεράστιο κίνδυνο. «Πιθανόν να πρέπει να γράψετε το όνομά σας με ανεξίτηλο μαρκαδόρο στο χέρι σας, ώστε να ξέρουν ποιος είστε όταν σας βρουν μετά», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μούντι.

Παράλληλα ο δήμαρχος του Μπράντεντον της Φλόριντα, Τζιν Μπράουν, καλεί τους κατοίκους να καταφύγουν σε καταφύγιο ώρες πριν φτάσει ο τυφώνας Μίλτον, καθώς η πόλη βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της προβλεπόμενης διαδρομής του κυκλώνα.

Και ο Γερουσιαστής Ρικ Σκοτ, ο οποίος παρευρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου, υπογράμμισε ότι «κανείς από εμάς εδώ δεν μπορεί να σώσει τη ζωή σας αν εσείς αποφασίσετε να παραμείνετε σε κίνδυνο».

«Ζήτημα ζωής ή θανάτου»

«Εκκενώστε τώρα, τώρα, τώρα…Θα έπρεπε ήδη να έχετε απομακρυνθεί. Είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου. Δεν υπερβάλω , είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου», υπογράμμισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response