Τωρα! Άγριες κατάρες κατά του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη

Κοινοποίηση:
tora

Μποτιλιάρισμα και χάος στους δρόμους της Αθήνας -Με προβλήματα η πρεμιέρα για τον Μεγάλο Περίπατο

Με αυξημένη κίνηση και προβλήματα στους δρόμους ξεκίνησε η εβδομάδα.

Μποτιλιάρισμα παρατηρείται αυτη την ώρα σε όλες τις εισόδους προς κέντρο, στην άνοδο της Συγγρού από τον Αγιο Σώστη, στην Καλλιρρόης και την Αλεξάνδρας.

Μάλιστα σε εφαρμογή έχει αρχίσει να μπαίνει μία από τις μεγαλύτερες αστικές παρεμβάσεις στην Αθήνα, ο Μεγάλος Περίπατος, με την βασιλίσσης Όλγας μπροστά από το Ζάππειο να είναι κλειστή σήμερα το πρωί και στην Πανεπιστημίου να έχουν τεθεί σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με αποτέλεσμα να έχουν μποτιλιαριστεί οι δρόμοι του κέντρου.
Αυξημένη είναι αυτή την ώρα η κίνηση και στην εθνική από Λένορμαν μέχρι και το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας και στην κάθοδο από την Κηφισιά μέχρι το ύψος του Περιστερίου.

Στο κόκκινο ο χάρτης κυκλοφορίας στο κέντρο

xartis_9

Κίνηση στο κέντρο
Εντονο κυκλοφοριακό στην κάθοδο της Μεσογείων μέχρι την Αγία Παρασκευή και στην κάθοδο της Κηφισίας από Κατεχάκη μέχρι Αλεξάνδρας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Αυτό το βλαχαδερό, την έχει κάνει σφεντόνα….. Γιατί ρε ταλαιπωρεις τον κόσμο;;;…. Από τον καμινη στον φλωροβλαχο.. Καλά να πάθουμε…

  2. Κολοβλαχος που νομίζει ότι του ανήκει η πόλη κάνει ότι θέλει κατάρα στο μπάσταρδοσοι σου κερατά να Λιώσεις σαν κερί τσοπανόσκυλο

  3. Ο Ισλαμολάγνος Δήμαρχος, με τους κρυφο Εβραίους Δημοτικούς Συμβούλους και Συμβούλισες. Αν ξέρατε τι πήγατε και ψηφίσατε. Ψάξτε τους συνεργάτες του και τις συνεργάτισσές του, να βρείτε από πού κρατάει η σκούφι ατους και τι επώνυμ αέχουν για ξεσκατσάρισμα, ενώ στην πραγματικότητα είναι άλλοι και άλλες, αλλλοειδή του σατανά, του ΒΑΑΛ που προσκυνάνε. Γεννήματα από αλλαξοκωλιές ντονμέδων του κερατά.

    Τας πάει στον οξαποδώ, το ψευδό.
    φ

  4. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ…ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΛΩΝΟΝΤΑΙ 3-5 ΕΚΑΤ. ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΒΛΑΧ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ?ΘΑΚΛΕΙΝΑΝ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ..ΑΜΑ ΔΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΙ ΟΜΩΣ ΔΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΚΩΛΥΣΗ…Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑΝΑΙ ΙΣΛΑΜΟΚΑΝΝΙΒΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ…ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΦΑΚΛΑΝΕΣ ΣΥΡΙΖΟΝΔΟΥΛΟΙ

  5. Ποιος ο ανηψιός του αφορισμένου;
    Το μπερδεμένο με αριστερές ιδεοληψίες.;
    Ο λάτρης των απογόνων του σφαγέων του πατέρα του;
    Το μακροτσούτσουνο της ΣΙΑΣ ΕΠΕ;
    Αν εξακολουθεί να υπάρχει ΕΛΛΑΔΑ στα επόμενα χρόνια, δεν αποκλείεται να το δούμε το ΜΑΣΩΝΟ σκατό των ΧΑΖΑΡΩΒΝ να κυβερνάει.
    Αν δεν το ξαποστείλουν όπως τον πατέρα του.

  6. μην καταριεστε…… δεν ειναι καλο για εσας….. διοτι αυτος θα σας κυβερνησει καποια μερα στο κοντινο μελλον………….. ηρεμα…….

Comments are closed.