Τώρα δέσαμε! Ν. Ανδρουλάκης: “Δεσμεύομαι ότι το ΠΑΣΟΚ ως ισχυρή δύναμη θα ασκήσει αξιόπιστη αντιπολίτευση” – Πάλι πανηγυρίζει ο γιδοβοσκός

Κοινοποίηση:
5919920

Την ικανοποίησή του για το εκλογικό αποτέλεσμα εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης στις δηλώσεις που έκανε πριν από λίγο στα κεντρικά γραφεία του κόμματος. «Κάναμε ακόμα ένα βήμα στην ανοδική μας πορεία, την πορεία που κάνει το Κίνημά μας το τελευταίο διάστημα» είπε ξεκινώντας τις δηλώσεις του, συμπληρώνοντας πως «σε πολλούς νομούς το ΠΑΣΟΚ έχει αναδειχτεί δεύτερη δύναμη. Ξαναπιάνουμε το νήμα της ιστορίας».

Ο κ. Ανδρουλάκης δεσμέυτηκε ότι το ΠΑΣΟΚ ως ισχυρή δύναμη θα ασκήσει αξιόπιστη αντιπολίτευση στη ΝΔ, ενώ δεν έκρυψε τον ιδιαίτερο προβληματισμό του για την – όπως είπε – «άνοδος της ακροδεξίας και των ναζιστικών κομμάτων».

Σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ανέφερε ότι το «Το αποτέλεσμα υπογραμμίζει το χρέος μας να οικοδομήσουνε την σύγχρονη κεντροαριστερά απέναντι στη ΝΔ» και έκλεισε τις δηλώσεις του, λέγοντας ότι από αύριο «ξεκινάει το νέο ταξίδι για μια ισχυρή Ελλάδα, την Ελλάδα της αξιοπρέπειας. Σε αυτή την πορεία θα είμαι σε όλοι μαζί».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΜΠΟΥΡΔΕΔΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΟΠΩΣ ΠΡΩΤΑ.
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ.ΖΗΤΩ Η ΣΠΑΡΤΗ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.

  2. Πριν 10 χρόνια αφού δεν διαλύθηκαν τελείως σήμερα πανηγυρίζει γιατί ξέρει ότι έχει το μεγαλύτερο brand name της μεταπολίτευσης. Μην λέτε ότι σας κατέβει ορισμένοι γιατί αν βρεθεί κάποιος στο ΠΑΣΟΚ με πέραση στον κόσμο τότε όλα κάποια στιγμή γυρίζουν. Για προσθέστε τα ποσοστά ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ να δείτε σε πόσους νομούς είναι πρώτοι. Ο κεντροαριστερός χώρος έχει δύο κόμματα για αυτό και η άνετη νίκη του Κούλη. Ακόμα και όταν ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε εκλογές αυτοδυναμία δεν είχε λόγω της ύπαρξης του ΠΑΣΟΚ. Στην κεντροαριστερά ένα ΠΑΣΟΚ με αρχηγό Τσίπρα ή ένας ΣΥΡΙΖΑ που θα λεγόταν ΠΑΣΟΚ θα είχε κάνει τον Κούλη αντιπολίτευση απόψε.

  3. Μιλαει το βουρλο που τον εχει δεσει χειροποδαρα ο Κουλης με τις υποκλοπες.Συγνωμη ρε παιδια,εγω ειμαι ο μαλακας;

  4. ρεεεεεεε αναρχοαπλητε βρωμιαρη γαμιεσαι εσυ και οι ψηφοφοροι σου, αυτα τα καθικια που σε φηφισαν τα ανθελληνικα σκουληκια θα σας περασουμε ρεκτιφιε τις ροδελες σας. Τρομοκρατη φερε πισω τα κλεμενα μυρια του λαου παλιοπουστα.

  5. Σε εχει στο τσεπακι του ο κουλης, με 30 εκατομμυρια αγοραζει ολο το γελοιο σου “κομμα” και τα γραφεια σας μαζι

  6. ΡΕ ΤΣΟΠΑΝΗ ΑΝΤΕ ΠΛΗΡΩΣΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΠΤΟΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ

Comments are closed.