“ΦΥΓΕ ΡΕ Μ@Λ@Κ@, ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΔΩ! ΑΓΡΙΟ ΓΙΟΥΧΑΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΤΟ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ! ΤΟΝ ΣΚΥΛΟΒΡΙΣΑΝ, ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ! ΞΗΛΩΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

Βίντεο από την επίθεση κατοίκων του Παλαμά στον Αγοραστό – Τον προπηλάκισαν, κλωτσιές και γροθιές στο αυτοκίνητό του

Αντιμέτωπος με οργισμένους κατοίκους της Περιφέρειας Θεσσαλίας, που είδαν συγγενείς και φίλους να χάνουν τη ζωή τους από την κακοκαιρία, αλλά και τις περιουσίες τους να καταστρέφονται ολοσχερώς, ήρθε το περασμένο Σάββατο ο Κώστας Αγοραστός.

Εδώ και κάποιες ώρες, ένα βίντεο κυκλοφορεί στα social media, από αυτήν ακριβώς την επίθεση του περασμένου Σαββάτου, και δείχνει τους αγανακτισμένους κατοίκους του Παλαμά Καρδίτσας να υποδέχονται με «ξύλο» τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας έφτασε στην Καρδίτσα με ένα μαύρο αγροτικό αυτοκίνητο και εκεί οι κάτοικοι τον έβριζαν και χτύπαγαν το όχημα.

Μάλιστα, προσπάθησαν να ανοίξουν τις πόρτες, ενώ έσπασαν και τον καθρέφτη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Αγοραστός έφθασε στο κέντρο πολλαπλών χρήσεων στις 11:45 π.μ. το περασμένο Σάββατο, 9 του μηνός. Αρχικά δέχθηκε λεκτική επίθεση από εξαγριωμένους πολίτες. Στη συνέχεια η ένταση κλιμακώθηκε, ενώ αρκετοί κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του.

Ένα μέρος των πολιτών προσπάθησε να συγκρατήσει τους υπόλοιπους, που του εκσφενδόνισαν κάποια αντικείμενα και νερά.

Το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση αστυνομικής δύναμης, που απομάκρυνε τον Κώστα Αγοραστό, ο οποίος στη συνέχεια αποχώρησε από τον Παλαμά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. η ολη ενεργεια ηταν 2-3 μπουκαλια με βενζινη και πανω στο αμαξι ετσι θελουν αυτα τα αληταρια που καμαρωνουν κιολας και εχεις και τα μπατσαρια να προστατευουν τους συστηματικους δολοφονους σε αυτη τη χωρα ενα μπουρδελο καταντησαν την χωρα οι λεγομενοι δημοκρατικα τοξα και μαλακιες στο τετραγωνο

  2. Στις επόμενες εκλογές θα πάρει 70τακατο το λιγότερο…

  3. Σιγά τις οργισμένες αντιδράσεις. Ρε σηκωτό έπρεπε να πάρουν το αμάξι και να το φουνταρουν σε κανα φουσκωμένο ποτάμι μαζί με το σκουπιδι που είχε μέσα.

  4. Αυτοί που τον ψήφιζαν λυσσασμένα και με πάθος τόσα χρόνια τώρα τον λιντσάρουν…. Η μνήμη του νεοέλληνα ως γνωστόν είναι αποδεδειγμένα κοντή… οπότε σε κάνα χρόνο το πολύ, θα του στρώνουν κόκκινα χαλιά για να περάσει…🤔😵‍💫🥴

  5. Μια χαρά τον ψήφιζαν τόσα χρόνια.Ισοβιος περιφερειάρχης.Αλλα και στις επόμενες θα ξεχάσουν και θα τον ψηφίσουν.

  6. Τα χωρια δεν θα τον ψηφισουν.
    Ελπιζω να μη παρει ψηφους απο τις πολεις (Λαρισα, Τρικαλα…)!

  7. Μην ξεχάσετε να τον ψηφίσετε με καλύτερα ποσοστά από τις προηγούμενες εκλογές.
    Η μνήμη είναι στενή, πολύ στενή μόλις αναλάβει χρέη η γνωστή εταιρεία καταμέτρησης των ψήφων.

  8. Δραματική η αστυνομία. Ποιον προστατεύει?????

  9. Να πάει η λαοπρόβλητη γαμημένη Κούλα να την αγαπήσουνε.

  10. Το χειρότερο για τον (εξ)Αγοραστό είναι ότι θα τον αδειάσει ο Κούλης και θα τον “δώσει” στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για να κατευνάσει την οργή του κόσμου.
    Τρέχουν και μηνύσεις εναντίον του από τους συγγενείς των θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη, οπότε βλέπω τον (εξ)Αγοραστό να έχει την τύχη του πρώην δημάρχου Θεσ/νίκης Παπαγεωργόπουλου .
    Ας πρόσεχε!!!!

  11. ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΟΥΛΗΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΣΟΥ

  12. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ… ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ

Comments are closed.