ΦΑΚΕΛΟΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΣ: ΚΑΜΟΡΑ, ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ, ΟΠΛΩΝ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ! ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙΣ, ΥΠΟΥΡΓΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ! ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ, ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ – ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙΣ… ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

Κοινοποίηση:
im_teaser_13-12-2023

Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

Η ΣΦΑΓΗ @ Ο ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ. ΦΑΚΕΛΟΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΣ: Καμόρα, λαθρεμπορία καυσίμων, όπλων, ναρκωτικών, συμβόλαια θανάτου, δολοφονίες. ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙΣ, υπουργέ Οικονόμου: Αν δεν ξέρεις, είσαι βλάκας. Αν γνωρίζεις, συγκαλύπτεις… Ακρωτηρίασαν τον αστυνομικό που βλήθηκε από τη φωτοβολίδα, για να μην πεθάνει

1.indd

Διαβάστε ακόμα:

Χαρίζουν φόρους 13,1 δις. στις 4 συστημικές τράπεζες

Ξεσηκωμός κατά του μονοπωλιακού πρακτορείου Άργος για τα εγκλήματά του

Οι φωτογραφίες ΣΟΚ του δημοσιογράφου Μανώλη Κωστίδη με τουρκοπράκτορες του Ερντογάν

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ο Γκίκας Χαρδούβελης από την Πουλίθρα Κυνουρίας, εντοπίσθηκε σε ηλικία δώδεκα ετών από Αμερικανούς για τις εξαιρετικές επιδόσεις στα μαθηματικά.
    Τον μετέφεραν με υποτροφία στην Θεσσαλονίκη ως μαθητή του αμερικανικού προτεσταντικού σχολείου Ανατόλια. Μετά σπουδές πάλι με υποτροφία στο Αμέρικα στα τραπεζικά και χρηματιστηριακά, προϋπηρεσία σε ανάλογες επιχειρήσεις και κατόπιν μας τον έστειλαν ως πράκτορα του καζινοκαπιταλισμού.

  2. Ο κύριος Οικονόμου πρέπει να ξεκινήσει από το ξήλωμα της Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης…. Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στη Συμπρωτευουσα, από τον ερχομό του Ιβάν και μετά….. Βγάλτε τις τηλεφωνικές συνομιλίες της ξανθιάς Αξιωματικού Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης στα μανταλάκια….

  3. Νέα Δημοκρατία = Ολυμπιακός =Παοκ

    1. Tο μυαλό σου και μια λίρα μπούφο!!!
      νδουλα = λοατκι =Νέα τάξη πραγμάτων!!!
      Π.Α.Ο.Κ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

Comments are closed.