Υπόθεση Πέρι – Η ομολογία του προσωπικού βοηθού του που ξετυλίγει την υπόθεση

Κοινοποίηση:
xeiropedes

Ο επί χρόνια προσωπικός βοηθός του διάσημου ηθοποιού Μάθιου Πέρι, Kenny Iwamasa, παραδέχτηκε ότι ήταν εκείνος που χορήγησε στον πρωταγωνιστή της εμβληματικής σειράς “Τα φιλαράκια” την κεταμίνη, ουσία που οδήγησε στον πρόωρο θάνατό του. Η ανακοίνωση αυτή έγινε γνωστή από τους εισαγγελείς την Πέμπτη.

Ο Iwamasa αντιμετωπίζει σοβαρές ποινικές συνέπειες, καθώς μπορεί να καταδικαστεί σε φυλάκιση έως και 15 ετών. Η έρευνα που διεξήχθη αποκάλυψε τη συμμετοχή άλλων τεσσάρων ατόμων στην υπόθεση, συμπεριλαμβανομένου ενός γιατρού από το Λος Άντζελες, ο οποίος φέρεται να προμήθευσε το θανατηφόρο φάρμακο στον ηθοποιό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο βοηθός παραδέχτηκε ότι έκανε επανειλημμένα ενέσεις κεταμίνης στον Πέρι χωρίς καμία ιατρική εκπαίδευση. Ιδιαίτερα αναφέρεται ότι στις 28 Οκτωβρίου 2023, την ημέρα του θανάτου του ηθοποιού, πραγματοποίησε πολλές ενέσεις.

 

Ένας γατρός, ο Eric Fleming, παραδέχτηκε με τη σειρά του ότι πήρε 25 φιαλίδια κεταμίνης από την επίσης κατηγορούμενη Jasveen Sangha, γνωστή στο Χόλιγουντ ως «Βασίλισσα της Κεταμίνης» και τα έδωσε στον Iwamasa τέσσερις ημέρες πριν από το θάνατο του Πέρι.

Ο Kenny Iwamasa δεν ήταν απλώς δεξί χέρι του ηθοποιού για 25 ολόκληρα χρόνια, αλλά έμενε μαζί του στην έπαυλη του Πέρι στο Μπέβερλι Χιλς. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, John Malakzad, αναγνώρισε τον Iwamasa ως «άτομο που ζούσε με τον Πέρι και τον φρόντιζε».

Είναι άλλωστε εκείνος ο οποίος πιστεύεται ότι ανακάλυψε το άψυχο σώμα του ηθοποιού στο υδρομασάζ στο πρόσφατα ανακαινισμένο σπίτι του στις 28 Οκτωβρίου.

 

Με πληροφορίες από: Daily Mail

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: