03/10/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Τυφώνας Χέλεν: Νεκρό ζευγάρι βρέθηκε αγκαλιασμένο στο κρεβάτι του – Έπεσε πάνω τους δέντρο

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Μαζί στη ζωή, μαζί και στο θάνατο για ζευγάρι από τις ΗΠΑ το οποίο βρήκε τραγικό θάνατο από το πέρασμα του τυφώνα Χέλεν που άφησε πίσω του εκατοντάδες νεκρούς και τραυματίες και μεγάλες υλικές καταστροφές..

Μάλιστα το ζευγάρι βρέθηκε αγκαλιασμένο στο κρεβάτι του όπως αποκάλυψε ο εγγονός του.

Ο 78χρονος Τζέρι Σάβατζ και η σύζυγός του Μάρσια 74 ετών είχαν αναζητήσει καταφύγιο μαζί με άλλα μέλη της οικογένειάς τους στο σπίτι του στη Νότια Καρολίνα την ώρα που έπνεαν άνεμοι 225 χιλιομέτρων την ώρα

Ένα από τα εγγόνια τους ο 22χρονος Τζον άκουσε κλαδιά δέντρων να σπάνε και πήγε στην κρεβατοκάμαρά τους για να διασφαλίσει ότι είναι καλά.

«Ήταν καλά και εκείνοι και το σκυλί τους», λέει αλλά όχι για πολύ.

Στη συνέχεια ακούστηκε ένα μπουμ και ένα από τα μεγαλύτερα δέντρα που υπήρχαν στην αυλή τους και έπεσαν πάνω στην κρεβατοκάμαρα των παπούδων του και τους σκότωσε.

«Αυτό που μπορούσαμε να δούμε ήταν το ταβάνι και το δέντρο. Πανικοβλήθηκα μόλις είδα το θέαμα», λέει.

Η οικογένεια πιστεύει ότι ήταν σχέδιο του Θεού να πεθάνουν μαζί από το να υποφέρουν ο ένας χωρίς την ύπαρξη του άλλου.

Μάλιστα, όταν τους απεγκλώβισαν σε μία τελευταία πράξη αυτοθυσίας ο παππούςπου άκουσε το δέντρο να σπάει προσπάθησε να προστατεύσει την γυναίκα του με το σώμα του.

Όσοι γνώριζαν τον Τζέρι, που ήταν ηλεκτρολόγος και ξυλουργός κάνουν λόγο για άνθρωπο των πράξεων, ενώ η Μάρσια ήταν συνταξιούρχος ταμίας τράπεζας.

Το ζευγάρι ήταν μαζί από την εφηβεία και ήταν παντρεμένο για πάνω από 50 χρόνια.

Ο Τζέρι και η Μάρσια ήταν ένα από τα 150 θύματα του τυφώνα Χέλεν που ήταν μία από τις πιο φονικές καταιγίδες στην αμερικανική ιστορία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response