ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗ, ΠΗΡΕ ΔΩΡΟ ΑΝΑΚΤΟΡΟ. Η πιο βρώμικη ιστορία της Μεταπολίτευσης. Στάζουν στάχτη και αίμα τα χέρια και της Κατερίνας Σακελλαροπούλου, πρώην προέδρου του ΣτΕ. Ετοιμάζεται για “φιέστα” στο Προεδρικό ενώ σφράγισε την εγκατάσταση ανεμογεννητριών από τους ολιγάρχες στα καμένα και αναδασωτέα

Κοινοποίηση:
1.indd

teaser21-7

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

 Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

 Στο φύλλο της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ  21-7-2023 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

24_Maketa_Radio_MAKTV.indd

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

free-journalist

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

alitheia-aima-banner

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Το ανθελληνικό τόξο πόσα πήρε από τις φαρμακευτικές που ενώ διαφωνούν στα ψέματα μεταξύ τους, συμφώνησαν όλοι στα υποχρεωτικά μπόλια, στις αναστολές στους υγειονομικούς, στα λοκντάουν και στα μηνύματα για να πας στην …κομμώτρια; Πάλι τυχαία, όλο το ανθελληνικό τόξο ήταν υπέρ των Πρεσπών, των μνημονίων, των γάμων ομοφύλων και της λαθρομετανάστευσης αφού τα πιάνουν από Σόρος και δουλέμπορους! Όλοι αυτοί είναι και υπέρ του ακαταδίωκτου σε τσιοδροπαγώνες, σε τραπεζίτες, σε βουλευτές που κλέβουν και έχουν ασυλία! Όλοι αυτοί βρίζουν τον Ηλία, οπότε Ηλία δαγκωτό γιατί μόνο αυτόν τρέμουν! Και την Ελληνική σημαία τρέμουν αλλά θα ξαναυψωθεί στην Ελλάδα, έρχεται η ώρα!

  2. Τυχερές οι γάτες της κυρίας….. Σε Μέγαρο θα τρέχουν….

  3. Ατάλαντη η αλίκη. Άλλαζα πάντα κανάλι όταν απέναντι έπαιζαν πχ Καρέζη, Λάσκαρη, … έως Δυαλυνά. Άλλα όταν δεν είχα εναλλακτική την έβλεπα. Τη στήριζαν πολύ, ερμηνευτικά, οι συνεργάτες της και κυρίως ο Παπαμιχαήλ. Ποτέ δεν την είδα ως θηλυκό. Το αγοροκόριτσο, το αντράκι, το καπατσομουργάκι ,που άνοιξε το δρόμο στα σημερινά metoo και τα lbgdt και τη διαφθορά. Ευτυχώς και δυστυχώς υπήρχαν άλλες, άξιες πρωταγωνίστριες. Λέω ευτυχώς γιατί πάθαινα κατάθλιψη όταν έβλεπα την κατάντια της γυναίκας στο πρόσωπο της Αλίκης και αυτές οι άλλες ήταν όαση. Από την άλλη δυστυχώς, γιατί αν δεν υπήρχαν αυτές, δε θα έβλεπα καν τηλεόραση και θα ήμουν καλύτερος άνθρωπος.

  4. Σίγουρα κάποιο άλλο ρόλο έπαιζε η Βουγιού. Γι’ αυτό έκανα νούμερο ένα την ατάλαντη τάπα. Η φωτογραφία του περιοδικού ενδεικτική για τον κατασκοπευτικό της ρόλο.

  5. Τί να το κάνεις μωρή; Με το ένα πόδι στον τάφο είσαι. Μήπως έχεις παιδιά να σε κληρονομήσουν; Για να μη χάσεις τον γκόμενο; Στην ηλικία σου ακόμα πούτσα θες;

  6. Ένα κολόσπιτο είναι η αξία των δήθεν τρανών της εξουσίας, ακολουθούν όλοι σαν καρικατούρα τα βήματα του Ανδρέα. Λιγούρια και μειωμένης αντίστασης σε εξαγορά είναι τα ούγκανα του συνταγματικού τόξου, πρόεδροι οργάνων της πολιτείας εξαργυρώνουν για λογαριασμό τους, τις υπηρεσιακές αποφάσεις που παίρνουν.

  7. Να πάνε μόνο ο Μητσοτάκης με τον Κουτσούμπα.

  8. Τί λες βρε μακελειό; Αφού οι άνθρωποι είναι βιγκαν και φιλοζωοι είναι δυνατόν να κάψουν τα δάση για να βάλουν ανεμογεννήτριες;

  9. Ο/Η Τανόσκυλα Χανιώτες, τρίζουν τα κόκκαλα του Δασκαλογιάννη με αυτή που ψηφίσατε! λέει:

    Έτσι είναι όλα τα κουμουνόσκυλα με δεξιές τσέπες.
    Και στα σάβανά τους έχουν ράψει τσέπες.

  10. Ας τους πει κάποιος ότι τα σάβανα δεν έχουν τσέπες. Άρρωστα ανθρωπάκια σας λυπάμαι, να ξέρετε όμως πως υπάρχει θεία δίκη πόνο δίνετε πόνο θα πάρετε.

  11. Είναι αυτή μία κ@ριολ@…”ολκής” !!! Κι όμως…
    όλα αυτά τ’ απολαμβάνει…για την Αθώωση του
    Ανδρέα στο περίφημο “ειδικό” όπου Προήδρευσε ο
    “Αδέκαστος” μταντης της !!!
    Όπως λέμε…μεταχρονολογημενα “γραμμάτια” !!!

Comments are closed.