ΥΕΜΕΝΗ: ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ! ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ – ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ! ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ, ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ

Κοινοποίηση:
Yemen Israel Palestinians

Οι αντάρτες Χούθι της Υεμένης έδωσαν σήμερα στη δημοσιότητα βίντεο από την επιχείρηση για την κατάληψη του φορτηγού πλοίου «Galaxy Leader» στην Ερυθρά Θάλασσα.

Στο οπτικό υλικό που μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Al Masirah φαίνεται ελικόπτερο με κομάντος να προσεγγίζει το πλοίο και ακολούθως οι ένοπλοι να σπεύδουν στη γέφυρα και να υποχρεώνουν τον κυβερνήτη να αλλάξει πορεία.

Το «Galaxy Leader» – το οποίο ανήκει σε εταιρία ισραηλινού επιχειρηματία και το διαχειρίζεται ιαπωνικός ναυτιλιακός όμιλος – οδηγήθηκε στις ακτές της Υεμένης. Οι Χούθι είχαν προαναγγείλει εδώ και αρκετές ημέρες ότι θα στρέφονταν κατά ισραηλινών συμφερόντων πλοίων στην Ερυθρά Θάλασσα, αφότου ανέλαβαν την ευθύνη για επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ κατά τη διάρκεια του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Αυτό λέγεται πειρατεία σε διεθνή ύδατα κατά άοπλων σε εμπορικό πλοίο, μην αρχίσουν το κλάμα μετά όπως η χαμάς, για ό,τι τους συμβεί, γυφτομπαμπουίνοι μαύροι αφρικανομουσλίμηδες.

  2. Αυτό λέγεται πειρατεία. Φαίνεται πως στην Υεμένη ψοφάνε για μια ακόμη λιμοκτονία, αφού ως γνωστόν η χώρα είναι de facto χωρισμένη στα δύο, με τους Χούθι να υποστηρίζουν το Ιράν. Κακά τα ψέματα, δεν μπορούν να τα βάλουν με την Σαουδική Αραβία, με το Ισραήλ, με τα ΗΑΕ και τέτοιες πράξις εντυπωσιασμού πολύ γρήγορα μπορεί να γυρίσουν μπούμερανγκ όταν θα αρχίσουν να πέφτουν οι MOAB στα στρατόπεδα τους.

    1. Ξέρω ότι έχουμε δεί πάμπολλες φορές τις χυδαιότητες των ΗΠΑ και Εβραίων,την κατάφωρη περιφονηση τους όχι μόνον πρός το Διεθνές Δίκαιο,μα και πρός την απλή έννοια του Ανθρωπισμού. Αρα μας λές ότι το Δι.Δίκαιο οφείλουν να το τηρούν οι μόνον μικρές χώρες,που υφίστανται την χυδαιότητα των ΗΠΑ;
      Αρα τι κόσμος ανοίγεται που εκφωνούμε(σαν ρομπότ)τις θέσεις των ΗΠΑ και Εβραίων…(μετά μου λέτε ότι σας ενοχλούν οι Πρέσπες);
      Δεν με πειράζει ότι υποστηρίζονται απ’το Ιράν,είναι τόσο Ωραίο και ηθικό.Εμείς να μάθουμε απ’τα λάθη μας και τα φιασκα μας:Δεν μπορέσαμε να κάνουμε ένα Μέτωπο Απελευθέρωσης της Βορείου Ηπείρου,επίσης ένα της Σμύρνης και Εφέσου.

  3. Τους τρώει το κεφάλι τους όπως έτρωγε την Χαμάς. Στην συνέχεια μην κλαίγονται για ότι τους συμβεί.

Comments are closed.