Τύρναβος: Απομακρύνθηκαν από το σπίτι τα σκυλιά που κατασπάραξαν την 70χρονη

Κοινοποίηση:
tirnavos

Στην απομάκρυνση των σκυλιών που κατασπάραξαν την 70χρονη που τα φρόντιζες προχώρησαν το μεσημέρι της Παρασκευής οι δημοτικές αρχές του Τυρνάβου.

Όπως ανέφερε και ο Δήμαρχος Τυρνάβου Στέλιος Τσικριτσής τα ζώα θα μοιραστούν σε κυνοκομεία άλλων περιοχών ενώ τα πιο επικίνδυνα θα μεταφερθούν στα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του larissanet.gr ,με μεγάλη προσοχή οι αρμόδιοι τοποθέτησαν τα ζώα στα ειδικά κλουβιά και αποχώρησαν ενώ αναμένονται οι αποφάσεις για το θα γίνει με τα ζώα.

Στο σημείο συγκεντρώθηκαν γείτονες και συγχωριανοί με τα συναισθήματα που κυριαρχούσαν να ήταν θλίψη για τον άδικο χαμό της 70χρονης και ανακούφιση αφού όπως τονίζουν πολλές φορές στο παρελθόν είχαν εκφράσει ανησυχίες για τα συγκεκριμένα σκυλιά.

Τα σκυλιά, συνολικά ήταν 11 μεγαλόσωμα και 6 κουτάβια τα φρόντιζε η άτυχη γυναίκα, αλλά ανήκαν στον γιό της.

Πώς συνέβη η τραγωδία και η σύλληψη του γιου της
H άτυχη γυναίκα βγήκε στην αυλή του σπιτιού της για να ταΐσει τα 11 σκυλιά που εκτρέφει ο 46χρονος γιος της. Άγνωστο πως, οι σκύλοι επιτέθηκαν στη γυναίκα προκαλώντας της σοβαρά τραύματα. Αμέσως ειδοποιήθηκε το Α.Τ Τυρνάβου, πλήρωμα του οποίου έφτασε στο σημείο και αντίκρυσε την 70χρονη νεκρή στην αυλή του σπιτιού της. Μετά από αρκετή ώρα έφθασαν από τη Λάρισα, όπου βρίσκονταν, ο σύζυγος και ο γιος της 70χρονης προκειμένου να μπουν στην αυλή και να μπορέσει το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ να παραλάβει τη γυναίκα και να τη μεταφέρει στο Νοσοκομείο.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 46χρονο γιος της γυναίκας που βρήκε φρικτό θάνατο από αγέλη σκύλων που φρόντιζε η οικογένειά της, μέσα στην αυλή του σπιτιού τους, στα Πλατανούλια Τυρνάβου. Μυστήριο καλύπτει ακόμα τις συνθήκες της τραγωδίας. Τα 11 σκυλιά ήταν ελεύθερα εκείνη την ώρα, αν και σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχαν ειδικά κλουβιά στο πίσω μέρος της αυλής, η οποία ήταν απολύτως περιφραγμένη. Σύμφωνα με τον δήμαρχο, Στέλιο Τσικριτσή, συνεργείο του Δήμου θα προχωρήσει στην απομάκρυνση των ζώων από το σπίτι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΜΠΟΡΕΙ Η ΑΤΥΧΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΗΡΕ…
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΤΑΪΖΕΙ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ…

Leave a Response