Υποχρεωτικός θα είναι στην Αυστραλία ο εμβολιασμός για τον κορωνοϊό

Κοινοποίηση:
emvolio

 

Ο Σκοτ Μόρισον δήλωσε πως ο εμβολισμός για τον κορωνοϊό θα πρέπει να γίνει σε όλους τους κατοίκους της Αυστραλίας.

Ο Αυστραλός πρωθυπουργός, αφού πρώτα εξήγησε πως το εμβόλιο θα είναι δωρεάν για όλους, δήλωσε: «Θα πρέπει να είναι υποχρεωτικός, στο μέτρο που αυτό μπορεί να είναι υποχρεωτικό. Υπάρχουν πάντα εξαιρέσεις στον εμβολιασμό, για ιατρικούς λόγους, αλλά αυτές θα είναι οι μοναδικές».

Οι αυστραλιανές αρχές, λοιπόν, αναμένεται να καταστήσουν υποχρεωτικό τον εμβολιασμό κατά του ιού COVID-19, επιτρέποντας εξαιρέσεις μόνο για ιατρικούς λόγους. Επικρίνοντας τους αντιεμβολιαστές, ο Σκοτ Μόρισον υπογράμμισε ακόμα ότι το διακύβευμα είναι πολύ μεγάλο για να επιτραπεί στην ασθένεια να συνεχίσει να εξαπλώνεται ελεύθερα.

«Μιλάμε για μια πανδημία η οποία κατέστρεψε την παγκόσμια οικονομία και προκάλεσε εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς σε όλο τον κόσμο», συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, στην οποία έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής περίπου 24.000 κρούσματα και 438 θάνατοι σε σύνολο πληθυσμού 25 εκατομμυρίων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Η δημοκρατία πήγε περίπατο. Τα σώματα των ανθρώπων ανήκουν στο κράτος.

  2. Άλλο σκουπίδι και τούτος του διεθνούς σιωνισμού.Μακάρι οι Αυστραλοί να του βάλουν τις σύριγγες στον πάτο.

  3. πανδημια με κρουσματα στο 0,1% του πληθυσμου και θανατους στο 0,0018% του πληθυσμου, δεν στεκει ….., τα ιδια ποσοστα ειναι σχεδον σε ολες τις χωρες…δεν ξερω τι εχει παθει η παγκοσμια κοινοτητα με το θεμα αυτο…αποδεχονται σαν νορμαλ κατασταση τον καρκινο και τα εμφραγματα που στελνουν εκατονταδες στον ταφο παγκοσμιως καθε μερα , ακομα και νεους και παιδια και εχουν παθει υστερια για μια νοσο που επιφερει το θανατο σε ποσοστα του 0,001%…

    1. Τι έχουν πάθει; Η Νέα Τάξη δείχνει τη διάβρωση και τον έλεγχο που έχει στις κυβερνήσεις. Παγκόσμια δικτατορία θέλουν να εγκαταστήσουν με τσιπαρισμένους σκλάβους όλους τους ανθρώπους. Τώρα έχουν ανεβάσει ταχύτητα και χρησιμοποιούν την ιερότητα της ζωής για να τρομοκρατήσουν,να πλανήσουν και να επιβληθούν.

Comments are closed.