ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ – «ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ» – ΦΟΒΕΡΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ BLACKROCK ΠΟΥ ΡΟΥΦΑΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ – ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΩΝ ΚΟΡΑΚΙΩΝ ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ

Κοινοποίηση:
thomas

Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

«ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ». «Επί πληρωμή σεμινάρια πολέμου στον επίδοξο φονιά». Φωτογραφίες ντοκουμέντο. Φοβερές παγκόσμιες καταγγελίες κατά της διεθνούς τοκογλυφικής εταιρείας BlackRock που ρουφάει το αίμα των Λαών. Το αφεντικό των «κορακιών» είχε συναντήσει ο Μητσοτάκης στο Νταβός και ίδια «πάστα» και οι δύο , σχεδίαζαν τον συνεχή εξοπλισμό και την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας

1.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Το όνομα αυτού Λώρενς Φινκ. Λέγεται ότι μέσω BlackRock διακινεί
    Πέντε τρις, γενικώς αγνώστου προελεύσεως χρήμα.Το βέβαιο είναι ότι διακινεί βρώμικο χρήμα από διάφορες παραβατικές πρακτικές μεταξύ αυτών μιζαδόροι πολιτικοί.
    Ο Fink διαθέτει πολυτελή έπαυλη στην Ερμιονίδα, όπου ετέλεσε τον γάμο του γυιού στο εβραϊκό τυπικό.

  2. Πιστεύω ότι ο πιτσιρικάς δεν ήξερε ότι θα τον σκότωναν γιατί αν το ήξερε δεν θα ανέβαινε στην ταράτσα. Φαίνεται λογικό να του είχανε πει ότι θα ρίξεις με το όπλο και μετά εμείς θα σε φυγαδεύσουμε και θα κάνουμε ότι ψάχνουμε τον άγνωστο δράστη. Θα του έταξαν και μια γερή αμοιβή και ο πιτσιρικάς τους εμπιστεύτηκε.

  3. ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΘΕΕ ΜΑΣ ΦΥΛΑΞΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΩΜΟ BLACK ROCK KΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΑΜΗΝ+♡♡+♡♡+♡♡+

    1. Εσύ σαν καλός χριστιανούλης πιές τα χαπάκια σου και βούρ για νάνι. Οταν ξυπνήσεις ο καλός Θεούλης θα τα έχει όλα ισιάξει. Ούτε πόλεμοι ξανά, ούτε δεινά.Ολη η Γη ένα απέραντο περιβόλι, όπου θα κελαηδούν παραδείσια πουλιά και το λιοντάρι θα παίζει με το αρνάκι.

Comments are closed.