ΦΤΥΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΝ ΣΤΙΓΚΑ: ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΛΗΣ, ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΩΣ «ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ» – ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ Η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΚΑΙ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
c2c489680d46cb63c2c772c1e7bed236_XL

Μετά το  Γιώργο Μανούσο και ο βουλευτής Ιωάννης Δημητροκάλλης ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του, καταγγέλλοντας τον πρόεδρο του κόμματος Βασίλη Στίγκα για ψευδείς και συκοφαντικές καταγγελίες.

“Με την παρούσα σας γνωστοποιώ ότι ανεξαρτητοποιούμαι από την Κ.Ο «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ».
Η ασκηθείσα ποινική δίωξη εις βάρος μου, με κατέστησε αδίκως υπόλογο ενώπιον των Δικαστικών Αρχών για το αδίκημα της εξαπάτησης των εκλογέων, σε συνέχεια των αναληθών, ψευδών και συκοφαντικών δηλώσεων του κ. Β. Στίγκα.

Ως εκ τούτου κάθε ημέρα παραμονής στο πλευρό του θα ισοδυναμούσε με την ηθική και πολιτική απαξίωσή μου
Για το λόγο αυτό δηλώνω την άμεση ανεξαρτητοποίησή μου, τόνιζε στην ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο πρόεδρος των ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ τηλεφωνεί σε εναπομείναντες βουλευτές και εκλιπαρεί να μην τον αφήσουν μόνο του.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Στίγκα, μπορεί ο Ιούδας να πρόδωσε τον Χριστό αλλά είχε την ευθυξία να αυτοκτονήσει! Φύγετε όλοι οι βουλευτές και αφήστε μόνο του τον Στίγκα, τον πρώην υποψήφιο του Λεβέντη! Τώρα θα ξαναγυρίσεις Στίγκα στους νομίζω 26 ψήφους που πήρες στον Λεβέντη! Ηλία μέχρι την νίκη.

  2. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα. Και πριν την κλείσει να ρίξει και μία στην μύτη του βλάκα και να του την σπάσει.

  3. Απο την αρχή τα έλεγε ο Βελόπουλος αλλά!!! Να που τώρα βγαίνουν όλα.

  4. ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ

  5. Όπως στην Ελλάδα γεννήθηκε η δημοκρατία έτσι και τώρα στην Ελλάδα πάλι γεννιέται και η νέα δημοκρατική ψηφοφορία μέσω του ανωτάτου δικαστηρίου!!!!! Δημιουργείτε η Αίσθηση ότι γίνεται υφαρπαγή της ψήφου κάποιων χιλιάδων πολιτών…. Πρόταση μου είναι για εξηκονομιση εκατομμυρίων Μιας καί η χώρα είναι καταχρεωμενη… αποφυγή μετακίνησης πολιτών… έξοδα για διαφημιστικό υλικό κτλ
    Νά κάνει δύο τρεις συνεδριάσεις το ανώτατο δικαστήριο καί νά μας ανακοινώνουν τα αποτελέσματα της παγκοσμίως πρωτοποριακής Δημοκρατικής ψηφοφορίας που γεννήθηκε πού αλλού…..στην χώρα πού η ντροπή περισσεύει

  6. Στριγκα την ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν τον ρουφιάνο ΚΑΝΕΙΣ. Τα λεφτά που πήρες μόνο δυστυχία θα σε φέρουν

  7. ΚΑΝΕΝΑΣ από τους ψηφοφόρους των Σπαρτιατών δε ψήφισε στιγκα.Προσωπικά ούτε τον είχα ακούσει αλλά πίστεψα ότι θα κάνει αντιπολίτευση όπως ο Κ Κασιδιάρης που τελικά όπως και φαίνεται για πλάκα τον στήριξε γιατί ο στιγκας όπως σημαίνει και το όνομα του στα αγγλικά βρωμάει βόθρος

  8. Και πολύ αργήσατε !!Τι περιμένατε τόσο καιρό ??Τώρα ειναι αργά!!!Ξεπληρώνει γραμμάτια στο απόκομμα του την νέα παιδεραστία ο ξεφτίλας ανύπαρκτος Στίγκας!!
    ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!

  9. Προδότη νδουλη στριγκα εσυ και το τσιρκο σου ειστε τελειωμενοι!!ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΠΑ ΗΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟ ΑΡΤΕΜΗ ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟ ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.
    ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Π.Α.Ο.Κ 1926 ΕΛΛΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

  10. ΞΥΛΟ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΣΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΦΙΑΛΤΗ. ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ

  11. Σε τι διαφέρει το κυβερνών κόμμα;;;; Μητσοτάκη και στα δικά σου!

  12. ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ, ΠΙΣΩΛΟΥΡΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ,
    ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ, ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ΜΩΡΗ ΛΟΥΓΚΡΑ!!!!

  13. αυτος στο δεξι χερι του στιγκα ειναι εβραιος, τι περιμενεις.

  14. πω πω πω αγαπη η εισαγγελεας ,εξαπατηθηκαν οι ψηφοφοροι,λεει,πω πω αγαπη για τον απλο λαο,δεν την εχω ξαναδει στη ζωη μου και ειμαι 67 ετων,φαε λαε σανο,αχυρο,και πιτουρα

  15. Μόνο ο φλώρος έπραξε ορθά από την πρώτη στιγμή. Κατσιβαρδα είσαι ανάξιος

  16. ΑΥΤΌΣ Ο ΣΤΙΓΚΑΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΆΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ!!!! ΔΕΊΤΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΊΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΟΤΑΝ ΜΊΛΗΣΕ ΓΙΑ ΜΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΟΝ ΚΟΡΛΕΌΝΕ ΠΩΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΕΚΕΊ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΊ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΑΣΚΑΛΕΨΑΤΕ….ΣΤΑΝΤΑΡ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΡΉΜΑΤΑ Η ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑΞΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΆ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΊΑ…. ΘΥΜΗΘΕΊΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΛΈΩ!!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΥΣΟΥΝ!!!! ΝΑ ΞΈΡΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΈΝΕ ΠΕΡΙ ΕΞΑΠΆΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΌΡΩΝ ΜΟΝΟ ΑΣΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ…..ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΜΕ!!!! ΑΠΛΏΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΚΑΙ ΨΆΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ!!!!

  17. Χίο η Αδειλινη στρέφεται κατά κασιδιάρη γιατί ξεγελασε τους ψηφοφόρους των Σπαρτιατών. Περιμένουμε αύριο να στραφεί εναντίον του Μαρινάκη για τον ίδιο λόγο αφού παραπλάνησε τους ψηφοφόρους της ΝΔ με στοιχεία μάλιστα που δημοσίευσε η ίδια η εφημερίδα του ! Τελειώστε τους Χίο στα ευρωπαϊκά δικαστήρια .Αρκετά μας περνούν για πρόβατα .

  18. Απομονώστε τον Προδότη, εκτός όλοι!

  19. Είμαστε όλοι μαζί σου .!Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις …

Comments are closed.