ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ – ΕΥΠ – RPEDATOR: ΜΕ ΡΥΘΜΟΥΣ “ΧΕΛΩΝΑΣ” Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΑ “ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΑ” ΤΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥ ΛΑΒΡΑΝΟΥ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ

«Ακριβώς πριν από ένα χρόνο είχα ενημερώσει τον πρώην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο για όσα γνώριζα για την υπόθεση των παράνομων παρακολουθήσεων. Μετά από 12 μήνες όλα τα στοιχεία που εισφέρθηκαν στη Δικαιοσύνη έχουν πλήρως επιβεβαιωθεί» γράφει ο Θανάσης Κουκάκης, που βρισκόταν σε καθεστώς παρακολούθησης τόσο από την ΕΥΠ όσο και από το Predator.

Ο δημοσιογράφος παρακολουθούνταν επί 2,5 μήνες, από τις 20 Ιουνίου του 2020 έως τις 12 Αυγούστου, μέσω του πανάκριβου λογισμικού Predator της ισραηλινής εταιρείας Cytrox, που χρησιμοποιείται από Μυστικές Υπηρεσίες και Αρχές επιβολής του νόμου, την περίοδο που εκείνος ερευνούσε υποθέσεις Ελλήνων τραπεζιτών και επιχειρηματιών. Όπως έχει καταγγείλει ο ίδιος η παρακολούθησή του διεκόπη την ημέρα, που κατέφυγε στην Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών.

Από τότε οι αποκαλύψεις, που ξεκίνησαν από την ερευνητική ομάδα Reporters United και -μετά την καταγγελία του Νίκου Ανδρουλάκη- συνεχίστηκαν από όλα τα μεγάλα ΜΜΕ της χώρας αλλά και από διεθνή, αυξάνονταν με ραγδαίους ρυθμούς. Αντίθετα, η Ελληνική Δικαιοσύνη κινείται με απελπιστικά αργούς ρυθμούς.

Πριν από περίπου έναν μήνα η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ενημέρωσε επισήμως 88 πολίτες ότι παρακολουθούνταν μέσω του Predator. Ανάμεσα τους Υπουργοί, Ανώτατοι Στρατιωτικοί, Υπάλληλοι της ΕΥΠ και άλλα κρατικά στελέχη  οι οποίοι χειρίζονταν κρίσιμες υποθέσεις του ελληνικού κράτους και των οποίων η παρακολούθηση συνιστά Κατασκοπεία κατά το άρθρο 148 του Ποινικού Κώδικα και παραβίαση του «κρατικού απορρήτου» κατά το άρθρο 149 του Ποινικού Κώδικα.

Μένει να δούμε την επόμενη αντίδραση της Κυβέρνησης, που μονότονα παραπέμπει στην «έρευνα της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. οταν δεν υπαρχει δικαιοσυνη για τον απλο πολιτη που ωφειλεται ???παντου σε οσους εχουν κυκλωσει το ζητημα ειναι δυνατον να βαζεις μαρτυρα καποιον οπου ειναι πολιτικος υπολογος οι αρπαχτες απο που κατειχαν????

  2. To ραντάρ γράφει οτι η υπόθεση αυτή είναι θεωρία συνωμοσίας!!

  3. έπρεπε να έχει μαυρίσει την κούλα, όταν έμαθε ότι ο λιγνάδης την ξεπάτωνε μέσα στο ίδιο της το σπίτι και ότι η πολωνέζα τον εγκατέλειψε για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Αντ’ αυτού, τρέχουν ξοπίσω του μήπως και γλύψουν κανένα κοκκαλάκι από την ολική άλωση του κράτους. Συμπέρασμα, οι νεοδημοκράτες είναι ο πραγματικός εχθρός και η κούλα η κορυφή του παγόβουνου. Καμία ψήφος στους γαλάζιους υποψήφιους των δημοτικών εκλογών, μπας και σπάσει η εγκληματική οργάνωση. Ψηφίστε δεξιά και φιλελεύθερα κόμματα, ακομα κι αν δεν σας φαίνονται ικανά και ώριμα για να κυβερνήσουν. Καμία ψήφος στη νδ

  4. Ενα συντομο ολλανδικο ανεκδοτο… “Ελληνικη ανακριση για ατιμιες της κυβερνησης”

  5. Θα περιμένετε… μέχρι να βγάλουν οι σπανοι… τρίχες !!! Και μέχρι να γίνει…το χιόνι μαύρο !!!
    Ήμουνα νιος και γέρασα…!!! Κι από τη πόλη έρχομαι και στη κορφή κανέλα..!!! Στου κουφού τη πόρτα… όσο θέλεις…βροντα !!! Και τέλος…το πολύ το τάκα τάκα κάνει το παιδί “μ@λ@κ@”… τελικά Κούλα !!!
    Κούλα τής “πουστι@ς” και της “πουτ@νι@ς” της “μιζ@ς” και της “συμφοράς” !! Στ’ Ανάθεμα να πάς…

  6. Οι υποκλοπές γίνανε με απώτερο σκοπό να τους έχει ο Κούλης όλους στο χέρι και να κάθονται μπροστά του όλοι όρθιοι.Και να αναφέρω φυσικά πως δεν είναι η πρώτη φορά που κάνανε κάτι τέτοιο.Εχτές το βράδυ έβαλα στο διαδίκτυο μια κωμωδία της εποχής των βιντεοταινιών.Και από επάνω έγραφε ΣΚΑΝΔΑΛΟ με τις υποκλοπές.Για σαράντα έτη πριν με λίγα λόγια.Μην ξεχάσουμε εννοείτε στην συνέχεια τις υποκλοπές της κόκκινης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας με την αυτοκτονία υπαλλήλου της.Και στην συνέχεια και τις υποκλοπές του Κούλη.Η περίπτωση αυτή είναι κάτι παράξενο μόνο για νέους ανθρώπους είκοσι ετών που δεν τα ξαναείδαν στο παρελθόν.

Comments are closed.