Υποτάχθηκε στον Τζόκοβιτς ο Τσιτσιπάς (2-0)

Κοινοποίηση:
Στέφανος Τσιτσιπάς

Την ήττα με 2-0 σετ γνώρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς από τον Νόβακ Τζόκοβιτς και αποκλείστηκε από το ολυμπιακό τουρνουά στο Παρίσι.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας (Νο.11) ηττήθηκε με 6-3, 7-6(3) από τον θρυλικό Σέρβο σε 2 ώρες και 3 λεπτά και δεν θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει μετάλλιο στο ολυμπιακό τουρνουά. Ο Νόλε, από την άλλη, συνεχίζει την πορεία προς το πολυπόθητο χρυσό και θα παίξει στην τετράδα με τον Λορέντζο Μουζέτι, τον οποίο είχε συναντήσει και στους «4» του Wimbledon.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Έχασε αποκλειστικά από δικά του λάθη από ένα κουτσό καταπληκτικόΤΖΌΚΟΒΙΤΣ ,πού όποτε τόν βλέπει τρέμουν τά πόδια του , τό ίδιο είχε γίνει καί στόν τελικό στήν Ρώμη πρίν από δύο χρόνια . Τό κυριότερο όμως είναι ότι ο Σέρβος φαίνεται νεώτερος καί στό πρόσωπο , καί στό σώμα καί στήν ψυχή από τόν Στέφανο παρότι είναι μεγαλύτερος κατά 11 χρόνια . Κάποια πράγματα δέν μπορεί νά τά διορθώσει , όπως λέει ότι προσπαθεί, γιατί αυτά διαμορφώνονται σέ νεαρή ηλικία καί τό κατάλληλο περιβάλλον όπως ανέφερε πρόσφατα ο πρώην προπονητής του. Καλή επιτυχία στό επόμενο τουρνουά.
    Υ.Γ Σέ άλλο γνωστό αθλητικό σάιτ (GAZZETTA) έχουν μπλοκάρει τά σχόλια γιατί τούς αρέσει νά χαιδεύουν αυτιά.

Comments are closed.