Υμνεί τον Κυριάκο ο πατέρας του Κασσελάκη και λέει ότι ο Στέφανος… θα τον κερδίσει

Κοινοποίηση:
ds

Αίσθηση προκάλεσε για μια ακόμα φορά ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος δήλωσε ότι έχει εξαιρετική άποψη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ωστόσο όπως λέει, ο γιος του μπορεί να τον… κερδίσει.

Ο πατέρας του νέου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι προέρχονται από δημοκρατική οικογένεια, ενώ αναφέρθηκε και στη γνωριμία του με τον Ανδρέα Παπανδρέου.

«Είμαστε δημοκρατικοί εδώ και πολλά χρόνια. Όταν λέμε δημοκρατικοί εννοώ ότι πάντα πιστεύουμε στον λαό και ότι ο λαός πρέπει να ανταμειφθεί από εμάς στις προσπάθειές μας. Είχα την τύχη να γνωρίσω τον Ανδρέα Παπανδρέου προσωπικά. Πραγματικά ήμουν πολύ ενθουσιασμένος, είχα την ευκαιρία να ακούσω και να μάθω πάρα πολλά και ήταν πάντα τα πιστεύω μας στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς» δήλωσε μιλώντας στο Live News ο Θεόδωρος Κασσελάκης.

Όταν δε ρωτήθηκε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη… ο ίδιος απάντησε: «Eίναι εξαιρετική η άποψή μου για  τον Μητσοτάκη. Στα Χανιά είναι ο Στέφανος και ο Μητσοτάκης, Ο γιος μου μπορεί να τον κερδίσει».

Περιγράφοντας την πορεία του γιου του στις ΗΠΑ, ο πατέρας του νέου προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε ότι ο Στέφανος είχε συνεργαστεί με τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και ότι οι εφοπλιστές του έδιναν συγχαρητήρια για τον γιο του: «Ο Στέφανος συμμετείχε στην καμπάνια του Μπάιντεν για γερουσιαστής, ενώ στη συνέχεια αρνήθηκε να πάει στο Λευκό Οίκο επειδή ήταν λίγα τα χρήματα. Ολοι οι εφοπλιστές μου έδωσαν συγχαρητήρια για τον Στέφανο».  «Είναι ενημερωμένος και μαθαίνει πολύ γρήγορα», ανέφερε ο πατέρας του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΜΠΑΡΜΠΑ ΞΕΚΟΥΤΙΑΣΜΕΝΟ ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΜΕ ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ.ΠΕΤΑΕΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΠΕΤΑΕΙ.ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΠΑΙΡΕΙΣ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΕΚΝΟΥ ΣΟΥ ΚΑΘΟΤΙ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΛΛΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΖΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ Ή ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ.ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ.

  2. θα επρεπε να κρυβεσαι ρεντικολο της κοινωνιας και οχι να βγαινεις να μιλας και να εχεις αποψη καμαρωνετε κιολας με το ανωμαλο σας

  3. ακομηξ ενας σιχαμερος απατεωνας που θελει ο παλιοπουστας ο γιος του να κυβερνησει την κολομβια

  4. Επειδή έχει αρχιπουστ@ρ@ γιό; Αν μπορείς να το αποκαλέσεις γιό. Τσίπα δεν έχει και κυκλοφορεί; Εκεί οι χωριανοί του τι κάνουν και δεν τον παίρνουν με κλούβια αυγά; Ο πατέρας της Τζούλιας Αλεξανδράτου αν και ήταν γυναίκα ντρεπόταν που ήταν πουτ@ν@ και ξεσκιζότ@ν αυτός δεν ντρέπεται για τον μπ@στ@ρδο που έφερε στον κόσμο;

  5. Α ρε μαλάκα γέροντα,ο γιος σου γλυφη πουτσα ρεεε ντροπή μεγάλη ρεεε

Comments are closed.