Φθιώτιδα: Πήγαν για έλεγχο σε επιχείρηση και τις χτύπησε ο ιδιοκτήτης

Κοινοποίηση:
peripoliko-neio

Ο 59χρονος επιχειρηματίας

Τον ξυλοδαρμό τους από ιδιοκτήτη επιχείρησης, κατήγγειλαν στην αστυνομία, δύο γυναίκες υπάλληλοι δημόσιας υπηρεσίας, οι οποίες στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους μετέβησαν στο χώρο για έλεγχο.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, σύμφωνα με τις δύο γυναίκες ηλικίας 46 και 50 ετών, το περιστατικό συνέβη στη 1:00’ το μεσημέρι της Τετάρτης (31/7), όταν μετέβησαν στην επιχείρηση για έλεγχο.

Όπως κατήγγειλαν, ο 59χρονος τις εμπόδισε να κάνουν τον έλεγχο και αφού τις απείλησε και τις εξύβρισε με πολύ άσχημο τρόπο, τις έσπρωξε και τις χτύπησε με σφαλιάρες, ενώ στη συνέχεια κλώτσησε και το υπηρεσιακό τους αυτοκίνητο, όταν εκείνες τράπηκαν σε φυγή!

Σε κατάσταση σοκ έσπευσαν στο οικείο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλλουν τη μήνυση, ενώ εξετάστηκαν και στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Την ίδια ώρα περιπολικό μετέβη στην επιχείρηση όπου ο 59χρονος δράστης είχε εξαφανιστεί και αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου για να συλληφθεί.

Σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων, απειλής, εξύβρισης, σωματικής βλάβης και φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Συγχρόνως παραγγέλθηκε η ιατροδικαστική εξέταση των δύο γυναικών, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Αν είναι αυτές που φαντάζομαι τότε να αγιάσουν τα χέρια του.

  2. Καλά τις έκανε μες στην ανέχεια τα μαγαζιά κ κάθε μερα τα κάνουν ελέγχους…στην Γαλλία νόμος απαγορεύει ρητά τους ελέγχους εν ώρα λειτουργίας των καταστημάτων…ο έλεγχος γίνεται μόνο με ραντεβού με τον λογιστή

  3. Μα, βρε αδερφέ, διαλέγουν κι αυτοί οι υπάλληλοι. τις πιό ακατάλληλες ώρες για να κάνουν έλεγχο …
    Πηγαίνουν π.χ. σε χώρους εστίασης τις μεσημβρινές ή τις βραδυνές ώρες, όταν οι ιδιοκτήτες πρέπει να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους … Μου έχει τύχει περίπτωση, να περιμένουμε (με μικρά παιδιά) σε ταβέρνα νηστικοί επί ώρες, γιατί ο ιδιοκτήτης έπρεπε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των υπαλλήλων, οι οποίοι ζητούσαν τα βιβλία, τα τιμολόγια, τις αποδείξεις και “της Παναγιάς τα μάτια” …
    Γιατί δεν πήγαν για έλεγχο στις 8 ή στις 9 το πρωϊ οι “κυρίες” ; Στη 1 το μεσσημέρι ξύπνησαν οι τζουτζούδες ;
    Δεν θα πω “καλά τις έκανε”, αλλά ας μην είναι κι αυτοί τόσο προκλητικοί … Μπορούν να κάνουν τον έλεγχό τους τις ώρες που η κίνηση είναι μειωμένη …

  4. Κλείσιμο το μαγαζί μέχρι να γίνει το δικαστήριο. Μετά από ένα μήνα ένα χρόνο….. Αυτό με το αυτόφωρο τι παπαριά είναι….

Comments are closed.