“Υπερβολική η αντίδραση της Ελλάδας” λένε τώρα οι Τούρκοι! Το Καστελόριζο το θέλουν όμως…

Κοινοποίηση:
KASTELORIZO

Ως «υπερβολική» χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ιμπραήμ Καλίν, την αντίδραση της Ελλάδας στις κινήσεις της Τουρκίας μετά την έκδοση της προκλκητικής NAVTEX. Μιλώντας σε σεμινάριο του think tank «European Policy Center» ο κ. Καλίν υποστήριξε ότι «δεν θέλουμε στρατιωτική ή πολιτική ένταση».

«Θέλουμε η Τουρκία και η Ελλάδα να συμφωνήσουν σε μια ρύθμιση. Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε με την Ελλάδα για όλα τα θέματα, το έχει πει ο Πρόεδρος: για ΑΟΖ, υφαλοκρηπίδα, βραχονησίδες, όλα μέρος των συζητήσεων» πρόσθεσε ο κ. Καλίν.

Ωστόσο επανέλαβε τον τουρκικό ισχυρισμό ότι «η Ελλάδα υποστηρίζει ότι νησιά όπως το Καστελόριζο έχουν υφαλοκρηπίδα. Όμως είναι 2 χιλιόμετρα από Τουρκία και 580 από το ελληνικό έδαφος».

«Αυτό δεν μπορεί να ισχύει, είναι κατά της λογικής και των διεθνών συνθηκών. Η Ελλάδα έχει μαξιμαλιστικές απόψεις» κατέληξε για το θέμα ο Ιμπραήμ Καλίν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ο τουρκαλάς Ιμπραιμ Καλίν μιλάει για μαξιμαλιστικές απόψεις τής Ελλάδας.Ο εβραίος σύμβουλος τού γουρλομάτη
    Ροζάκης η μέ τό γνήσιο εβραίκο όνομα Ροζενστάιν στήν εκμπομπή του Kreta TV Αντιθέσεις στίς 4.7.2020 “Εμείς
    έχουμε αναπτύξει μία μαξιμαλιστική θέσει η μία σειρά μαξιμαλιστικών θέσεων,καί ότι τό Καστελόριυο δέν έχει ΑΟΖ.
    Ο εβραίος ελληνόφωνος καθηγητής λέει ακριβώς τά ιδια μέ τόν τούρκο.Είναι πράκτορας τού Ερντογάν η δέν είναι ρέ προδότη γουρλομάτη.Η βοιδικοιλιά τό κουμούνι ο Κοτζιάς γιά τό Καστελόριζο:”Πρέπει νά βάλεις τόν άλλο στό παιγνίδι.Δέν πρέπει νά φαίνεσαι μοναχοφαής καί νά λές όλα δικά σου”.Ο εθνοπροδότης τό αθλιο Κουμουνι μοιράζει τη στρούνγκα τού παππού του.Αν ζούσε ο αείμνηστος εθνάρχης Γεώργιος Παπαδόπουλος θά εκτελούσε επι τόπου τούς δυο δοσίλογους προδότες τόν εβραίο καί τόν κουμούνα Κοτζιά.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.