Υπέροχα νέα για τον μικρό Γιαννάκη του ΠΑΟΚ, στέφθηκε με επιτυχία η χειρουργική επέμβαση

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Η φυσιογνωμία και η μάχη του μικρού Γιαννάκη έχουν συγκινήσει το πανελλήνιο και πλέον ευχή όλων είναι να καταφέρει να βγει νικητής και να σταθεί και πάλι στα πόδια του. Ο λόγος για τον μικρό φίλαθλο του ΠΑΟΚ, Γιάννη Παπαστεφανάκη που υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση η οποία στέφθηκε με επιτυχία. Πλέον αυξάνονται δραστικά οι πιθανότητες να μπορέσει να περπατήσει ξανά.

Η επέμβαση έγινε στο «Saint Louis Children’s Hospital» και ήταν πολύωρη αφού διήρκησε τέσσερις ώρες. Ωστόσο, όλα πήγαν καλά, με τους γονείς του φυσικά να είναι δίπλα του και να μένουν διαρκώς ενήμεροι από τους γιατρούς για την έκβαση της διαδικασίας η οποία είχε αίσιο τέλος. Πλέον, αναμένεται να εξαλειφθεί η σπαστικότητα που έχει στα άκρα του και προσδοκούμε να καταφέρει να σταθεί ξανά όρθιος.

Κατόπιν της επέμβασης η οποία ήταν συγκεκριμένα επιλεκτική ριζιαία ριζοτομή, ο μικρός όλων των Ελλήνων φιλάθλων αναρρώνει από την νάρκωση στην οποία είχε υποβληθεί κατά τη διάρκεια της πολύωρης διαδικασίας. Εν συνεχεία, πρόκειται να μπει σε μια φάση φυσιοθεραπειών με στόχο φυσικά να ολοκληρώσει τη μεγάλη του μάχη και να περπατήσει ξανά.

Η περίπτωση του μικρού Γιαννάκη έχει φυσικά συγκινήσει του πάντες με το ήθος και την αγνότητά του, αναγκάζοντας άπαντες να σταματούν να βλέπουν… χρώματα και συγκρούσεις στο χώρο του αθλητισμού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. καλή ανάρρωση στο παιδί να έχει και να πάνε όλα καλά!

  2. Εδώ xρώματα ομάδων βλέπουν μόνο τα καρναβάλια.Εγώ ΑΕΚΤΖΗΣ είμαι αλλά η υγεία των παιδιών είναι πάνω από το κάθε αγωνιστικό κομμάτι.Τα παιδιά είναι το μέλλον για αυτά πολεμάμε ΟΧΙ για εμάς που αν και δεν είμασταν πλούσιοι περάσαμε μια xαρά στα καλά xρόνια.

Leave a Response