Φίλοι, συνεργάτες και θαυμαστές αποδίδουν φόρο τιμής στον τραγουδιστή Λίαμ Πέιν

Κοινοποίηση:

Εκπρόσωποι της βιομηχανίας του θεάματος και της μουσικής απ’ όλο τον κόσμο αποδίδουν φόρο τιμής στον Λίαμ Πέιν μετά τον θάνατο του πρώην σταρ των One Direction σε ηλικία 31 ετών.

Ο Λίαμ Πέιν έχασε τη ζωή του από πτώση από μπαλκόνι ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή. Για τον θάνατο του τραγουδιστή έχει ξεκινήσει πλήρης έρευνα και νεκροψία από τις τοπικές αρχές.

Το τηλεοπτικό δίκτυο MTV ήταν μεταξύ των πρώτων που απέτισε φόρο τιμής σε ανακοίνωσή του: «Με βαθιά λύπη πληροφορηθήκαμε τον τραγικό θάνατο του Λίαμ Πέιν σήμερα. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, οι καρδιές μας παραμένουν με την οικογένειά του, τους αγαπημένους του και τους θαυμαστές του».

Οι συντελεστές του τηλεοπτικού σόου X-Factor, στο οποίο ανακαλύφθηκε ο Λίαμ Πέιν και έγινε μέλος των One Direction αναφέρουν ότι είναι «συντετριμμένοι» από τον θάνατό του προσθέτοντας: «Ήταν απίστευτα ταλαντούχος και, ως μέλος των One Direction, ο Λίαμ θα αφήσει μόνιμη κληρονομιά στη μουσική βιομηχανία και στους θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response