Υπουργός Ισότητας Δανίας: «Υπάρχουν μόνο δύο φύλα στον άνθρωπο»

Κοινοποίηση:
Marie-Bjerre16763-Edit-Edit-plakat-3074x2306-2560x1920-1

Η Marie Bjerre – Υπουργός Ισότητας της Δανίας εξηγεί στο Κοινοβούλιο την αυτονόητη, φυσική αλήθεια, ότι δηλαδή υπάρχουν δύο φύλα, ότι δεν είναι δυνατόν να αλλάξει το φύλο και ότι μια γυναίκα “είναι ένας ενήλικος, θηλυκού γένους άνθρωπος”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Οι Λοατκοι δεν ειναι φύλο/α, παρά μόνο ενα σεξουαλικό μεταδιδόμενο νόσημα για την ανθρωπότητα.

  2. ούτε ένα σχόλιο για το μωρό στη φωτογραφία ρεεεεεε!

    1. Κι εγώ μπήκα γιατί μου γυάλισε το μωρό. Αλλά το σέβομαι κιόλας που έχει αρχοντιά, γι αυτό δεν είπα τίποτα αρχικά. Πάντως εσύ τζερεμέ πρέπει να σταματήσεις να πετάγεσαι και να λες εξυπνάδες, όταν μιλάνε οι καλεσμένοι σου.

  3. Το ίδιο ακριβώς έχει πει & ο νυν Πρωθυπουργός της Βρετανίας Sunak.

  4. Εμείς λέμε ότι δώσαμε τα φώτα στην ανθρωπότητα, τον πολιτισμό,τη δημοκρατία, το αρχαίο ελληνικό πνεύμα και σήμερα διαλύονται τα πάντα και μας προστάζουν να καταργήσουμε και τη λογική μας. Ε όχι πάει πολύ να μας κάνουν μάθημα, σωστά βέβαια, χώρες που δεν έχουν την δική μας ιστορία. Είμαστε Έλληνες κι αν κάποιοι δεν θέλουν να το καταλάβουν θα γυρίσει ο τροχός όπως γίνεται πάντα και τότε θα καταλάβουν τι σημαίνει η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει.

  5. Δεν θέλει ιδιαίτερες γνώσεις ή μαντικές ικανότητες για να καταλήξει κανείς στο αυτονόητο : Σε ολόκληρο το ζωϊκό βασίλειο (συμπεριλαμβανομένου του ανθρωπίνου είδους), ΔΥΟ είναι τα γενετικά φύλα, αρσενικό και θηλυκό, τα οποία με την ένωσή τους αύξησαν -επί χιλιετίες- τον πληθυσμό του πλανήτη … ΄Ολα τ΄΄αλλα είναι νά ‘χαμε να λέγαμε ….
    Αν πάνω σε ένα ακατοίκητο νησί παραμείνουν ένας άνδρας και μία γυναίκα, μετά από 50 χρόνια θα έχει προκύψει μια μικρή κοινωνία … Αν, αντιθέτως, παραμείνουν δύο ομοφυλόφιλοι, μετά από 50 χρόνια, θα βρεθούν δύο γερασμένα μπακούρια ή τα λείψανά τους … ΄Αντε πιά με τις ηλιθιότητες των ανώμαλων …

  6. ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ … ΟΤΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΔΕΝ ΠΕΤΑΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΤΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΠΕΤΑΕΙ. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΜΠΟΥΡΗΔΩΝ…Η ΤΗΝ ΖΟΥΜΕ;.

  7. Τα φύλα είναι δύο σωστά τα λέει η υπουργός, αν τα φύλα είναι 100 όπως λένε οι λοάτκι τότε όλα τα θηλαστικά γατιά σκυλιά άλογα πρόβατα κλπ. θα είχαν 100 φύλα. Είναι δυνατόν όλα τα θηλαστικά να έχουν 2 φύλα αρσενικά και θηλυκά και ο άνθρωπος που είναι και αυτός θηλαστικό να έχει 100 φύλα; Μακάρι να είχαμε τέτοιους υπουργούς και στην Ελλάδα.

Comments are closed.