Τύμπανα πολέμου από Kim: Η Βόρεια Κορέα πρόκειται να διπλασιάσει την παραγωγή όπλων της

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Το Υπουργείο Αμυντικής Βιομηχανίας ανέλαβε έναν γρήγορο προσδιορισμό της ρωσικής ζήτησης για στρατιωτικό εξοπλισμό και οπλισμό

Η Βόρεια Κορέα σπεύδει να διπλασιάσει την παραγωγή όπλων της, καθώς η Μόσχα αναζητά τρόπους να τα προμηθεύσει για τον πόλεμο με την Ουκρανία.
Αυτό γράφει το εξειδικευμένο δημοσίευμα της DailyNK.
Το κυβερνών κόμμα της Βόρειας Κορέας διέταξε την επέκταση των σχεδίων παραγωγής και εξαγωγής όπλων για το τέταρτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους για να καλύψει τις στρατιωτικές ανάγκες της Ρωσίας στον πόλεμο της εναντίον της Ουκρανίας.F85mQmLWcAAAT0P2

Πηγή στη Βόρεια Κορέα ανέφερε ότι η Κεντρική Στρατιωτική Επιτροπή (CMC) «εξέδωσε εντολές έκτακτης ανάγκης για το τέταρτο τρίμηνο παραγωγής και εξαγωγής όπλων προς το Υπουργείο Άμυνας, τη Δεύτερη Οικονομική Επιτροπή και μεγάλες επιχειρήσεις της αμυντικής βιομηχανίας μέσω του διατάγματος αριθ. 61351 με ημερομηνία 1 Οκτωβρίου».
Ως εκ τούτου, στις 2 Οκτωβρίου, το Υπουργείο Άμυνας της ΛΔΚ άρχισε αμέσως να εφαρμόζει την εντολή της CEC για ενίσχυση της συνεργασίας με τη Ρωσία διασφαλίζοντας έγκαιρα τον συνολικό όγκο των εξαγωγών πυρομαχικών.
Ειδικότερα, το Υπουργείο Αμυντικής Βιομηχανίας διοργάνωσε προσωρινή ομάδα εργασίας αποτελούμενη από μέλη της Δεύτερης Οικονομικής Επιτροπής και στελέχη εξειδικευμένων τμημάτων του Κύριου Τμήματος Εξοπλισμού του Υπουργείου Άμυνας για τη διασφάλιση της αποτελεσματικότητας της παραγωγής και μεταφοράς πυρομαχικών.
Το Υπουργείο Αμυντικής Βιομηχανίας ανέλαβε έναν γρήγορο προσδιορισμό της ρωσικής ζήτησης για στρατιωτικό εξοπλισμό και οπλισμό.
Η δεύτερη οικονομική επιτροπή θα συμμετάσχει στη διευκόλυνση της επέκτασης της παραγωγής όπλων το τέταρτο τρίμηνο μέσω επιτόπιων επισκέψεων. «Το Υπουργείο Αμυντικής Βιομηχανίας ενημέρωσε τους αρμόδιους χώρους εργασίας ότι η εντολή της Κεντρικής Στρατιωτικής Επιτροπής «πέρα από την απλή αύξηση της παραγωγής όπλων – είναι μια σημαντική, ακόμη και κρίσιμη ευκαιρία για την ενίσχυση της αυτονομίας της αμυντικής οικονομίας της χώρας και την εξασφάλιση εξωτερικών χρημάτων για την ανάπτυξη της άμυνάς μας», είπε μια πηγή στο DailyNK.

PIC0084092

Το Υπουργείο Άμυνας έχει ήδη λάβει μέτρα για τη μεγιστοποίηση της παραγωγής εισάγοντας συστήματα ανταμοιβής που βασίζονται στην απόδοση για να δοθούν κίνητρα στους εργαζόμενους σε αμυντικές βιομηχανίες που έχουν αναγνωριστεί ως κρίσιμες για τον ταχύ διπλασιασμό της παραγωγής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response