«Φασιστικού τύπου επιβολή της woke ατζέντας»: Χείμαρρος οι Ρώσοι για όσα έγιναν στη Γαλλία (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Olympics-of-Paris-Statue

«Δεν έχει καμία σχέση με τα ιδανικά του Ολυμπισμού».

Παρά το ότι δεν είναι πρώτο θέμα στα τοπικά ΜΜΕ, «βράζουν» στη Ρωσία με τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι Ρώσοι έχουν πολλούς λόγους να μποϊκοτάρουν τη μετάδοση των Ολυμπιακών Αγώνων, όπως επί παραδείγματι ο αποκλεισμός της χώρας τους από τα αγωνίσματα.

Το βράδυ της Παρασκευής όμως προστέθηκε άλλος ένας! Αφορά την αποτρόπαια Τελετή Έναρξης που εξόργισε μεγάλη μερίδα τηλεθεατών σε όλο τον πλανήτη.

Όπως χαρακτηριστικά μετέδωσε από τη Μόσχα ο Έλληνας δημοσιογράφος, Θανάσης Αυγερινός, για πρώτη φορά κανένα τηλεοπτικό μέσο της Ρωσίας δεν μετέδωσε ούτε λίγα λεπτά την Τελετή Έναρξης.

Σύμφωνα με τους Ρώσους, επιχειρείται μία «φασιστικού τύπου επιβολή της λεγόμενης woke ατζέντας σε όλο τον πλανήτη και στην πλειονότητα του παγκόσμιου πληθυσμού».

Αναφέρονται ιδίως στις σκανδαλώδεις εικόνες με τον χλευασμό του Χριστού και των μαθητών Του, αλλά και τον ευτελισμό κάθε ιδεώδους που πρεσβεύουν εδώ και χιλιετίες οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Θυμίζουμε πως εκτενή αναφορά πάνω στο θέμα έκανε και η Μαρία Ζαχάροβα, μιλώντας για «βαρέλι δίχως πάτο και γελοία τελετή».

Ρώσοι αναλυτές και δημοσιογράφοι κατηγορούν τις αρχές του Παρισιού πως ήταν πλήρως ανέτοιμες για τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων, θίγοντας θέματα ασφάλειας αλλά και καθαριότητας.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο του OPEN με την ανταπόκριση του Θανάση Αυγερινού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΠΟΥΤΙΝ ΕΞΑΥΛΩΣΕ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΙΦΕΛ ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ

  2. Σατανικός θεσμός είναι οι ολυμπιακοί αγώνες. Η αρχαία Ελλάδα ήταν ειδωλολατρική, όπως και ολόκληρος ο τότε κατοικημένος κόσμος, εκτός από τη γη του Ισραήλ.

  3. Αυτοί οι άθλιοι νόμιζαν ότι κάνανε κακό που δεν συμμετέχει η Ρωσία. Τελικά τους βγήκε σε καλό στους Ρώσους που δεν ήταν σε αυτήν την βλασφημία Θεού και ανθρώπων

  4. Το ξερουμε….Και τι μπορουμε να κανουμε εκτος απο το να κλεισουμε την τηλεοραση?

Comments are closed.