«Των ΡΟΜΑ το κάγκελο» στην Αμαλιάδα!

Κοινοποίηση:
maxairi-scaled

Στο έλεος του θεού η πόλη της Αμαλιάδας και τα περίχωρα από την εγκληματικότητα… Περίμεναν όλοι ότι με υφυπουργό από την περιοχή θα λειτουργούσαν όλα ρολόι και όμως ίσως να είμαστε η Πρώτη πόλη στην εγκληματικότητα.

Όλοι οι ένστολοι ψάχνουν «ΒΙΣΜΑ» να έρθουν κοντά στο Υφυπουργό ή να πάρουν μια Απόσπαση για να «κονομήσουν»(Είναι διπλά τα χρήματα) αφού οι μισθοί πείνας των αστυνομικών τους το επιβάλουν για να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις επιβίωσης.   

Το αποτέλεσμα είναι όμως οι μισοί αστυνομικοί να λείπουν από τα πόστα τους και να υπολειτουργούν οι υπηρεσίες και η ΔΙΑΣ να είναι ανύπαρκτη!

Την Πέμπτη στις 19/9/24 και ώρα περίπου 19:00 στην Αμαλιάδα, ομάδα Ρομά περίπου 7 ατόμων συνεπλάκησαν με άνδρα ημεδαπό(πληροφορίες λένε πως κατοικεί στο Σώστι) και αφού τον κυνήγησαν από το ΚΤΕΛ έως το ταχυδρομείο ,εκεί τον χτύπησαν και τον μαχαίρωσαν σοβαρά στο κεφάλι.

Γλίτωσε χάριν στην συνδρομή βοήθειας από ανθρώπους που έκαναν τα ψώνια τους και την βόλτα τους…

Αυτό έγινε μπροστά στα μάτια μικρών ανήλικων παιδιών και περαστικών!

Στην περιοχή έφθασε πρώτα το ασθενοφόρο και έπειτα το περιπολικό…ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ και πολλούς μήνες δεν λειτουργεί η ομάδα ΔΙΑΣ στην Αμαλιάδα.

ilia.news

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Τίποτα αφού η αστυνομία ανύπαρκτη στην Αμαλιάδα. Τότε ας οπλιστούμε να τους ξαπλώνουμε ….

  2. xaxaxaxa ωραία πολύ ΩΡΑΙΑ

    ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ εναντίον ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ

  3. η μεγαλυτερη πληγη της χωρας……τουλαχιστον αφηστε τους να φαγωθουν μεταξυ τους μπας και ησυχασουμε…

  4. ΕΙΡΩΝΊΑ!! ΤΟ ΓΡΑΦΕΊΟ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΎ, ΔΗΜΌΣΙΑΣ ΤΆΞΕΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ, ΑΠΈΧΕΙ 100 ΜΕΤΡΑ ΑΠΌ ΤΟ ΚΤΕΛ ΑΜΑΛΙΆΔΟΣ. ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΣ Ή ΑΔΙΑΦΟΡΊΑ; ΤΑ ΣΧΌΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

  5. στον φασισμο της κορεκτιλας και μου αποκαλειτε τους τσαντιρογυφτους,ρομα ..αισχος

  6. ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΤΗΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΧΟΥΜΑΙ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΦΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ

  7. καθαριστε τη χωρα απο τους @Βρωμμα@ρομμα@ ειναι σπαιτηση του ελληνικου λαου

Leave a Response