ΦΡΙΚΗ : Μετανάστες στην Αγγλία, μαγειρεύουν μέλη ανθρώπινου σώματος.. (Βίντεο) – ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Κοινοποίηση:
1_2

Δεν είναι κάπου στην Αφρική, ούτε σε κάποια τριτοκοσμική χώρα. Είναι στο Brixton του Λονδίνου, σε μια πολυπολιτισμική συνοικία, γνωστή για την εγκληματικότητα που έχει αναπτυχθεί εκεί τα τελευταία χρόνια. 

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα γκέτο μεταναστών στην πρωτεύουσα της Αγγλίας, όπου τον έλεγχο τον έχουν οι μετανάστες, κυρίως από την Αφρική και τη μέση Ανατολή. Από εκεί είναι λοιπόν και το βίντεο που ακολουθεί, στο οποίο ούτε λίγο, ούτε πολύ, μια παρέα “κανίβαλων” έχει βάλει σε ένα καζάνι και μαγειρεύει τα μέλη ενός ανθρώπινου σώματος. Μάλιστα διακρίνεται σε αυτό και το κεφάλι του άτυχου άνδρα που κατέληξε “γεύμα” για κάποιους υπανθρώπους, που αν τους χαρακτηρίσουμε ζώα σίγουρα θα παρεξηγηθούν πολλά είδη του ζωϊκού “Βασιλείου”.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Οι ισορροπίες φαίνονται καλές.Αλλα έχει πολύ υγρασία και η οξύτητα είναι παραπάνω από ότι πρέπει, θα προτιμούσα ένα μους από καρότο και λάδι πεύκου, επίσης η πέτσα δεν είναι τόσο κρισπι. Είναι που είναι λαθροπιθηκοι κανίβαλοι, δεν ξέρουν και μαγειρική. Υποψήφιοι προς αποχώρηση και έτοιμοι για εκτέλεση.

  2. Αν είναι αλήθεια ακόμα δεν έχουν συλληφθεί; πως θα τους κοπεί η όρεξη; επιβεβαιωνονται όλα τα σεναρια των χολλυγουντιανων ταινιών φαντασίας, κατά ταλλα. Δειτε “Το Δρόμο”

  3. Μην σας φαίνεται παράξενο σε πολλά μέρη της Αφρικής η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμία αξια. …..ακόμα και ο κανιβαλισμός είναι αληθές γεγονός δυστυχώς

  4. ΚΥΒΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΕΡΙΞΑΝ ΟΙ ΜΟΥΛΟΙ; ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΤΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ;

  5. Άσπρο έχουν σφάξει,,να τι μας περιμένει,αλλοίμονο σε αυτόν που θα βρουν άοπλο…
    Δεν είναι μούφα το βίντεο,είναι σαν και αυτά που ανέβαζαν οι Τσετσενοι που αποκεφάλιζαν στεγνά ρώσους αιχμαλώτους,για να ρίξουν το ηθικό όσων πήγαιναν να πολεμήσουν στην Τσετσενία….

  6. Τα υπολοιπα της σουπας….που ειναι…?
    το νερο, τα κρεμμυδια, τα σκορδα, οι πατατες…
    Ασε μας ρε φιλε…που μαγειρευουνε…ανθρωπο….

    Ρε Στεφανε, τι μαλακιες ειναι αυτες που βγαζεται…
    Χαθηκαν τα θεματα….?

  7. Μην παραξενευεστε..Φίλος ομογενής,μου περιέγραψε την Αγγλία με τα χειρότερα λόγια!!
    Ειδικά στον τομέα της υγείας είναι δραματικά..Δεν βρίσκεις ούτε γιατρό!
    Πρέπει να εχης απαραιτήτως ιδιωτική ασφάλιση.

  8. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΄΄ΓΕΥΟΝΤΑΙ΄΄ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΄΄ΦΑΣΙΣΤΕΣ΄΄ ΚΑΙ ΄΄ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΟΥΣ΄΄ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΦΡΟΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ…..

  9. AYTOI ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΤΑ..
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ
    BINTEO TEΛΟΣ

  10. Ψιλο φολα..χωρις νερο στη κατσαρολα ,πως θα βρασουν ;

Comments are closed.