ΤΟΙΧΟ ΤΟΙΧΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!! Υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Α.Γκλέτσος: «Πάντα υπάρχει μια γυναίκα – Δεν είμαι ερωτευμένος αλλά ποτέ δεν ξεμένω»

Κοινοποίηση:
γφνφγ

Ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος θα διεκδικήσει την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε σε συνέντευξή του για τον έρωτα και το φλερτ.

Σε ερώτηση για το αν είναι ερωτευμένος αυτή την περίοδο, ο Απόστολος Γκλέτσος απάντησε: «Πάντα υπάρχει μια γυναίκα. Πάντα κάτι γίνεται. Τώρα να σου πω ότι είμαι ερωτευμένος; Όχι, δεν είμαι, αλλά πάντοτε υπάρχει μια γυναίκα. Ποτέ δεν ξεμένω. Αλλά εγώ δεν μπορώ τη συγκατοίκηση, δεν μπορώ τα πολλά πολλά, είμαι πιο πολύ μοναχικός. Εμένα μου αρέσει πολύ η μοναξιά μου. Διαβάζω πολύ και ενημερώνομαι. Λατρεύω την ειδησεογραφία και παρακολουθώ ελληνικά και ξένα sites. Όλη αυτή η διαδικασία με γοητεύει. Μιλάω και με φίλους μου πολιτικούς αναλυτές, συζητάμε και τους ακούω.»

Όσον αφορά το φλερτ και αν «ασκεί» το σπορ, ο γνωστός ηθοποιός απάντησε: «Και φλερτ γίνεται, ναι. Το φλερτ μπορεί να γίνει πάντοτε και παντού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα φτάσουμε στο δια ταύτα.»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΕXOYN XEΣΤΕΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ”ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ”. ΧΡΕΙΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ την παλια ξυνοσουπα περι παλης κατα του καπηταλισμου,για ν’ανεβουν στην εξουσια ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΣΑΛΩΝΟΥΝ.ΧΡΗΜΑ ΧΡΗΜΑ

  2. Τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γεμίσει με πισωγλέντηδες, πισωκέντηδες & πισωγλεντηκέντηδες

Leave a Response