ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΣΤΑΜΑΤΑ: ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ – ΝΕΚΡΟΣ 45ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ! ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΡΕΜΑΛΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

Κοινοποίηση:
a1e8fd10-d

Τραγωδία στο μέτωπο της φωτιάς στην Σταμάτα καθώς ένας άνδρας ηλικίας 45 ετών έχασε τη ζωή του από ανακοπή.

Νωρίτερα, σας είχαμε ενημερώσει για τον άτυχο άνδρα, ο οποίος διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου, όταν υπέστη ανακοπή κατά την προσπάθειά του να φύγει μακριά από το μέτωπο της φωτιάς.

Δυστυχώς, ο 45χρονος δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Άθλιοι νέο ραγιάδες δεν βαρεθήκατε ακόμη να σας καίνε οι Εβραίοι που σας κυβερνούν με την ανοχή σας…;;;;
    Τσιφτετέλληνες και ξερό ψωμί…🤮🤮🤮🤮🤮

  2. Φωτιές έβαλε πάλι ο αλήτης: Στην Εκάλη όμως δεν φτάνουν ποτέ οι φλόγες, γιατί εκεί είναι όλοι οι χορηγοί των εκλογών. Οι φλόγες πάνε στην πίσω μεριά του βουνού στην Σταμάτα.

  3. -χωρίς τόπο να σταθεί πλέον ο Ελληνας στην Ελλάδα
    -χωρίς δουλειά
    -χωρίς σπίτι
    -χωρίς πατρίδα -ακόμα και τα νησιά θα δώσουνε απλόχερα στους τουρκοπακισανούς και τους σκοπιανοαλβανους
    -χωρίς δάση
    -χωρίς οξυγόνο
    -χωρίς νερό
    =>λαός μαλακία που δεν ορθώνει το ανάστημα του και παρακαλάει για τον διορισμό και τη μίζα
    δεν του παραμένει παρά ο κακός ο ψόφος και κανα εκατομ΄μύριο δημόσιοι γλυφτοκώληδες
    που θα αλληλοσπαραχτούν μεταξύ τους

    Αντί για Μεξικό Αφγανιστάν και Ελ Σαλβαδόρ, θα λένε πλέον καταντήσμα σαν την Ελλάδα mafia και τα Athens street Gangs

  4. O Έλληνας δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι μειώθηκε το οξυγόνο εσκεμμένα με τις φωτιές και πως όλα είναι βάση σχεδίου των πούστηδων της βουλής.Δεν υφίσταται καμία κλιματική αλλαγή απλά από την έλλειψη των δασών που είναι η ασπίδα του καύσωνα θα φτάσει η θερμοκρασία φέτος και ιδίως το 2025 σε 45 και 50 βαθμούς Κελσίου.Με όλο αυτό όσοι είναι με πρόβλημα στην καρδιά τέλος όσοι είναι με πρόβλημα στα πνευμόνια τέλος όσοι διαθέτουν τραυματισμών ανασοποιητικο από τα μπόλια τέλος και πάει λέγοντας.Και μέσα σε όλα αυτά εξαφανίστηκε η άμυνα σε ώρα πολέμου που είναι η φύση τα βουνά και τα δάση.Ενα κανονικό σχέδιο της εξόντωσης όλων σας που το βλέπετε και απλά κάθεστε.Θα καείτε στην Αθήνα μέσα στο τσιμέντο αυτό.Οι προδότες θα είναι στις βίλες τους με τις πισίνες και τους φοίνικες.Κατα τα άλλα να μην πίνετε καφέ με πλαστικό καλαμάκι για προστασία της φύσης.Σας δουλεύουν τα μουνοπανα.Και εννοείτε ότι οι πιο προδότες είναι το ΓΕΣ που κάθετε και βλέπει.

    1. φυλακή ισόβια και άμεση κατασχεση σε όλη την οικογένεια Μ1τsotaka, για αν αρχίσει το ξεκαθάρισμα.
      Μητοσβοκλανιαρη εσύ, δίαβασε το βιβλίο της …ιστορίας μετά….που σου… αρέσει κιόλας

  5. να μην έρθει ούτε ένας για βοήθεια απο Βαλκάνια , αφήστε τους να καούν ζωντανά τα γίδια

  6. Ρε μητσοτακη τι γράφουν ρε;; Παραιτήσου;;;
    Όχι ρε. Μην παραιτείσαι. Απλά ΨΟΦΑ ρε σιχαμενε.

  7. Οι ηλιθιότητες επιλογών του λαού 50ετων ,δείχνουν πλέον ξεκάθαρα απτά αποτελέσματα μεσα από τη συστηματική καταστροφή της χώρας για ισάριθμο χρονικό διάστημα… Η χώρα έμεινε χωρίς δάση, χωρίς παραγωγή, χωρίς …βασικά τρόφιμα, συντόμως χωρίς νερό (εάν δε βρέξει και 3η χρονιά), χωρίς …ανθρώπινο δυναμικό με μόνο κατα 80% κατι… Βλ@μένους,άρρωστους, εμβολιασθεντες με mrna… Το 2025 το φτάνουμε – δεν το φτάνουμε μετα βίας εθνικά ακέραιοι… Ο Θεός μόνο …ας μας λυπηθεί.Τελος.

    Απάντηση

  8. Το διοξειδιο του ανθρακα που εκπεμπει ο Μητσοτακης καθε χρονο με τις πυρκαγιες που βαζει ,ξεπερναει το διοξειδιο του ανθρακα που εκπεμπουν ολα τα φυτα και τα ζωα σε ολη τη γη.
    Κατα τα αλλα πρασινη ενεργεια απαγορευεται λιγνητης και οι εξωριξεις αεριου και πετρελαιου
    Που ειναι οι οικολογοι για να καταδικασουν αυτον τον Νερωνα και μαλιστα μειζονα του Νερωνα διοτι ο Νερωνας εκαψε μονον την Ρωμη και αυτος εκαψε ολα τα βουνα και τα λιβαδια και τα σπιτια και ανθρωπους σ ολοκληρη την Ελλαδα.Μονον μεσα στην θαλασσα μπορουμε να σωθουμε ,αλλ απ οτι φαινεται αυτος μπορει να καψει και τη θαλασσα
    Δαιμονιο εχει ο ανθρωπος μαλλον λεγεωνα δαιμνιων δεν εφτανε αυτος κουβαλισε και τα διολια πασης ανωμαλιας ,τα γκει πραιτ που υπεραιρωμενα βλασφημουν τον Θεο με λογια και εργα βεβυλονοντας ιερα συμβολα της πιστης στην αγιοτοκο Θεσσαλονικη την οποια αγιασε ο Αποστολος Παυλος.
    Αλλα ειναι κοντα το πυρ των πυρινικων που θα κατακαψει καθε ασελγια .
    Θελουμε να ξερουμε που ειναι η Ιεραρχια οι Επισκοποι τα μονατηρια να κινητοποιησουν τον λαο εναντιων
    αυτης της βλασφημιας ,γιατι σιωπουν ηταν σε κινδυνο ο μισθος τους ηταν λαληστατοι.
    Μηπως πηρανε αρκετα εκατομυρια ευρο για να σιωπουν οπως τσεπωσανε και για να προδωσουνε την Ορθοδοξια ; Λεμε τορα αλλιως δεν εξηγηται τετοια σιωπη ακραν της ταφοπλακας της πιστης

  9. οι ολιγαρχες του τοπου με την αδεια των κυβερνωντων θα γεμισουν την ελλαδα ανεμμογενητριες,παντως οι φωτιες μπαινουν απο τυχη η” πεταμενο τσιγαρο,εχει βγει κανενας νομος που να λεει οτι αν πιαστεις πας ισοβια μαλλον οχι,τυχαιο@@@@@

  10. Η φωτιά μπήκε γιατί ο τοτος άναψε σπίρτα…
    Εσείς καθαρίστε τα χωράφια σας γτ αλλιώς πρόστιμο και φυλακή και θα σας το πάρουν κιόλας…Από σας μπαίνουν οι φωτιές σε υψόμετρο ειδικά χαχαχα

  11. Οι ηλιθιότητα επιλογών του λαού 50ετων δείχνει πλέον ξεκάθαρα απτά αποτελέσματα από τη συστηματική καταστροφή της χώρας για ισάριθμο χρονικό διάστημα… Η χώρα έμεινε χωρίς δάση, χωρίς παραγωγή, χωρίς …βασικά τρόφιμα, συντόμως χωρίς νερό (εάν δε βρέξει και 3η χρονιά), χωρίς …ανθρώπινο δυναμικό με μόνο κατα 80% κατι… Βλ@μένους,άρρωστους, εμβολιασθεντες με mrna… Το 2025 το φτάνουμε – δεν το φτάνουμε μετα βίας εθνικά ακέραιοι… Ο Θεός μόνο …ας μας λυπηθεί.Τελος.

  12. Όποιον και να ρωτήσεις, γουστάρει που γίνονται αυτά.
    Κάθε καλοκαίρι καίγεται η Ελλάδα.
    Και κάθε τετραετία βγαίνουν οι ίδιοι εμπριστες. Άρα γουστάρουν.

  13. Δεν είναι η κλιματική αλλαγή που σκοτώνει. Είναι τα εγκληματικά σχέδιά τους και η ανθρώπινη βλακεια. Το στρες, η ζέστη, οι ακίδες στο αίμα δρουν σαν ωρολογιακή βόμβα. Υπό κανονικές συνθήκες απλώς θα ζεστενομασταν . Τώρα πεθαίνουμε από εσωτερικούς κι εξωτερικούς παράγοντες.

  14. Σιγά μην κάτσει να σκάσει ο Μητσοτάκης για το καθένα που παθαίνει ανακοπή και για ότι συμφορά τον βρίσκει, είναι συχνό φαινόμενο οι ανακοπες άλλωστε που ήξερε ότι θα συμβούν αλλά Κινέζος ο πρωθυπουργός

  15. ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΘΡΟΜΒΟΛΙΑ!!! ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΛΕΓΑΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟ…ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΨΕΚΑΣ ΓΙΔΙΑ???

  16. τι φταιει ρε μαλακες ο μητσοτακης.. απο ανεκαθεν οι φωτιες καιγαν.. ολο μαλακιες και προπαγαντα ειστε

    1. ΕΙΤΕ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΕΙΤΕ ΔΟΛΟΣ!!!!ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΤΟΜΕΑ!!!!!ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΛΙΓΑΡΧΗΣ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΙΣ ΑΧΑΝΕΙΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΩΣ ΚΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΣΤΑΜΑΤΑ!!!!

Leave a Response