ΦΕΡΝΟΥΝ 150.000 ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ από την Παλαιστίνη. Ειλημμένη απόφαση. Μυστικό σχέδιο εποικισμού της Ελλάδος ΕΝΑΝΤΙ ΥΨΗΛΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ από την δολοφονική Ε.Ε που μπαίνει στην τσέπη της φαμίλιας Μητσοτάκη. Toυς δίνουν χωράφια, σπίτια, μηνιάτικο, περίθαλψη και στο τέλος θα πάρουν και σύνταξη . Γιατί δεν τους κρατάνε οι Εβραίοι που τους σκοτώνουν κάθε μέρα;

Κοινοποίηση:
1.indd

teaser 9-11-2023

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

 Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

 Στο φύλλο της ΠΕΜΠΤΗΣ  9–11-2023 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

24_diethni.indd

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

 Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

 free-journalist
KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ Μ.Κ.Ο ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΤΣΕΠΩΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΟΛΑ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΓΑΖΑ ΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΝΟΜΑ ΤΟΥΣ…………

  2. Καλα σας κανουν μ@λακες ,ψηφηστε ολα τα σιχαματα του τοξου του Γουλιελμου Τελου., να δουμε που θα ζητησετε ασυλο με ολους αυτους τους γυφτους που φερνουν για να σας ξαποστειλουν

  3. Οι Μουσουλμάνοι δεν αφομοιώνονται με τίποτα, θέλουν το δικό τους τρόπο ζωής και ντύσιμο, οι γυναίκες τους ακόμα και οι πολύ μορφωμένες θέλουν να φορούν μαντίλες,

  4. Τι να πούμε και τι να ομολογήσουμε,,! Υπήρχε ένας γέρος Καραμανλής που έλεγε ότι η Μακεδονία είναι και θα είναι ελληνική!!,Υπήρχε ένας Ανδρέας Παπανδρέου ο οποίος παρά τα ελαττώματα του ήταν ανένδοτος και με τη Τουρκία και με τα Σκόπια! Έλεγε ‘ ,Η Ελλάς ανήκει στους Έλληνες,” Τι πιο πατριωτικό!!! Συγκρίνετε τους σημερινούς και βγάλτε συμπέρασμα!!!

  5. Είναι αλήθεια ότι ο Καιρίδης αναφέρθηκε εναντίον του Μεγάλου Αλεξάνδρου και μίλησε απαξιωτικά γιαυτόν; Είναι επίσης αλήθεια ότι είπε ότι είμαστε παιδιά των Οθωμανών; Αν είναι αλήθεια τότε το ερώτημα είναι στο ποιόν ρόλο εξυπηρετεί; Σε τι ακριβώς βοηθάει το ότι δίνει πάσες στους Τούρκους και στους Σκοπιανούς για να κάνουν παρτυ εις βάρος μας ισχυριζόμενοι ότι αφού εμείς οι ίδιοι μιλάμε έτσι εναντίον μας δεν θα πρέπει να έχουμε καμία απαίτηση από αυτούς να μας σέβονται. Κρίμα γιαυτόν!

  6. Και πολυ καλα θα κανουν. Ειναι μια λυση για το προβλημα υπογεννητικοτητας που αντιμετωπιζει η χωρα.

  7. Οι σπουδές του Καιρίδη στις ΗΠΑ είναι αυτές του πράκτορα των αμερικανοεβραικών συμφερόντων στην Χώρα μας. Αν ήταν ένας άριστος ιατρός ή μηχανικός θα τον κρατούσαν.
    Τους δίνουν ένα διδακτορικό, να διδάξουν ως λέκτορες για να συμπληρώσουν το βιογραφικό τους και μετά καθηγεσία σε ελληνικό πανεπιστήμιο.
    Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων δεν σημαίνει ότι είναι κάτοχος κάποιας επιστήμης. Ο εν λόγω είναι προπαγανδιστής ανθελληνικών συμφερόντων.
    Κρίμα είναι και Πόντιος.

  8. Προδοτική στάση…..
    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ……
    ΑΛΗΤΕΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ ΞΕΦΤΙΛΕΣ
    ΚΑΝΤΕ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ …..
    ΑΧΡΗΣΤΟΙ
    ΚΚΕΦΤΕΣ….

  9. Λοιπόν ας σοβαρευτούμε τώρα .
    Εξαιρετικο το σημερινό σας εξώφυλλο όπως πάντα
    Να είσαστε καλά να μας ενημερώνετε.
    Ο Στέφανος ήταν μια απόλαυση σήμερα
    Εξαιρετικός
    Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο.

  10. Μπράβο μακελειό όλα τα θέματα είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα.
    Ο Καιριδης με τα φουσκωμένα γυναικεία χειλακια μασόνος 33ου βαθμού των ιπποτών Ναϊτών που μετεμψυχωθηκε ως πισωγλεντης στο Μαξίμου γουστάρει να φέρει 150 χιλιάδες πεινασμένους ξεβρακωτους για να μας φάνε το market pass.
    ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕ ΘΑ ΠΑΣ.

Comments are closed.