“Βόμβα” Παναγιώταρου κατά Βελόπουλου: “Μας παρακαλούσες το 2015 να σε…” (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
farmaki

Οργή και αντιδράσεις από τον κύκλο της Χρυσής Αυγής, ξέσπασαν κατά του Κυράκου Βελόπουλου μετά τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών.

Στο πλαίσιο αυτό ο Ηλίας Παναγιώταρος ανέβασε ένα tweet “φαρμάκι” κατά του Κυριάκου Βελόπουλου ο οποίος αναφέρεται στην Χρυσή Αυγή συνεχώς, με τον χαρακτηρισμό “ναζιστικό” κόμμα.

Δείτε τι ανέβασε ο Ηλίας Παναγιώταρος:

Παναγιώταρος

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

48 Σχόλια

  1. δεν καταλαβαινετε στη χρυση αυγη οτι ειναι καταντια να ασχολειστε με τον κεραλοιφη; αφηστε τις κατηγοριες κ δειτε με πιο χαρτι θα βγαλετε νοκ αουτ τον τσαρλατανο. τι πλανο εχετε παναγιωταρε;; με το να βγαινει ο μιχαλολιακος κ να βριζει τον κοσμο νομιζετε οτι κανει καλο;;

  2. ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΚΕΚΤΥΠΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΛΙΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΜΨΗ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ……………………… ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Όσες απαντήσεις και όσα ποστ και να ανεβάσεις ρε μαλάκα “Σταμάτη”, δε θα καταφέρεις να μας επιβάλλεις την άποψή σου!!! Μακρυά από βελόπουλους και χρυσές αυγές είναι οι έλληνες πατριώτες! Κάτω η κομματοκρατία!

    1. οταν οι “πατριωτες” της ΝΔ πουλησουν την υπολοιπη Ελλαδα , θα ξυπνησεις

  4. Ο Παναγιωταροs ΡΟΜΠΑ την εκανε την παλιοΡΟΜΠΑ τον ΤΗΛΕΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΙΤΗ!
    το πρωτοπαλικαρο του ερωτυλου σεβασμιου γεροντα καρατζαφερομπουρδα το παρ’ολιγο διγαμο με το εξωγαμο τηs ζωηρηs αννουλαs το μικρο σπυρο χωριs μπαμπα!!!με την νυν Κορινθια ερωμενη με το πλαστο απολυτηριο λυκειου το χαζοχαρουμενο γεροντακι τηs κατεριναs…
    Κουιζ:Πουλαει φαρμακο για την φαλακρα ο φαλακροs ερωτυλοs τηs κοτερατζουs ο γ@μιαs τηs γυναικαs του αδερφου του…
    α)ο Λουλουκοs;
    β)ο Περιγελοπουλοs;
    γ)ο Ξευτιλοπουλοs;

  5. Η ΧΑ ειχε την ευκαιρια της και την εχασε, απο δικα της λαθη και απο τους τονους λασπης που εριξαν και εξακολουθουν να ριχνουν τα ΜΜΕ, το “ουτε βημα πισω”…με την παροδο του χρονου και κατοπιν των διωξεων εγινε με την “ουρα στα σκελια”, δυστυχως!
    Οσο για τον Βελοπουλο, ειναι ενας ακομη εκπροσωπος της αστικης ακροδεξιας, πολιτικος κλεφτης, καιροσκοπος και κωλοτουμπας!
    Μια φορα προδοτης…παντα προδοτης, ο τροπος εξαλλου που εφυγε απο το ΛΑΟΣ τα λεει ολα!

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    1. Δημήτρη, δεν έχασε κάποια ευκαιρία η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
      Την ευκαιρία την έχασε η πατρίδα μας.
      Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
      ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
      Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΘΕΟΝΗΣΤΙΚΟΣ ΚΙ ΕΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΦΕ.

    2. ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΓΝΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ <>.ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛ,Α Τ ΑΛΛΑ.ΑΛΛΑ ΚΑΥΜΕΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣ ,ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΕΠΗ.ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ,ΑΛΛΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΘΑΝΑΤΩΝΕΤΕ .Η ΡΗΜΑΔΑ Η ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΔΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ.

      1. Σαββα…τα Π@π@ρι@ μας τραβα! Λοβοτομημενε…

  6. Στέφανε σε παρακαλώ μην αφήνεις το μαλακιστήρι να γράφει συνέχεια παπαριές με διαφορετικό όνομα.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΑΥΝΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΜΙΑ.

  7. ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΝΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ , Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 7% ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ . ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΝΑ ΦΤΕΙΑΞΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ , ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΑΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ .

    1. Βλέπω ότι συνεχίζεις το λάστιχο.Είσαι εξηρτημένος έ;
      ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥNΕ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ.
      ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΟΙ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΙ.ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΒΡΙΣΚΕ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ.
      ΕΣΥ ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΟΒΕΡΟΠΟΥΛΟΥΣ.
      ΟΥΣΤ.

  8. Όλοι ενωμένοι στην μεγάλη εκλογική μάχη που έρχεται!

    Ολος ο Ελληνικος λαος οπου γης ενωμενος πρεπει να συστρατευτει στο μονο γνησιο εθνικιστικο πατριωτικο εθνικοκοινωνικο κινημα της Ελλαδας τον Λαικο Συνδεσμο Χρυση Αυγη! ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΙΣΤΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!! ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ! ΔΑΓΚΩΤΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

  9. Μιχαλοκώλε πέτα τα βαρίδια οπως τον εαυτό σου, την άχρηστη συζυγο και κατι νουμερα τυπου παναγιωταρου που δεν ξερουν να μιλησουν. Ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε. Ο βελοπουλος ψηφισε μνημονιο, ειναι ενα τιποτα.

    1. O ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ…

      1. Σε ποιο pay roll εισαι σταματη; του μιχαλολιακου;

        1. Ε δεν τους εχω για τοσο έξυπνους… για κανα παντελονι στρατιωτικο και μονο, γραφουν ο,τι τους κατεβασει το κενο κρανιο τους

          1. Καλύτερα κενό κρανίο παρά γεμάτο με σκατά.
            ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΟ

          2. Μπραβο σταματη. Τωρα θα σε κανει βουλευτη ο μιχαλοκωλος

          3. Οι πουτάνες κι οι τρελές έχουν τις τύχες τις καλές κι εσύ τα έχεις και τα δύο.

        2. Μόνο ένας μαλάκας νεοέλληνας θα μπορούσε να σκεφτεί με αυτόν τον τρόπο…
          ΑΚΟΥ PAY ROLL.
          ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

          1. ΣΤΑΜΑΤΗ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΜΠΟΤΙΝΟΥΣ ΤΟΥ <<<< >>>>>ΝΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΥΠΟΣΤΑΘΜΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

  10. παναγιωταρε ασε τα παλια κ προβληματισου πως κατι κεραλοιφαδες επιβιωνουν στο χωρο μας.. αυτο θα πρεπει να δουμε γιατι γινετε κ οχι τα παλια. πως ενας τσαρλατανος μπαινει στο χωρο μας; μηπως κανουμε κατι λαθος εμεις κ βρισκουνε χωρο αυτα τα σαληγκαρια κ αναπνεουν; μια παροιμια λεει οταν λειπει ο γατος χορευουν τα ποντικια.. μηπως λειπουμε απο καπου λεω εγω τωρα κ εκει παταει ο βελοπουλος;

    1. Oλογος που επιβοιωνουν καθε λογοις κομπογιανιτες(Καμενο,Κατσιβελλο) ειναι οτι ποιανουν το σφυγμο του κοσμου και του πουλανε οτι ζητησει( ο Βδελο ειπε θα καταργησουμε το μπαρκοουντ) αρα θα πρεπει να αρχισεις να ταζεις και εσυ ακομα και αν δεν υπαρχει μια στο δισ να τα κανεις.Η δημοκρατια δεν δουλευει οταν υπαρχουν “ανθρωποι” που συνωμοτουν για να σε εξαφανισουν εδω και 8000 χρονια

    2. Όσο υπάρχουν ζώα σαν κι εσένα τόσο θα επιβιώνουν στην χώρα μας τα τρωκτικά.

      1. Επιβεβαιωνεις οτι η δημοκρατια δεν λειτουργει γιατι υπαρχουν μηδενικα σαν και εσενα που δεν λενε τιποτα.

        1. Ποιά δημοκρατία ρε ανόητε.Δημοκρατία σού φαίνεται αυτό που βιώνει εδώ και πολλά χρόνια αυτή η χώρα;
          ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ.
          ΟΥΣΤ.

  11. ΥΛΙΚΑ :Μισο προγραμμα Χρυσης Αυγης
    150 Σελιδες Χειρόγραφα του Ιησου
    200 Σελιδες Καινης Διαθηκης
    55 Σελιδες αποτο “ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΜΑΡΞ”
    4 Σελιδες απο το ΛΟΥΚΙ ΛΟΥΚ
    2 Σελιδες Playboy
    8 Σελιδες συνταγες του Αγιου Ορους
    ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
    Παιρνουμε ενα μεγαλο μπολ για κεικ και βαζουμε Πρωτα το μισο Πρόγραμμα της Χρυσης Αυγης,ανακατευουμε σιγα σιγα με τα χερια για να μην τα λερωσουμε θα χριαστουμε Mixer, και πεταμε σιγα σιγα 150 σελιδες χειρόγραφα Ιησου ανακατευουμε καλα για 10 λεπτα περιπου και ριχνουμε ολα τα υπολοιπα υλικα 200 σελιδες καινης διαθηκης για κενα κεφαλια 55 σελιδες Μαρξ αν δεν εχετε ριξτε μεσα εναν ριζοσπαστη απο το περιπτερο 4 σελιδες Λουκι Λουκ 2 σελιδες playboy αν δεν εχετε playboy και τον penhouse μας κανει η κανενα παλιο ΚΛΙΚ 8 σελιδες μοναστηριακες συνταγες αν δεν εχετε ριξτε σελιδες απο τσελεμεντε με συνταγη παλια για φασολαδα…χτυπαμε καλα με το mixer για περιπου μιση και μετα χτυπαμε το κεφαλι μας στο φουρνο για να αναψει…Ψηνουμε στο Ψηστηρι για κανα μηνα γιαγιαδες παπουδες χαζους χαζες ξανθιες αεριτζιδες παπατζιδες κλπ και το βγαζουμε για να το φαμε στις Εκλογες.
    ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ.

  12. Φαει τον κουραμπιε σου και κρατα την αχνη ζαχαρη για την φαλακρα σου να θυμασαι πως ειναι να εχεις πυτηριδα.

    1. O ΙΔΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΑΔΙΑΚΟΠΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.
      ΟΥΣΤ

  13. Εκτός αυτού, οι Ευρωπαίοι βουλευτές έχουν στη διάθεσή τους 21.209 ευρώ κάθε μήνα για τις αμοιβές συνεργατών τους στις Βρυξέλλες, στο Στρασβούργο. Σε ό,τι αφορά στις προσλήψεις προσωπικού από τους ευρωβουλευτές υπάρχει ένας κανόνας: δεν επιτρέπονται στενοί συγγενείς.
    Ψιτ Φαλακρο αγορι…φαε τον κουραμπιε σου και την αχνη ζαχαρη κρατα την για την φαλακρα σου….Θα προσλαβει και κατι γκομενακια στο γραφειο του με μινακια και αλλα και εσυ ρουφα τα γαλατακι σου ολο και μην μιλας…Εχει κατι μαναρακια απο Ευοσμο Νεαπολη Πανοραμα Συκιες Καλαμαρια….κατσε εσυ στο αυγο σου με την φαλακρα σου και πεξτε μπιλιες στο Αθηναμπουλ….

  14. Ο/Η Ραβω Κουστουμια για τας Ευρωπας.. ..τωρα δεν προλαβαινω λέει:

    Πολιτικη Η τεχνη της εξαπατησης…

  15. Σας εκλεψε και το προγραμμα το μιξαρε με ιησου χειρογραφα και Καινη διαθηκη και Το κεφαλαιο του Μαρξ …εβγαλε δικο του ποιημα….εκανε και σημα τον ηλιο της βεργινας μεσα σε πυξιδα εβαλε χριαστιανικα γραμματα μονο κανενα κομποσχοινη να κρεμετε ελειπε….και φαε το Λαχανο ακατεβατο και πιες και μια γκαζοζα να το χονεψεις…αντε και στις επομενες…καινουργια λαχανα θα φατε…Εδω τρωγατε λαχανα με πρασινους ηλιους του βελοπουλου σας ενοχλησαν τα κομπογιαννητικα…Τα λαχανα τα κοκκινα του Τσιπρα πως τα εφαγες δηλαδη….τα περασες για παντζαρια και ηταν λαχανιδα..χαχχαχαχα

  16. Ο/Η Ντολτσε Βιτα στα Βρυξελλες και εσυ ομονοια με Πακιστανο παρεα στην Αθηναμπουλ λέει:

    Και κλαμα ο δικος σου μιλαμε ναουμ…ρε τον φαγατε τον Παππά… τωρα τι μιλατε και κλαψουριζετε…ειναι Ευρωβουλευτης?..και προσεχε πως μιλας σε εναν ευρωβολευτη…
    Ε Βελοπουλος λεει κερναει καφε της παρηγοριας σε καφε στις Βρυξελλες…εσεις μονο εισητηρια βαζετε…

  17. καλα Βελοπουλος… διαδρομή ενςο ακομη καθεστωτικου πολιτικου κλοουν, απο ΠΑΣΟΚ σε ΛΑΟΣ ε[ειτα ΝΔ, και τωρα στασίδι στα ΜουΜουΕ… πριν καλα- καλα προλαβει να κατσει η μπίλια στο 3.6% περιπου… παιζουν με μια ακομη ουρα τσόντα του συστήματος τυυ ΛΑΟΣ-ΑΝΕΛΛ… τωρα προσπάθεια εκδόσεως της συστημικής καθεστωτικής πολιτικης ουράς, ως ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΛΎΣΗ παντα για ενα σύντομο πέρασμα… οπου στο τελος της μέρας, οταν το συστημα θα εχει στύψει και αυτην την λεμονόκουπα, τοτε ολοι θα μπαρκάρουν για αλλου… και αλλα κομματα… ολα αυτα για κοινωνια με IQ,,, άστο,
    και μνημη που παραπεμπει σε ανθρωπους με μνημη χρυσόψαρου,. .ανθρωπο-χρυσόψαρα…ως γνωστρων το χρυσόψαρο ξεχνά σε λιγότερο απο 3 δευτερόλεπτα…. ειναι και ο λογος που ζει στην γυάλα…!!!!

  18. Ο Βελόπουλος, και η καταδίκη του για υπεξαίρεση με την απόφαση 1375-1376/99 του Εφετείου Θεσσαλονίκης, Ο Κυριάκος Βελόπουλος καταδικάστηκε σε φυλάκιση με τριετή αναστολή για υπεξαίρεση. ο Βελόπουλος προσέφυγε στον Αρειο Πάγο, αλλά το ανώτατο δικαστήριο, με την υπ’ αριθμόν 325/2000 απόφασή του, απέρριψε την από 24 Μαΐου αίτησή του και η ποινή παρέμεινε

  19. Ας είχατε υποχωρήσει στις προτάσεις για τη ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ που όλοι ήθελαν αλλά η ΧΑ είχε στηλώσει τα πόδια γιατί περίμενε άνοδο.
    Τώρα όπως φαίνεται, ότι έχασε η ΧΑ το βρήκε ο Βελό.
    Μια χαρά, δε χάθηκε, είναι εκεί.
    Φτιάξτε ακόμα και την ύστατη στιγμή τη ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ να κυριαρχήσετε.
    Χωρίς Μιχαλολιάκο και οι υπόλοιποι θα διαγωνιστούν σε ψήφους και απήχηση στο Πατριωτικό τμήμα τουΕλληνικού λαού.

    1. Τί νομίζεις ότι θα συμβεί αν βάλεις μαζί λουλούδια και κόπρανα; Θα είσαι περήφανος για το αποτέλεσμα;

  20. Προσοχη παιδια στις εκλογες στις 7 Ιουλιου μπορει στις ευρωεκλογες να μη δωσαμε και μεγαλη σημασια και να μη πηγαμε καλα , και αφησαμε ολα τα τσοντοκαναλα,τουρκοκαναλα και πληρωμενους κονδυλοφορους της διαπλοκης να αλαλαζουν απο την χαρα τους και να λενε την διαλυσαμε την Χ.Α,θα πρεπει αυτη την χαρα να την κανουμε εφιαλτη στον ξυπνιο τους και στον υπνο τους , θα πρεπει να ξαγινουμε τριτη δυναμη στην Βουλη με ποσοστα διψηφια για να μπορουμε να επιρεαζουμε τις διαφορες καταστασεις που θα ειναι αντιθετες προς τα συμφεροντα της Πατριδας μας αλλα και των Ελληνων .Γι αυτο κανεις στον καναπε και στην καφετερια ολοι στις καλπες. Για χαρα !!!!!!

  21. Ο Κυριάκος Βελόπουλος νιώθει δέος ,γιατί είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που κατέχει ιδιόγραφες επιστολές του Ιησού Χριστού και τις πουλάει μέσω της εκπομπής του……..
    Τι Ιδανικά και Αξιες μπορεί να έχει αυτός ο Βελοπουλος , που έπραξε την προδοσια ψηφίζοντας τo ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ;;;
    Πόσο λοβοτομημένος πρέπει να είναι αυτός που θα του εμπιστευθεί την ψήφο του???… πόσο???………..

  22. Οικογενειακές ιστορίες , βάλε ένα τελοπον στο βρώμικο στόμα σου και κηραλοιφη στον πάτο σου , η κραυγή κατά της αδικίας δεν είναι πανικός , και η φράση του κατσιβελοπουλου , θα εξαφάνιση τους ναζί από την Βουλή δεν είναι παρά καλυμμένη υπόσχεση στους καραγκοζοπαικτες που τον πληρώνουν

  23. Λες η Χρυση Αυγη να παρακαλεσε τον κοιραλοιφη να παει στο κομμα?? Τι να κλασει ο κοιραλλοιφης μπροστα στη Χρυση Αυγη?? Ρε κατι ψευτοπατριωτες γιδια που ειστε και πιστευετε τον κοιραλοιφη….Αντε να διαβασετε και τις χειρογραφες επιστολες που του εστειλε ο Ιησους με courier και στις εκλογες θα παρετε το 0,005% που σας αξιζει γιδια.

  24. Και αλλοι παρακαλεσαν τον βελοπουλο σαν πουτανες και εφαγαν πορτα….. ε…..??? Οσο για το τουιτ…. δεν λεει τιποτα… Δειχνει το ποσο πολυ ειστε σε πανικο και χανετε…. ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΠΟΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΛΟ….. περιοδο σας επιασε…. τομαρια….

    1. Γιωργακη Δημοσιε καφρουπαλληλε πρωην ΣΙΧΑΜΕΝΙΤΗς ΚΑΙ ΠΡΩΠΡΩΗΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΛΕΡΙΚΟς(οπου φυσαει το χρημα παω) δεν πειθεις,τα 0,60 ο Μπεεεεελλλλοπουλος δεν θα στα δωσει,καμμια επιστολη και καμια κηραλοιφή μπορεί.

Comments are closed.