ΦΟΝ ΝΤΕΡ ΛΑΙΕΝ ΤΕΛΟΣ – Η ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΗΣ – Η ΠΑΜΠΟΝΗΡΗ ΙΤΑΛΙΔΑ ΜΕΛΟΝΙ ΔΙΝΕΙ ΜΕ… ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ – “ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΗΣ” ΤΟΝΙΣΕ

Κοινοποίηση:
koulis-ursula

“Είναι υπερβολικά νωρίς για να δοθεί μια απάντηση αναφορικά με το ενδεχόμενο μιας δεύτερης θητείας της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν”, δήλωσε σήμερα η ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι μιλώντας στο ραδιοσταθμό 102,5 RTL Radio για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Η ίδια πρόσθεσε πως τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας δείχνουν ότι, για να προχωρήσει, η Ευρώπη είναι ανάγκη να εφαρμόσει πιο ρεαλιστικές πολιτικές και ότι η Ιταλία θα έχει ένα θεμελιώδη ρόλο.

Η παμπόνηρη Ιταλίδα έδωσε με αυτό τον τρόπο το στίγμα για το πως θα κινηθεί η Ευρώπη και κυρίως ότι ο “ελεύθερος” χρόνος της Φον Ντερ Λάιεν τελειώνει. Έρχεται η ώρα να “πληρώσει” και αυτή και ο κολλητός της…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Κουλαρα εχασες ! Ουρσουλατο στραπονατο μανα μου? ! Ευτυχως εισαι παντα με τη….σωστη πλευρα της ιστοριας! Αποκατεστρεψες την Ελλαδα και το παιζεις ακομα πορδιπουργος? ! Πρεπει νασαι μπιτ για μπιτ αυτιστικος! Για ξηγα στιν Ελληνικο λαο πως πληρωνεται τα μεροκαματα του και τις συνταξεις του και τι λογαριασμο εχει να πληρωσει στο φιναλε! Αλλα που να ταβρεις τ αρ…..του Χαριλαου Τρικουπη? !

  2. καλομελετα κι ερχεται. Να δης κλαμα τοτε ο κουλης για τη φιλη του

  3. Φον ντερ Λαμογιεν! Στα τσακιδια και ακομα παραπερα! Ουστ!

  4. Ακριβώς ως το ιδιο θα συμβεί και εδω μόλις ανέλαβε ο Κασιδιάρης την εξουσία ως κυβέρνηση θα πάνε πολλοί φυλακή

  5. Το θεμα ουκρανια,οικονομια(λιτοτητα) εριξε την κυβερνηση μακρον φυσικα ειναι τεραστιο το θεμα με την ουκρανια γιατι εκει πανε πολλα λεφτα χωρις αντικρισμα! αλλα φοβουνται τα τσουτσεκια! απο την μια η ΗΠΑ εκβιασουνε την ευρωπη λεγοντας οτι ο εαν χαθει η ουκρανια τοτε θα ερθει και η σειρα σας! εκβιασανε και την σουηδια και την φιλανδια ακριβως με τον ιδιο τροπο για να τους βαλουνε στο ΝΑΤΟ και να πουλησουνε τα F-35 ενω δεν υπαρχει κανενα τετοιο θεμα απο πλευρας πουτιν.
    Να πουμε εδω οτι ο μακρον ειχε ανακοινωσει οτι θα κανει περικοπες 40 δις ευρο στο γαλλικο δημοσιο κοβοντας καποια προνομια βουλευτων,δημοσιων υπαλληλων,κλπ

  6. Ο Κούλης γκρεμίστηκε διότι το ποσοστό αυτό δεν το πήρε μόνο από Έλληνες αλλά από πληρωμένους Ρωμά από επενδυτές Ταλιμπάν και ούτω κάθε εξής.Στην πραγματικότητα πήρε ένα 17% στο μέγιστο.

  7. Οντως η Μελονι δεν πειθει! Ο Σαλβινι ναι! Η Λεπεν που πολεμαει το νεοταξιτικο συστημα με λυσσα ας γινει παραδειγμα για ολους! Οσο για την Ουρσουλαρα της εκανε το χατηρι η κυρα Μερκελ να το παιξει αρχηγινα της μασαμπουκας Μπουρδα και σια! Ποσα φραγκα δοθηκαν πεσκεσι στο γοβατο ενω οι ευρωπαιοι λιμοκτονουνε?
    Φραγκο για αγροτες και συνταξιουχους δεν..υπαρχει !

  8. Απαιτούμε ως Έλληνες πολίτες ιδιοκτήτες αυτής της τιμημένης χώρας να μπει φυλακή άμεσα ο δρακουμέλ με την παρέα του και όσοι πρόδωσαν λήστεψαν και εξόντωσαν την Ελλάδα.

  9. Γιατί, η Μελόνι λίγα όπλα έστειλε στην Ουκρανία; Πολύ δούλεμα πέφτει. Προφανώς νομίζουν ότι τρώμε σανό…

  10. ΣΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΩΛΙΑΖΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΔΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ ΘΑ ΣΕ ΒΑΦΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ

Comments are closed.