ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ με ΨΥΧΗ! Παρέα μαθητών στις Σέρρες παρέλασαν μόνοι τους σε ένα βουνό(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
okto

Η απαγόρευση των μαθητών να παρελάσουν και να τιμήσουν το έπος του 1940 δεν τους εμπόδισε να δράσουν ελεύθερα και να εκφράσουν την αγάπη τους για την Ελλάδα.

Στο παρακάτω βίντεο κάποιοι μαθητές από το Νέο Σούλι Σερρών αποφάσισαν να κάνουν μόνοι τους παρέλαση, αποφεύγοντας έτσι κάθε είδος συνωστισμού.

Μάλιστα στο βίντεο έλαβε μέρος και ένας μικρός μαθητής, ο οποίος ανέβηκε σε μία πλαγιά κρατώντας την ελληνική σημαία.

Σημειώνεται πως από αύριο οι Σέρρες μαζί με τα Γιάννενα θα περάσουν στο επίπεδο 4 επικινδυνότητας, δηλαδή θα τεθεί σε ισχύ τοπικό lockdown.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Όσο και να κρατηθεί κανείς , βλέποντας αυτό το υπέροχο βίντεο με τα όμορφα Ελληνόπουλα , θα κλάψει… Συγχαρητήρια !

  2. Χίλια μπράβο σέ όλα τά παιδιά καί στί οικογένειές τους.Μέ τέτοια παιδιά η Ελλάδα ποτέ δέν πεθαίνει.Η μοχθηρή Κεραμέως δέν πρόλαβε νά μαγαρίσει όλες τίς ελληνικές οικογένειες.Η ΝΔ θέλει νά διαλύσει τόν θεσμό τής οικογένειας.Πατρίδα,Θρησκεία,Οικογένεια αυτό τό τρίπτυχο έχει σφραγίσει τήν ιστορία τής σύχρονης Ελλάδας.Χωρίς αυτά τά τρια η πατρίδα χάνεται.
    Γιάννης ¨Λάκων

  3. Κλαιω από συγκίνηση. Ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά. Αυτή είναι η νέα γενιά που θέλουμε. Η αποφασιστικοτητα τους σαφηνει άφωνο. Απολαύσαμε την εικόνα της σημαίας μας να κυματιζει στη κορυφή των βουνών. Αντίθετα είναι και θλιβερό που αυτά τα παιδιά αναγκάστηκαν να παρελάσουν στα βουνά σαν να ζούμε το έπος του 40. Λυπηρό και γιαυτό ευθύνεται η πουλημενη κυβέρνηση. Αλλιώς δεν θα επέτρεπαν πριν 10 μέρες την συγκέντρωση στην Αλεξάνδρας. Η παρέλαση τους πείραξε. Να δω τι θα γίνει στο πολυτεχνείο.

  4. Τώρα κατάλαβα γιατί αυξάνονται τα κρούσματα στις Σέρρες και γιατί οι Σέρρες μπαίνουν στο επίπεδο 4.

Comments are closed.