Υβριστικό tweet Π. Τατσόπουλο που συντάσσεται υπέρ Ηλία Μόσιαλου

Κοινοποίηση:
tatsopoulos_2

Mε το συνηθισμένο αμετροεπές και αλαζονικό του ύφος ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος καταφέρεται με ύβρεις και περισσή ειρωνεία εναντίον όσων αντέδρασαν στην ασεβή και προκλητική ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου.

Τοποθετούμενος υπέρ του καθηγητή Μόσιαλου αποκαλεί «βλαμμένους» όσους αντέδρασαν εκφράζοντας την οργή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος είχε λίγες μέρες πριν σε τηλεοπτική του εμφάνιση καταφερθεί εναντίον των ανεμβολίαστων με εξίσου ειρωνικές και βαριές εκφράσεις.

Τώρα για μια ακόμα φορά αφού υβρίζει τα εκατομμύρια των πολιτών που αισθάνθηκαν προσβεβλημένοι από την ανάρτηση του Μόσιαλου,  χρησιμοποιεί ως επιχείρημα τα γνωστά φληναφήματα περί δυτικού κοσμικού κράτους υπονοώντας πως η ελληνική κοινωνία είναι καθυστερημένη.

Φυσικά δεν μας κάνει εντύπωση η υπεράσπιση Μόσιαλου από τον Πέτρο Τατσόπουλο. Τους συνδέουν πολλά. Ιδεολογία, παρόμοια πολιτική πορεία αλλά και μαχητική αθεϊα. Ούτε μας ξενίζει το ύφος του Π. Τατσόπουλο.  Είναι αναμενόμενο αυτό το ύφος απο ανθρώπους που λογαριάζουν τον εαυτό τους ως υψηλή διανόηση.

Εκείνο που μας κάνει εντύπωση και πραγματικά θα έπρεπε να απασχολήσει τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές(που ίσως δεν αργήσουν) είναι το γεγονός ότι το υποτιθέμενο συντηρητικό κόμμα φιλοξενεί στις τάξεις του στελέχη που δεν έχουν καμία σχέση με το αξιακό πλαίσιο που ενστερνίζεται η μεγάλη πλειοψηφία των ψηφοφόρων του.

Αυτό θα πρέπει να το μετρήσουν καλά οι ψηφοφόροι της ΝΔ. Το κόμμα τους έχει μεταλλαχτεί σε κάτι άλλο…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Τατσόπουλε πρόσεχε μην ‘πνιγείς’ από την πολλή λογική….που κάνει την Θεία προσβολή …φτηνό χιούμορ….

  2. Σου έδωσε ο Θεός την εύκαιρα να ζήσεις όταν αρρώστησες σοβαρά πριν δυο χρόνια περίπου, εύχομαι ολόψυχα να το πράξεις, καλά Χριστούγεννα ολούθε!!!

  3. ΤΣΑΤΣ@ΠΟΥΛΕ,ΡΙΞΙΜΟ ΑΠΌ ΤΟΝ ΙΕΡΌ ΒΡΆΧΟ ΘΕΛΛΕΙΣ! ΤΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!

  4. Μίλησε η γραφική καρικατούρα περί λογικής, όταν η μόνη λογική πού επιδεικνύουν διαχρονικά αυτός και οι όμοιοι του είναι να θεωρούν οτιδήποτε αντιχριστιανικό και ανθελληνικό ως σωστό. Ο εκκολαπτόμενος “Εφιάλτης” σφοδρός πολέμιος τού Ελληνισμού, δεν παύει να εξυμνεί τόν πολιτισμό τής Δύσης ξεχνώντας σκοπίμως τι εστί Γερμανία καί τά αιματοκυλίσματα της Ευρώπης, τι εστί Αγγλία καί η αποικιοκρατική επέκταση της ειδικά στην Αφρική λεηλατώντας καί αφανίζοντας εκατομμύρια ανθρώπων, τι εστί Αμερική με την γενοκτονία των Ινδιάνων καί την αντικατάσταση τους με εκατομμύρια σκλάβων από την Αφρική πού μετέφεραν Ευρωπαίοι στη νέα ήπειρο. Ξεχνάει ότι από κανίβαλοι γίνανε άνθρωποι χάρις στον ελληνικό πολιτισμό.

  5. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΒΙΟΥ ΤΗΣ ΔΥΣΜΟΙΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ. ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΕΙ. ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ….ΨΗΝΕΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ.

  6. Από που ξεφυτρώνουν όλα αυτά τα αποβρασματα; δεν με νοιάζει τι πιστεύουν ούτε αν είναι αθεοι!!το ότι δεν ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ με ενοχλεί!!!αλλά τι ψάχνω στα σκατα θα λερωθω! ΟΥΣΤ!!!!! ΣΚΕΡΒΕΛΕΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!

  7. Θυμηθηκα ενα βιντεο, που υπαρχει στο αρχειο μου και δειχνει τον παρουσιαστη ι.σ.ρ.αηλινης τηλεοπτικης εκπομπης, να χλευαζει την Παναγια μας, λεγοντας κατι αναλογο με αυτο του ποστ, που ανεβασε ο Elia Mossa! Τυχαιο; Δε νομιζω!

  8. Ο λαός έχει πολλά γνωμικά γιά αυτές τις περιπτώσεις , ”ο όμοιος στον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα ” ή ” ‘οτι σκατά και το φτυάρι ” φυσικά και το αρχαίο ” ‘ομοιος , ομοίω αεί πελάζει” ας διαλέξουν ότι τους αρέσει .

  9. O Πέτρος Τατσόπουλος είναι ένας ανθελληνικός γυμνοσαλίγκαρος ένας φανατικός τουρκολάγνος.
    Ρητά τού πουλημένου Τατσόπουλου.
    “Ο ήρωας τού 1821 ό αείμνηστος γέρος τού Μωριά, ό απελευθερωτής τής Ελλάδας, στρατάρχης Θεόδωρος Κολοκοτρώνης ήταν Gay καί αρραβωνιασμένος μέ τόν εραστή του”.
    “Οί Ελληνες ζούσαν αρμονικά μέ τούς Τούρκους,γιά αυτό εκείνη ή περίοδος κράτησε 400 χρόνια,καί κάποια στιγμή αποφάσισαν νά επαναστήσουν”.
    “Φωτιά καί τσικούρι στούς Νενέκους”
    Γιάννης Λάκων

  10. Άν έλεγαν κάτι αρνητικό για τον Μωάμεθ θα ήταν ρατσιστές

    1. Άν έλεγαν κάτι αρνητικό για τον Μωάμεθ θα ήταν νεκροί.

Comments are closed.