«Φέτος θα δείτε τον πραγματικό Ομάρ»! Ο Ελ Καντουρί… έσπασε το ρόδι και φωνάζει «παρών»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
el-kantouri

«Φέτος θα δείτε τον πραγματικό Ομάρ» τόνιζε πριν από ένα μήνα ο Ελ Καντουρί και μέσα σε μικρό διάστημα, έχει καταφέρει να… επιβεβαιώσει την δήλωση του. Το SDNA καταγράφει την εσωτερική μεταγραφή του ΠΑΟΚ.

Το… είπε και το… δείχνει! Μπορεί ακόμα να βρισκόμαστε στην αρχή της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, ωστόσο ο Ελ Καντουρί του ΠΑΟΚ συνεχίζει να είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στη μέχρι τώρα πορεία του Δικεφάλου.
Ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής πέρυσι δεν κατάφερε να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης είτε λόγω της καθυστερημένης προσέλευσης του, είτε λόγω των τραυματισμών που είχε, ωστόσο δείχνει φέτος πως μπορεί να αποτελέσει μια δυνατή εσωτερική μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ.

el2
Το παραπάνω το γνωρίζει άλλωστε και ο ίδιος, καθώς πριν από ένα μήνα είχε σημειώσει μεταξύ άλλων ότι: «Η περσινή σεζόν όπως έχω ξαναπεί ήταν λίγο δύσκολη. Δεν σκόραρα πολύ. Νιώθω καλά σωματικά και πνευματικά και τώρα βρίσκομαι και σε καινούργια θέση. Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Αγωνίστηκα και πέρσι σε αρκετά παιχνίδια, αλλά ήταν λίγο δύσκολη η κατάσταση».

Μετά την περσινή του εμπειρία, ο Ελ Καντουρί προσαρμόστηκε πλήρως στο περιβάλλον του Δικεφάλου και ήδη βγάζει ένα διαφορετικό πρόσωπο, με τον ίδιο μάλιστα να είχε υπογραμμίσει πως: «φέτος θα δείτε τον πραγματικό Ομάρ…».

Το… σύνθημα της δικής του αντεπίθεσης το είχε δώσει βέβαια από την καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας, όπου στα φιλικά του ΠΑΟΚ είχε καταφέρει να σκοράρει δυο γκολ κόντρα στην Άντερλεχτ (σ.σ. το ένα σουτ έξω από την περιοχή, το άλλο με κεφαλιά) και ένα με γυριστό σουτ για το νικηφόρο 2-1 επί της Στεάουα Βουκορεστίου.

Η συνέχεια ήταν ανάλογη για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή των ασπρόμαυρων και στα επίσημα ματς, ο οποίος πέρα από τις καλές παρουσίες που είχε στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, είχε καταφέρει να διαμορφώσει το τελικό 0-3 στην άνετη επικράτηση του ΠΑΟΚ μέσα στην έδρα της Βασιλείας για το θεσμό του Τσάμπιονς Λιγκ.
Μετά το ευρωπαϊκό γκολ, σειρά για τον ίδιο είχε το πρωτάθλημα, όπου κατάφερε στο χθεσινό παιχνίδι να πετύχει το πρώτο του τέρμα για την φετινή σεζόν στην Super League, χαρίζοντας τη νίκη και τους τρεις βαθμούς στον ΠΑΟΚ σε μια δύσκολη αναμέτρηση.


Μέχρι σήμερα, μετράει επτά παρουσίες σε όλες τις διοργανώσεις με τον ΠΑΟΚ έχοντας δυο γκολ σε 460 λεπτά συμμετοχής.

Πλέον μένει να φανεί εάν θα παραμείνει στις υψηλές… πτήσεις, ώστε να αποτελέσει ένα δυνατό… χαρτί στα χέρια του Ραζβάν Λουτσέσκου…

sdna.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: