ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΘΑΝΑΤΟΥ -1

Κοινοποίηση:
Screenshot_30

-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΣΣΑΡ: Αναμένω την ιατροδικαστική έκθεση της ιατροδικαστού – τεχνικής συμβούλου για τη σύνταξη μήνυσης.

-ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΤΑΛΗΣ: Αναμένω την ιατροδικαστική έκθεση τoυ ιατροδικαστή – τεχνικού συμβούλου για τη σύνταξη μήνυσης.

-ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΡΑΣΙΑΣ [ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ]: Ο ιατροδικαστής-τεχνικός σύμβουλος παρέλαβε τη δικογραφία με τις δύο εκθέσεις των πραγματογνωμώνων που διόρισε η εισαγγελέας Πατρών και έλαβε προθεσμία μέχρι την 21/06/2024 για την σύνταξη της ιατροδικαστικής έκθεσής του ώστε εγώ με τη σειρά μου θα καταθέσω με υπόμνημα στο 6ο Προανακριτικό Τμήμα Πειραιά για να διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πατρών. Όλα αυτά έγιναν μετά την παρέμβασή μας στην εισαγγελέα αφού προηγουμένως σε κάποιο προανακριτικό τμήμα έδιωξαν τη δικογραφία χωρίς να μας ενημερώσουν για την κατάθεση των δύο εκθέσεων.

-ΝΙΚΟΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ [ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ]: Μετά τον …14ο πραγματογνώμονα που αρνήθηκε τον διορισμό του, διορίστηκε τελικά ένας …παθολόγος από την Πάτρα, με το αντίστοιχο προανακριτικό τμήμα να …ψάχνει ακόμα πνευμονολόγο. Χήρα και μητέρα διόρισαν εκ νέου τον ίδιο ιατροδικαστή-τεχνικό σύμβουλο και αναμένουμε την έκθεση του παθολόγου. Εν τω μεταξύ βρέθηκε και άλλος μάρτυρας…

Ήταν όλο το διάστημα δίπλα στον Νικόλα…

-ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ: Μετά από πάνω από ένα χρόνο από την υποβολή του αιτήματος για τον ιατρικό φάκελο από τον γιο, μόλις επέδωσα εγώ για λογαριασμό του το αίτημα με δικαστικό επιμελητή, το Κ.Α.Τ. τον έστειλε αμέσως με κούριερ. Μόλις τον πάρω στα χέρια μου θα τον παραδώσω στην ιατροδικαστική ομάδα μου για να συνταχθεί ιατροδικαστική έκθεση ώστε εν συνεχεία να συντάξω μήνυση.

-ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΣΕΒΑΣΤΟΥ: Το ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ παρέδωσε στην κόρη με …αρκετό ζόρι τον ιατρικό φάκελο και αναμένουμε τον αντίστοιχο από το Κ.Α.Τ. Η προϊσταμένη του τμήματος με διαβεβαίωσε ότι μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα παραλάβει η κόρη τον φάκελο με κούριερ. Μόλις πάρω στα δικά μου χέρια τους φακέλους θα τους παραδώσω στην ιατροδικαστική ομάδα μου ώστε εν συνεχεία να συντάξω μήνυση.

-ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ [ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ]: Η εισαγγελέας Πατρών έστειλε τη δικογραφία στο Α.Τ. Βραχατίου. Αναμένεται ο διορισμός πραγματογνώμονα. Ο γιος διόρισε ιατροδικαστή – τεχνικό σύμβουλο. Αναμένουμε τον διορισμό πραγματογνώμονα, την κατάθεση της έκθεσής του, ώστε εν συνεχεία να λάβουμε αντίγραφο, να παραδοθεί όλος ο φάκελος στους δύο ιατροδικαστές που ασχολούνται για να συντάξουν έκθεση και εγώ μετά υπόμνημα για την κατάθεσή του στην προανάκριση.

-ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΟΠΟΥΛΟΣ: Με αρκετό ζόρι και εδώ πήρε η κόρη τον ιατρικό φάκελο από το ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ. Στην περίπτωση αυτή έχουμε και το ψευδές θετικό αποτέλεσμα με το οποίο ο Γιώργος Βιόπουλος εστάλη “συστημένος” από το Ιατρικό Αμαρουσίου στο ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ. Το ψευδές το είχε εντοπίσει και αποδείξει ποιος άλλος, ο Δημήτρης Ποντίκας. Ο φάκελος θα παραδοθεί στην ιατροδικαστική ομάδα μου ώστε εν συνεχεία να συντάξω μήνυση.

Θα συνεχίσω…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αυτό ακριβώς…..φωτιά στα πρωτόκολλα του θανάτου….

  2. μακάριοι οι πεινώντες και διψώντες τη Δικαιοσύνη, ότι αυτοί χορτασθήσονται ! 🙏

Comments are closed.