ΦΟΥΛ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ! Ακάθεκτος και ενώπιον Μητσοτάκη ο Μίτσκοσκι: Μίλησε στο ΝΑΤΟ για «μακεδονική» κυβέρνηση και «μακεδονικό» Στρατό

Κοινοποίηση:
ΓΗ

Την απάντησή του στον Κυριάκου Μητσοτάκη, που χθες δήλωνε με Ολύμπια ψυχραιμία ότι δεν είναι… εποικοδομητικές οι δηλώσεις των Σκοπίων, έδωσε την Τετάρτη ο Χρίστιαν Μίτσκοσκι. Προσερχόμενος στην Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ για τα 75 χρόνια αναφέρθηκε στην χώρα του αποκαλώντας την «Μακεδονία» ενώ μίλησε για «μακεδονική κυβέρνηση» και για «μακεδονικό στρατό».

Ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε διαβεβαιώσει πως κατά την επίσκεψή του στην Ουάσινγκτον για την πανηγυρική συνεδρίαση της Συμμαχίας θα εγκαλέσει τον Σκοπιανό ομόλογό του για την παραβίαση της Συμμαχίας των Πρεσπών, ωστόσο, ακόμη εκεί άκουσε τον Μίτσκοσκι να τον προκαλεί.

Αγνοώντας τις ελληνικές και τις συμμαχικές προειδοποιήσεις οι κυβερνώντες της βαλκανικής χώρας συνεχίζουν την αμετροέπεια ενώ αγνοούν επιδεικτικά τους βερμπαλισμούς Μητσοτάκη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ- κουλης – ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

  2. ΓΙΑ ΚΩΛΟΥΤΡΥΠΙΔΕΣ ΠΟΥ ΦΩΣΦΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΘΑ ΜΙΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ

  3. αν δεν ηταν απο τα Χανια αλλα απο καποια μακεδονικη πολη της Ελλαδας θα μιλουσε ο σκοπιανος και για μακεδονικο χαλβα!

Comments are closed.