ΥΨΙΣΤΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΝΕΩ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ! ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ, ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΙ; ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ…

Κοινοποίηση:
evropi-tromokratiko

Συνεχείς έλεγχοι και περιπολίες συνθέτουν το «παζλ» των δρακόντειων μέτρων που ισχύουν την περίοδο των εορτών στα περισσότερα κράτη της Ευρώπης, υπό τον φόβο νέων τρομοκρατικών επιθέσεων, μετά και το αιματοκύλισμα στο Πανεπιστήμιο του «Καρόλου», στην Πράγα.

Χριστουγεννιάτικες αγορές και ναοί βρίσκονται στο επίκεντρο των ελέγχων
Συγκεκριμένα, στη Γερμανία, οι αρχές «σκανάρουν» τόσο τις χριστουγεννιάτικες αγορές που συγκεντρώνουν χιλιάδες κόσμου, όσο και σε καθεδρικούς ναούς. Αυξημένοι είναι οι έλεγχοι και στον καθεδρικό της Κολωνίας, μετά την σύλληψη ενός ανθρώπου.

«Μολονότι η πληροφορία αφορά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, θα φροντίσουμε από απόψε για την ασφάλεια των επισκεπτών του καθεδρικού ναού, εν όψει των Χριστουγέννων», υπογράμμισε ο Αρχηγός της αστυνομίας της Κολωνίας, Μίχαελ Έσερ.

Σωματικοί έλεγχοι πριν από την είσοδο σε καθεδρικούς ναούς
«Την Κυριακή, όλοι οι επισκέπτες θα ελεγχθούν προτού εισέλθουν στον χώρο λατρείας», όπως ενημέρωσε η αστυνομία, συστήνοντας στους πιστούς να φθάσουν νωρίς και να μην έχουν τσάντες μαζί τους.

Παράλληλα, φόβους για τρομοκρατική επίθεση έχουν εκφράσει οι υπηρεσίες ασφαλείας της Αυστρίας, της Γερμανίας, της Ισπανίας και της Γαλλίας, με αυξημένη επικινδυνότητα το βράδυ των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Οι στόχοι ενδέχεται να είναι ναοί στην Κολωνία, τη Βιέννη και τη Μαδρίτη, σύμφωνα με τις υπηρεσίες ασφαλείας. Σε «συναγερμό» βρίσκονται και οι υπηρεσίες ασφαλείας σε Δανία και Ολλανδία.

Στην ανατολική Γαλλία, η αντιτρομοκρατική υπηρεσία προχώρησε σε πέντε συλλήψεις για απόπειρα τρομοκρατικής επίθεσης. Ο Υπουργός Εσωτερικών έκανε σύσταση στις αστυνομικές αρχές να παρακολουθούν ιδιαίτερα τις διαδηλώσεις και κτήρια θρησκευτικού χαρακτήρα κατά τη διάρκεια των εορτών.

Μάλιστα, οι γαλλικές αρχές προχώρησαν σε συλλήψεις επιβατών αεροπλάνου με 303 Ινδούς έπειτα από ανώνυμη καταγγελία για παράνομη διακίνηση ατόμων. Το ρουμανικό αεροπλάνο πραγματοποιούσε τη πτήση Ντουμπάι – Νικαράγουα, σταμάτησε για ανεφοδιασμό στο αεροδρόμιο του Βατρί, στην ανατολική Γαλλία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Ο Θεος που σήμερα γεννάται να φέρει μεγάλες επιτυχίες στα όπλα της Αντίστασης στο σιωνιστικό νεοφιλελεύθερο καπιταλισμό και στους λακέδες του ! Κάθε επιτυχία σε κάθε πράξη αντίστασης από που κι αν πρόερχεται ! Ποτέ δε θα προσκυνήσει ένα μέρος μικρό η μεγάλο της ανθρωπότητας τους δολοφονους των παιιδών της Γάζας ! Πλέον η πολύμορφη Αντίσταση έχει και όπλα και μέθοδο και επιμονή.Ο Θεός είναι μεγάλος ! Οι πραγματικοί χριστιανοί στηρίζουν τους μοσουλμάνους.Οι γιαλαντζοί Εβραίοι εθνικιστές όπως γράφει και η αποκάλυψη θα πολεμήσουν για το Σατανά.

  2. Ε δεν είμαστε όλοι οι μουσουλμανοι εξτρεμιστες , οι περισσότεροι ειμαστε όπως εσείς οι χριστιανοί.

  3. Καλά μας κάνουν, καλά σας κάνουν, καλά τους κάνουν. Αφού τους θέλουν/θέλουμε/θέλετε εδώ τους αράπηδες, τους γύφτους, τους γυφτοασιάτες, τους αφρικάνους, τους αλβανούς, τους μουσλίμηδες, τους αφγανοπάκηδες και όλο αυτό το σκυλολόι, αυτά θα είναι τα αποτελέσματα.

  4. Σε όση ετοιμότητα και να είναι οι αρχές άμα ο άλλος το έχει βάλει σκοπό να σκοτώσει θα βρεί τον τρόπο να το κάνει. Στις χριστουγεννιάτικες αγορές μαζεύεται πολύς κόσμος και είναι σε υπαίθριο χώρο οπότε όλα γίνονται για τους μωχαμέτηδες πιο εύκολα. Η μόνη λύση απέλαση αλλά βλέπεις τους χρειάζονται ώστε ο κόσμος να ζει με το φόβο. Είναι όλα από χρόνια σχεδιασμένα.

  5. Τα Χριστούγεννα λογικά θα έπρεπε να τα γιορτάζουν και οι μουσουλμάνοι αφού ο Ιησούς στο ισλάμ είναι ένας από τους προφήτες του.

  6. Η Ελλάδα του Μητσοτάκη (και των λοιπών πρόθυμων ηλίθιων Αριστερούλιδων) να φέρει κι άλλους Μουσουλμάνους…
    Και ξέρεις κάτι κ. Μητσοτάκη… Τους καινούργιους που θα φέρεις να τους υποχρεώσεις σε Ομόφυλους Γάμους… να δουν κι αυτοί την “γλύκα”…

  7. πρόβλημα-αντίδραση-λύση, δηλαδή ανακοινώνουν ότι κάποιος άγνωστος ισλαμιστής πήγε σκότωσε 5 αγνώστους και μετά πήγε για καφέ με το καλάζνικοφ και τον έπιασαν, βγαίνουν οι “ακροδεξιοί” και φωνάζουν “έξω οι ξένοι” και αμέσως έρχονται νέοι αντιτρομοκρατικοί και αντιρατσιστικοί νόμοι οι οποίοι όλως τυχαίως αφορούν μόνο τους γηγενείς που έχουν διεύθυνση και όνομα και όχι τους μπουκαδόρους που έχουν 17 ονόματα αλλά παίρνουν και επίδομα 17 φορές, όπως το εμβόλιο που αφορούσε μόνο τους ντόπιους και όχι τους μπουκαδόρους

  8. Τους μαζέψανε καλά καλά στην Ευρώπη και τώρα τρέχουνε και δεν φτάνουνε … ΄Ολοι οι λάγνοι (πολιτικάντηδες, ΜΚΟτήδες, “φιλάνθρωποι”) τού “wellcome refugees” είναι γιά κρέμασμα …

  9. Ε ρε που φτασαμε με τους μεμετηδες να μη μπορουμε ουτε γιορτες να κανουμε…
    Φατε πολυκοσμικωτητα τωρα

Comments are closed.