«Φίμωσαν» τον Τραμπ για τον κορωνοϊό – Τι βγήκε και δήλωσε και προκάλεσε πανικό! Του κατεβάζουν συνεχώς αναρτήσεις

Κοινοποίηση:
1

Ήταν ζήτημα χρόνου και δυο από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες social media, το twitter και το facebook κατέβασαν τις αναρτήσεις του Ντόναλντ Τραμπ που ανέφερε ότι ο κορονοϊός είναι σαν την γρίπη και θα μάθουμε να ζούμε με αυτόν.


Και οι δυο αναρτήσεις θεωρήθηκε ότι είναι ενάντια στους κανονισμούς και θεωρούνται παραπληροφόρηση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ ξυπνώντας σήμερα το πρωί και αφού έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, έγραψε σε facebook και twitter: «Η εποχή της γρίπης έρχεται! Πολλοί άνθρωποι κάθε χρόνο, μερικές φορές πάνω από 100.000 και παρά την ύπαρξη εμβολίου, πεθαίνουν από την Γρίπη. Θα κλείσουμε την χώρα μας; Όχι, μάθαμε να ζούμε με αυτήν, όπως μαθαίνουμε να ζούμε με τον Covid, σε πολλούς πληθυσμούς πολύ λιγότερο θανατηφόρος».

Ιδού και η ανάρτηση:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Όσο κι αν προσπαθούν τα ΜΜΕ να διαμορφώσουν την κοινή γνώμη το ανθρώπινο ένστικτο είναι αλάθητο και ξέρει που είναι η αλήθεια.
    Πολύ φοβάμαι πως ότι και να κάνουν ο Τραμπ θα τους πάρει και πάλι τα σώβρακα.Το ξέρουν τον φοβούνται έχουν λυσσάξει και κάνουν ότι μπορούν να τον σταματήσουν. Τι κι αν το κατέβασαν. Καλό του κάνουν γιατί μετά κυκλοφορεί παντού αυτό που λέει και το μαθαίνουν όλοι όπως τώρα εδώ.

    1. Συμφωνώ απόλυτα.. Αν ξαναβγει, θα κλαψουνε μανουλες δηλαδή… Ευαγγελατοι! 😂

  2. Ρε ο Τραμπ είναι γατονι μεγάλο . Τους παίζει όλους κομπολόι για πλάκα. Όσο και αν τον πολεμάνε κάτι Γκέιτς και κάτι Σόρος ……θα του κλασουν τον γκιώνη !!!!! Τους έχει για επιδόρπιο.

  3. Σε ενα παράλογο και υστερικο κόσμο ο πρόεδρος Τραμπ είναι μια απ τις λίγες λογικές φωνές.Δεν λέει κάτι λάθος την αλήθεια λέει ασχέτως αν κάποιος τον υποστηρίζει η όχι.Οποιος δεν έχει παρωπίδες και διαβάσει αυτά που λέει θα καταλάβει ότι έχει δίκιο!!! ΠΛΑΝΗΤΆΡΧΗΣ TRUMP 2020

Comments are closed.